سفارش تبلیغ
صبا ویژن
چون از کارى ترسى بدان درشو ، که خود را سخت پاییدن دشوارتر تا در نشدن در کار و ترسیدن . [نهج البلاغه]

مقاله جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/29 5:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی تحت فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی تحت فایل ورد (word) :

جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی

هر روز افراد بسیاری با استفاده از عملهای مختلف زیبایی اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده واز زندگی خود لذت بیشتری می برند. این اطلاعات فقط برای آگاهی شما ارائه شده است . بدیهی است جزئیات بیشتر و میزان سودمندی چنین عملی برای شما ، مواردی هستند که می توانید حضوراً با اینجانب مطرح نمایید .

از بین تمام اعمال زیبائی ، جراحی پلاستیک بینی که اصطلاحاً ” رینوپلاستی ” نامیده می شود از ویژگی های خاصی برخوردار است لذا سعی می کنم با تفضیل بیشتری مورد بحث قرار گیرد . این عمل چیزی بیشتر از مهارت جراحی است و در حقیقت تلفیقی از علم و هنر است . جراح زیبایی بینی قبل از هر چیز یک پزشک است و فاکتورهای پزشکی و روانی که باعث شده یک فرد سالم با میل خودش برای انجام یک جراحی مراجعه کند رابه خوبی درک می کند ضمناً او مثل میکل آنژ یک مجسمه تراش است . میکل آنژ تکه سنگی در اختیار

داشت و با چشم بصیرت اثر خود را در لابلای آن می دید .وی با تراشیدن قسمتهای زاید سنگ اثر خود را در معرض دید دیگران قرار داد . جراح زیبایی بینی نیز با درنظرگرفتن شکل مناسب بینی برای هر صورت خاص ، با برداشتن قسمتهای اضافی و حالت دادن به قسمتهای باقیمانده سعی میکند اثر هنری خود را در معرض دید قرار دهد. بدیهی است وی هیچگاه به بینی به طور منفرد نگاه نمیکند بلکه بینی را درکنار سایر اجزای صورت بیمارش می بیند . به عبارت بهتر نمی توان با در نظر گرفتن یک بینی ایده ال به خلق یک بینی زیبا پرداخت بلکه بهترین بینی نوعی است که با سایر اجزاء صورت هماهنگی داشته باشد.

تصور و انتظارات غیر واقع بینانه درمورد جراحی پلاستیک بینی زیاد است. همیشه این امکان وجود ندارد که بافت انسان را به گونه ای تغییر داد تا آنچه بیمار دلش می خواهد حاصل شود. هدف جراح این است که ظاهر بیمار را در طی اعمالی که به دقت برنامه ریزی شده اند زیباتر کند . اینکه او چگونه به این مهم دست می یابد به میزان زیادی بستگی به آموزش ، تجربه، علم و مهارت او دارد و تمامی این فاکتورها بسیار متغیر هستند. همکاری بیمار وواکنش های ناخواسته نیز نقش بسیاراساسی در نتیجه نهایی یک عمل جراحی دارد .جراح نمی تواند نتیجه نهایی عمل را تضمین کند بلکه قادر است تضمین کند که تمامی تلاش خود را برای حصول نتیجه بهتر بکارخواهدبرد .
هر متقاضی جراحی پلاستیک بینی باید از حقایق زیرآگاه باشد:

1 – هدف هرعمل زیبایی بهبود بخشیدن به وضع ظاهری است نه رسیدن به زیبایی کامل و مطلق .
2 – هر فردی که متقاضی این عمل است ممکن است به دلایل مختلفی ازجمله نوع پوست کاندید خوبی برای جراحی نباشد لذا جراحی برای هرفرد متقاضی توصیه نمیشود .به طور مثال در بینی های گوشتی دست جراح در جمع کردن نوک بینی خیلی باز نیست .بینی گوشتی به دماغی گفته میشود که پوست آن ضخیم و غضرو فهای نوک بینی ضغیف است . غدد چربی پوست این بینی ها معمولا زیاد است و نفود این غدد در لابلای پوست باعث ضخیم شدن پوست شده است . جراح در طی عمل زیبائی بینی نمیتواند جنس پوست را تغییر

دهد و عمده کارهائی که وی انجام میدهد بر روی غضروف و استخوان بینی است . لذا نوک بینی کسانی که بینی آنها گوشتی است بعد از عمل خیلی جمع نمیشود و ممکن است بعد از عمل ، فرد عمل شده از جمع نشدن نوک بینی اش ناراضی باشد. پزشک ،ضمن بررسی کلیه جوانب ،در صورت لزوم در مورد وضعیت پوست فرد نیز به وی توضیح خواهد داد.لازم به ذکر است که اکثر افرادی که نوک بینی خیلی بزرگی دارند فکر میکنند بینی آنها گوشتی است در صورتیکه همانطورکه قبلا هم توضیح دادم اگر بزرگ بودن نوک بینی بدلیل ضخامت پوست باشد ما با محدودیت های فوق الذکر مواجهیم اما اگر بزرگی نوک بینی بدلیل بزرگ بودن غضروفهای نوک بینی باشد ،این بینی گوشتی نیست و برای عمل کردن مشکلی ندارد لذا اگر در مورد جنس پوست بینی خودتان و گوشتی بودن یا نبودن آن ابهامی دارید توصیه میکنم حضورا مراجعه کنید تا از نزدیک بینی شما معاینه شود.

3 – در بچه ها محدودیت های مشخصی وجود دارد که مانع از جراحی پلاستیک بینی قبل از بلوغ کامل می شود . اغلب دختران درپایان 16سالگی و پسرها در پایان 18 سالگی به بلوغ کامل رسیده اند و میتوانند تحت عمل رینوپلاستی قرار گیرند . اصلاح عیوب بینی دراین سن باعث میشود اعتمادبه نفس نوجوان در یک زمان طلایی از زندگی وی بیشتر شود و نباید فراموش کنیم که در این زمان است که نوجوان نه تنها خودش را می شناسد بلکه احتمالاً آینده اش را پایه ریزی خواهدکرد . از طرف دیگر امروزه تعداد قابل توجهی از متقاضیان

رینوپلاستی افراد بالای 40 سال هستند . بسیاری از آنها اظهار می کنند که در زندگیشان از شکل بینی خودشان رضایت نداشته اند و در نهایت برای رینوپلاستی مراجعه کرده اند . چنانچه وضعیت عمومی وسلامتی فرد خوب باشد هیچ وقت برای انجام عمل رینوپلاستی به منظور دستیابی به بینی زیباتر دیر نیست . دراین موارد معمولا رینوپلاستی همراه با سایر اعمال زیبایی صورت مثل کشیدن پوست صورت و … .. به طور همزمان انجام می گیرد

4 – چنانچه بیمار مبتلا به انحراف بینی نیز باشد باید همزمان با جراحی پلاستیک و یا قبل از آن ، انحراف تیغه بینی وی اصلاح شود: میدانیم که دو حفره بینی توسط تیغه بینی ازیکدیگر جدا میشوند . ایده آل این است که این تیغه در خط وسط باشد ولی عملا تیغه بینی اکثر افراد درخط وسط نیست و اصطلاحاً مبتلا به انحراف تیغه بینی هستند . چنانچه این انحراف کم باشد و باعث انسداد راه هوایی و عوارض ناشی از آن نشده باشد احتیاج به عمل جراحی ندارد ولی در مواردی که مسئله ساز شده باشد باید با عمل جراحی اصلاح شود .

باید توجه کنیم در کسانی که کاندید عمل جراحی پلاستیک بینی هستند و مبتلا به انحراف تیغه بینی ( هر چند مختصر ) نیز می باشند حتما باید این انحراف اصلاح شود چرا که بعد از عمل رینوپلاستی معمولا سوراخها یا حفرات بینی کوچک می شوند لذا انحراف مختصر تیغه بینی که قبل از عمل رینوپلاستی مشکلی را ایجاد نکرده است میتواند بعد از عمل رینوپلاستی باعث انسداد راه هوایی شود . پس برای اجتناب از انسداد بعدی بینی، چنانچه انحراف تیغه بینی نیز وجود داشته باشد حتما باید هنگام رینوپلاستی اصلاح گردد .

5 – اگر چنانچه به هر دلیلی انسداد بینی داشته باشیم مثل بزرگی شاخک های داخل بینی و یا پولیپ بینی باید به طور همزمان با جراحی پلاستیک بینی عوامل انسداد بینی را نیز برطرف کرد .

6 – لیزر در بسیاری از اعمال جراحی کاربرد مهمی دارد اما در عمل زیبائی بینی کاربردی ندارد و فقط برای برش اولیه به جای تیغ جراحی میتوان از برش لیزری استفاده کرد اما برش لیزری هیچ ارجحیتی از نظر درد بعد از عمل یا نتیجه بعد از عمل و یا جای بخیه و ; بر تیغ جراحی ندارد.
7– عمل جراحی بینی باعث بهبود و یا تشدید علائم حساسیت بینی نمیشود . مبتلایان به آلرژی بینی هم میتوانند تحت عمل جراحی قرار گیرند اما لازم است این افراد از قبل از عمل تا مدتی بعد از عمل تحت درمان با داروهای ضد حساسیت قرار گیرند .

8- جراحی بینی روی دید و حالت چشم اثری ندارد اما از آنجائیکه تا مدتی بعد از عمل نمیتوانید از عینک استفاده کنید ،اگر تصمیم دارید عمل لیزیک چشم هم انجام دهید بهتر است ابتدا عمل لیزیک چشم را انجام دهید .با این وجود توصیه میکنم در این مورد با چشم پزشک خودتان نیز مشورت کنید.
9 – وجود پلاکهای ارتودنسی مانعی برای عمل بینی نیست و مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

10 – با توجه به اینکه امروزه در مراکز جراحی خصوصی کمتر از هالوتان و سایر گازهای بیهوشی دهنده استنشاقی استفاده میشود و داروهای جدید بیهوشی اثرات کبدی یا ندارند و یا اگر هم داشته باشند این تاثیر اندک است ، لذا چنانچه در گذشته نزدیکی بیهوشی داشته اید ، ضرورتی ندارد که از بیهوشی قبلی شما زمان زیادی گذشته باشد.
11 – حق العمل جراحی بینی از یک شهر به شهر دیگر و حتی از یک منطقه شهری به منطقه دیگر همان شهر و از نزد یک پزشک به پزشک دیگر متفاوت است . هر چند هزینه و قیمت عمل حتما یک فاکتور مهم درانتخاب جراح شما خواهد بود اماکسی موفق تر خواهد بود که بر مبنای فاکتورهای مهمتری مثل کارائی و تجربه ، جراح خود را انتخاب نماید. معمولا پزشکان هزینه عمل را بسته به شکل و نوع بینی و کاری که قرار است روی آن انجام شود مشخص میکنند اما من برای هر عمل زیبائی بینی صرف نظر از شکل و نوع بینی هزینه یکسانی را در نظر میگیرم که هر زمان که مایل باشید شما میتوانید با شماره تلفن مطب یعنی 22583291 تماس گرفته و از میزان آن و همپنین از مقدار مخارج مرکز جراحی دقیقا اطلاع پیدا کنید.

12- برای انجام عمل زیبائی بینی دو تکنیک یا روش به نامهای روش باز و روش بسته وجود دارد . بعضی از جراحان روش بسته را و بعضی دیگر روش باز را ترجیح میدهند اما به طور کلی طرفداران عمل باز در حال افزایش هستند . استفاده کردن یک جراح از یک روش باز یا بسته فی نفسه امتیاز و یا اشکالی را متوجه وی نمیکند بلکه مهم این است که نتیجه نهائی مطلوب باشد. مواردی وجود دارد که غالب پزشکان روش باز را ترجیح میدهند که در این رابطه میتوان از موارد زیر نام برد : عمل جراحی مجدد ، عمل بر روی بینی ای که در اثر تصادف قبلی دفرمه شده باشد ، عمل زیبائی وقتی که با انحراف بینی شدیدی همراه باشد که شکل ظاهری را هم کاملا کج کرده باشد .

تنها تفاوت روش باز با روش بسته در این است که در روش باز علاوه بر خط برشی که در روش بسته بکار میرود ، برش کوچکی نیز روی پوست کلوملا داده میشود . کلوملا همان قسمت میانی بین دو سوراخ بینی است که بطور معمول پائین تر از پره های بینی قرار میگیرد.شما میتوانید در عکس بالا محل این برش را که با مارکر مشخص شده است را مشاهده

کنید . این برش این امکان را فراهم میکند که بتوان پوست بینی را بلند کرد و تمامی ساختمانهای اصلی بینی که شامل قسمت استخوانی ، قسمت غضروفی و بافت نرم است را دقیقا مشاهده کرد و عمل جراحی را زیر دید مستقیم انجام داد . محل جوش خوردن بخیه های این برش باقی نمیماند و جای نگرانی ندارد. نکته ای که لازم به یاددآوری است اینکه برش خوردن یا برش نخوردن گوشه های بینی یا اصطلاحا پره های بینی ارتباطی به روش باز یا بسته ندارد بلکه به اندازه سوراخ های بینی و پره های بینی بستگی دارد یعنی اینکه اگر سوراخهای بینی بزرگ باشند و لازم باشد که کوچک تر و جمع تر شوند هیچ راهی به جز برش خوردن کناره های ( پره های ) بینی نیست حتی اگر جراحی به طریقه بسته باشد.
مزایای روش بسته :

– زمان عمل در این روش حدود یک ربع کمتر از روش باز است.
– روی پوست کلوملا برشی وجود ندارد .
– در این روش ورم نوک بینی کمتر ازروش باز است لذا ورم زودتر برطرف میشود.
مزایای روش باز:
– جراحی زیر دید مستقیم انجام میشود لذا احتمال غیر قرینگی کمتر میشود.

– قدرت مانور جراح و فضا برای کار کردن وی بیشتر است.
13 – در طی عمل رینوپلاستی اشکالات مختلف بینی را می توان برطرف کرد که برای مثال به موارد زیر می توان اشاره کرد:
• بزرگ بودن اندازه بینی
• قوزدار بودن بینی

• افتادگی نوک بینی یا کم بودن زاویه بینی ولب
• پهن بودن بینی
• بزرگ بودن سوراخ های بینی
• جعبه ای شکل بودن نوک بینی
• زیاد بودن فاصله نوک بینی تا صورت

• دررفتگی تیغه بینی وغیرقرینه بودن بینی
• دو شاخه بودن نوک بینی
• دماغ زین اسبی متعاقب ضربه های قبلی و یا عمل جراحی انحراف تیغه بینی
• دفورمیتی های بعدازعمل جراحی
14 – محل عمل شما ” مرکز جراحی و پزشکی مبین ” واقع در خیابان پاسداران نبش گلستان هفتم به شماره تلفن 22583307 خواهد بود.این مرکزعلاوه بر داشتن 6 اتاق عمل ، مجهز به بخش بستری ،بخش اورژانس ، آزمایشگاه تشخیص طبی ، رادیولوژی ، درمانگاههای رشته های مختلف ،اودیومتری ، اپتومتری و ; میباشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

تحقیق مراحل خود سازی تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/29 5:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق مراحل خود سازی تحت فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق مراحل خود سازی تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق مراحل خود سازی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق مراحل خود سازی تحت فایل ورد (word) :

موضوع اصلی خود سازی در مباحث اخلاقی و به طور کلی، موضوع اصلی دین، روح و بعد معنوی انسان است، نه بدن مادی او؛ زیرا این وظیفه علوم زیستی و طبیعی است که در مورد ساختار و کیفیت، رشد، بیماری های بدن و درمان آنها مطالعه و تحقیق نمایند. بدن، در این میدان، صرفا به عنوان ابزاری تحت اختیار و فرمان روح به کار گرفته می شود.
اگر انسان بعد مجرد و روح نداشت، چندان به دین نیاز مند نمی شد، بدن انسان مادی است وبرای رفع نیازها یش به دانش تجربی و طبیعی نیاز دارد، اینگونه دانش در خود طبیعت یافت می شود و آدمی قادر است با ابزار حس ، مقایسه، آزمایش و علوم دانشگاهی، به رفع نیازهای دانشی خویش بپردازد ، ولی روح انسان مجرد است و سامان دادن به حیات مجرد روحانی انسان، نیاز به دانش و بینش معنوی دارد، اینگونه آگاهی، با ابزار طبیعی تحصیل نمی شود و نیازمند به عقل، وحی و ابزار فرا طبیعی است.
دین، در اصل، تامین کننده نیازهای بینشی و دانشی انسان در زندگی معنوی و فرا طبیعی او است، اگر چه اکنون که آدمی با طبیعت در آمیخته است، به نیازهای طبیعی او نیز، به طبع بعد مجرد، پرداخته شده است .
دین و خود اصیل انسان به هم پیوندی عمیق دارند، دین: یعنی یاد خدا بودن ، همان چیزی که بعد معنوی انسان به وسیله آن به تعالی و کمال می رسد و دین گریزی چیزی جز فرار از خود نیست، بی توجهی به دین و یاد خدا، در حقیقت، بی توجهی به خویشتن خویش است.
یاد خدا هم آغوش یاد خود است و یاد خود حقیقی، یاد خداوند را در پی دارد ، کسی که خدا را به فراموشی سپارد ، خود را فراموش کرده و فراموشی خود، مستلزم از یاد بردن خداوند و معبود هستی است. قرآن کریم می فرماید: ولا تکونوا کالذین نسوالله فانسیهم انفسهم. و مانند آنانی مباشید که خدای را به فراموشی سپردند، پس در نتیجه خویش را فراموش کردند. (حشر، 19) و در روایات فراوانی آمده است که : من عرف نفسه فقد عرف ربه.
برای فهم معنا و مفهوم خود سازی لازم است ابتدا تصور درستی از خود داشته باشیم. هویت واحد انسانی در ابتدای تکوین و نشو و نمو چیزی جز استعداد نیست، انسان از این دیدگاه، مجموعه ای از توانایی ها و استعدادهای فراوانی است که در طول زندگی باید به فعلیت و شکوفایی برسند.
بنابراین خود سازی؛ یعنی فراهم آوردن زمینه برای پرورش استداد های درونی خود و به ظهور و فعلیت رساندن امکانات بالقوه ای که خدای متعال در فطرت انسان قرار داده است.
در این راستا زندگی هم یعنی فرصتی برای به ظهور رساندن استعداد های انسانی و شکوفا شدن سرشت آدمی از طریق خود سازی و پرستش آزادانه خداوند ( عبادت احرار).
به عبارت دیگر خود سازی مجموعه فعالیت های اصلاحی و سازنده ای است که انسان به صورت منظم و برنامه ریزی شده بر روی نفس خود اعمال می نماید تا در نتیجه آن به کمال حقیقی نایل و از لذت سعادت در دنیا و آخرت بر خوددار گردد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

بررسی احکام مربوط به توقیف اموال تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/29 5:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی احکام مربوط به توقیف اموال تحت فایل ورد (word) دارای 90 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی احکام مربوط به توقیف اموال تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه

آیین دادرسی مدنی، مجموعه اصول و مقرراتی است که در مقام رسیدگی به امور حسبی و کلیه دعاوی مدنی و بازرگانی در دادگاههای عمومی، انقلاب، تجدید نظر، دیوانعالی کشور و سایر مراجعی که بموجب قانون موظف به رعایت آن می باشند بکار می رود. این تعریف ناظر به قسمت عمده ای از مقررات آیین دادرسی مدنی است که مقرراتی صرفاً شکلی هستند اما دلیل بر آن نمی شود تا همچون پندار غالب آنرا مجموعه‌ای صرفاً شکلی بدانیم. در مواردی در همین مجموعه نکاتی مطرح می شود که برای فهم آن باید به بحث های ماهوی پرداخت.
از جمله موارد مورد بحث بخش توقیف اموال است. امری که به ظاهر مطلبی برای بیان ندارد اما در هنگام مراجعه به عمل مشاهده می شود که در همین تاسیس تا چه میزان ابهام وجود دارد و گاهی اوقات با وجود تصریح قانونگذار رویه ای مخالف اتخاذ شده است. این موضوع به ترتیب زیر مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.



فهرست مطالب
                                     
مقدمه   
تعریف   
کلیات   
مفهوم اجرای احکام مدنی   
شرایط اجرای احکام مدنی   
اهمیت اجرای احکام   
تفاوت اجرای احکام مدنی با کیفری   
تفاوت اجرای احکام دادگاهها با اجراء مفاد اسناد رسمی در ثبت   
فصل اول: قواعد عمومی
1-1- مقدمات و شرایط اجراء   
2-1- ترتیب اجراء   
3-1- مامورین اجراء   
4-1- هزینه های اجراء (مواد 158 تا 168 قانون اجرای احکام مدنی)   
5-1- مرور زمان   
6-1- اقسام اجراء   
فصل دوم: در توقیف اموال محکوم علیه
1-2- مقررات عمومی (مواد 49 تا 59 قانون اجرای احکام مدنی)   
2-2- موارد رفع توقیف   
3-2- در توقیف اموال منقول   
4-2- در توقیف اموال غیرمنقول   
5-2- در توقیف حقوق مستخدمین   
فصل سوم: شرح موادی از قانون اجرای احکام
1-3- شرح ماده 121 قانون اجرای احکام   
2-3- شرح ماده 122 قانون اجرای احکام   
3-3-  شرح ماد 123 قانون اجرای احکام   
4-3-  شرح ماده 124 قانون اجرای احکام   
5-3-  شرح ماده 125 قانون اجرای احکام   
6-3-  شرح ماده 126 قانون اجرای احکام   
7-3-  شرح ماده 127 قانون اجرای احکام   
8-3-  شرح ماده 128 قانون اجرای احکام   
9-3-  شرح ماده 129 قانون اجرای احکام   
فصل چهارم: تکمله
1-4- دستور توقیف اموال   
2-4- نحوه توقیف اموال   
3-4- توقیف اموال نزد شخص ثالث   
4-4- اجرای حکم در مورد امور حسبی   
5-4- اجرای حکم مالی به طرفیت ورثه   
6-4- نحوه اجرای حکم در مورد مراجع دولتی و شهرداریها   
7-4- فروش اموال توقیف شده   
8-4- اعتراض ثالث به توقیف اموال   
9-4- بازداشت محکوم علیه غایب   
منابع و ماخذ

 

منابع و ماخذ


1- شریفی، مهدی و انوشه پور، مسعود، شرایط و موارد صدور قرار تامین خواسته، 1381.
2- امامی، دکتر سیدحسن، حقوق مدنی، جلد ششم، چاپ دوازدهم، 1372.
3- جعفری لنگرودی، دکتر محمدجعفر، دانشنامه حقوقی، جلد اول، 1375.
4- دهخدا، علی اکبر، لغتنامه، 1340.
5- شهری، غلامرضا، حقوق اسناد و املاک، چاپ پنجم، 1376.
6- لوراسا، میشل، مسئولیت مدنی، ترجمه دکتر محمد اشتری، 1375.
7- کاتوزیان، دکتر ناصر، حقوق مدنی (عقود معین) جلد اول، چاپ پنجم، 1373.
8- مهاجری، علی، شرح قانون آیین دادرسی مدنی دادگاههای عمومی و انقلاب، جلد اول، چاپ دوم، 1381.
9- جعفری لنگرودی، دکترمحمدجعفر، مبسوط در ترمینولوژی حقوق، جلد چهارم، 1378.
10- بهرامی، دکتر بهرام، اجرای احکام مدنی، 1382.
11- مهاجری، علی، آیین قضاوت مدنی در محاکم ایران، 1381.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

پاورپوینت بهسازی لرزه ای ساختمانهای موجود مشخصات مصالح و ارزیابی

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/29 5:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت بهسازی لرزه ای ساختمانهای موجود مشخصات مصالح و ارزیابی وضعیت موجود تحت فایل ورد (word) دارای 117 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بهسازی لرزه ای ساختمانهای موجود مشخصات مصالح و ارزیابی وضعیت موجود تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت بهسازی لرزه ای ساختمانهای موجود مشخصات مصالح و ارزیابی وضعیت موجود تحت فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت بهسازی لرزه ای ساختمانهای موجود مشخصات مصالح و ارزیابی وضعیت موجود تحت فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت بهسازی لرزه ای ساختمانهای موجود مشخصات مصالح و ارزیابی وضعیت موجود تحت فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

n

مقدمه

مراحل بهسازی

     1- برداشتهای اولیه

     2-جمع آوری اطلاعات

     3-ارزیابی وضعیت موجود

     4-ارئه گزارش آسیب پذیری کیفی

     5-تهیه اطلاعات تفصیلی

         5-1-مشخصات مصالح(مدارک،انجام آزمایشات)

         5-2-تهیه نقشه های وضع موجود

n

    6-ارائه گزارش آسیب پذیری کمی

    7- روشهای عمومی بهسازی

    8-انتخاب گزینه برتر و تهیه نقشه های اجرایی

    9-برآورد

   10-توجیه اقتصادی

   11-تهیه مشخصات فنی

   12-اسناد مناقصه

اسلاید 2 :

اهداف بهسازی

n1- بهسازی مبنا

n2- بهسازی مطلوب

n3- بهسازی ویژه

n4- بهسازی محدود

n5- بهسازی موضعی

اسلاید 3 :

1- بهسازی مبنا

nدر بهسازی مبنا انتظار می رود که تحت زلزله << سطح خطر 1>> ایمنی جانی ساکنین تامین گردد.

n

2- بهسازی مطلوب

nدر بهسازی مطلوب انتظار می رود که هدف بهسازی مبنا تامین گشته و علاوه برآن تحت زلزله << سطح خطر 2>> ساختمان فرو نریزد.(سطح عملکردE-5 )

اسلاید 4 :

3- بهسازی ویژه

nدر بهسازی ویژه نسبت به بهسازی مطلوب عملکرد بالاتری برای ساختمان مد نظر قرار می گیرد. بدین منظور سطح عملکرد بالاتری برای ساختمان تحت همان سطوح خطر زلزله مورد استفاده در بهسازی مطلوب در نظر گرفته شده یا با حفظ سطح عملکرد مشابه با بهسازی مطلوب ، سطوح خطر زلزله بالاتری در نظر گرفته می شود.

n

4- بهسازی محدود

nدر بهسازی محدود عملکرد پایین تری از  بهسازی مبنا در نظر گرفته می شود، به گونه ای که حداقل یکی از اهداف زیر برآورده شود:

اسلاید 5 :

1- تحت زلزله خفیف تر از زلزله << سطح خطر 1>> ایمنی جانی ساکنین تامین گردد(سطح عملکرد C-3)

n2- تحت زلزله ای برابر یا خفیف تر از زلزله << سطح خطر 1>> سطوح عملکرد

n C-4، D-4 ،E-4  ، D-5 یا E-5 و یا D-6 تامین گردد.

n

5- بهسازی موضعی

nدر بهسازی موضعی بخشی از یک طرح بهسازی کلی مطابق بندهای زیر می باشد که بدلایلی در شرایط موجود فقط بخشی از آن اجرا می شود .در این حالت بهسازی باید بگونه ای پیش بینی و اجراگردد که هدف بهسازی بخشهای دیگر در مراحل بعدی برآورده گردد.

n

اسلاید 6 :

بهسازی موضعی باید با توجه به موارد زیر انجام شود:

n1- بهسازی بخشی از ساختمان نباید منجر به پایین آمدن سطح عملکرد کل ساختمان گردد.

n2- بهسازی نباید منجر به نامنظم شدن یا افزایش نامنظنی ساختمان شود.

n3- بهسازی نباید منجر به افزایش نیروهای ناشی از زلزله در اعضایی که وضعیت بحرانی تحت زلزله دارند ،شود.

اسلاید 7 :

سطوح اطلاعات

n

n1- سطح اطلاعات حداقل

n2- سطح اطلاعات متعارف

n3- سطح اطلاعات جامع

اسلاید 8 :

سطوح اطلاعات

nدامنه اطلاعات جمع آوری شده از وضعیت موجود ساختمان مورد نظر در سه سطح اطلاعات حداقل ، متعارف و جامع  مطابق بندهای 1 تا 3 زیر می باشد. سطح اطلاعات با توجه به هدف بهسازی انتخابی و روش تحلیل تعیین می گردد.

n

1- سطح اطلاعات حداقل

nاطلاعات حداقل از ساختمان (شامل پیکربندی ، مشخصات مصالح، ساختگاه و ساختمانهای مجاور) به قرار زیر می باشد:

n1- اطلاعات پیکربندی  باید از طریق نقشه های سازه ای برای تحلیل و تعیین ظرفیت اعضا فراهم گردد.برای این منظور نیاز به نقشه های کامل سازه ای نیست ، ولی نقشه ها باید حداقل شامل پیکربندی سیستم ثقلی و مقاوم دربرابر نیروهای جانبی واتصالات برای تحلیل های خطی باشند.

    اطلاعات موجود در نقشه ها باید بوسیله بازرسی عینی تایید گردند.در صورت نبودن اطلاعات مورد نیاز در نقشه ها ،اطلاعات لازم باید بوسیله ارزیابی جامع تهیه گردد.

اسلاید 9 :

n2- در صورت وجود گزارشها و نقشه های معتبر می توان از مقادیر داده شده در مدارک مذکور برای مشخصات مصالح استفاده نمود . در غیر اینصورت جمع آوری مشخصات مصالح باید طبق سطح اطلاعات متعارف یا جامع از طریق آزمایش تعیین گردند.

n3- اطلاعات مورد نیاز از ساختمانهای مجاور ، باید از طریق بازرسی محلی تهیه گردد.

n

n4- اطلاعات مربوط به پی و ساختگاه باید مطابق مشخصات ساختگاه جمع آوری گردد.

اسلاید 10 :

2- سطح اطلاعات متعارف

nاطلاعات متعارف از ساختمان (شامل پیکربندی ، مشخصات مصالح، ساختگاه و ساختمانهای مجاور) به قرار زیر می باشد:

n1- اطلاعات پیکربندی  باید از طریق نقشه های سازه ای برای تحلیل و تعیین ظرفیت اعضا فراهم گردد.برای این منظور نیاز به نقشه های کامل سازه ای نیست ، ولی نقشه ها باید حداقل شامل پیکربندی سیستم ثقلی و مقاوم دربرابر نیروهای جانبی واتصالات با جزئیات کامل برای انجام هرنوع تحلیل (استاتیکی و دینامیکی، خطی یا غیرخطی) باشند. اطلاعات موجود در نقشه ها باید بوسیله بازرسی عینی تایید گردند.

nصورت نبودن اطلاعات مورد نیاز در نقشه ها ،اطلاعات لازم باید بوسیله ارزیابی جامع تهیه گردد.

n

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

گزارش کارآموزی آزمایشگاه داروسازی تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/29 5:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  گزارش کارآموزی آزمایشگاه داروسازی تحت فایل ورد (word) دارای 124 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی آزمایشگاه داروسازی تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی آزمایشگاه داروسازی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی آزمایشگاه داروسازی تحت فایل ورد (word) :

گزارش کارآموزی آزمایشگاه داروسازی تحت فایل ورد (word)

روش اندازه گیری مفنامیک اسید در کپسول 250 میلی گرم (تیتریسمتری) تعداد 20 عدد کپسول را خالی کرده و پودر داخل آن را کاملا مخلوط می کنیم تا به طور یکنواخت گردد از این پودر مقدار 05 گرم مفنامیک اسید (06 گرم) را دقیقا وزن کرده و در 100 میلی لیتر اتانول گرم (که قبلا نسبت به محلول فنول رد خنثی شده باشد) حل کنید.
محلول حاصل را در مقابل اندی کاتور محلول فنول دو با محلول NaoH 0.1 مولار تیتر نمایید هر میلی لیتر از محلول NaoH 0.1 مولار معرفی معادل با 2413 میلی گرم از مفنامیک اسید می‎باشد مقدار میلی گرم مفنامیک اسید موجود درهر کپسول از فرمول زیر محاسبه می‎شود.

میلی گرم مفنامیک اسید موجود هر در کپسول= * 2413 که درآن تا حجم معرفی از محلول NaoH 0.1 مولار برحسب میلی لیتر می‎باشد Limits:(237.5 to 262.5)
Ref: B.P ((1996), p:1793
شماره پنج 009
وزن پودر و کاغذ صافی 04022 gr
وزن کاغذ صافی – 00014 gr

وزن واقعی پودر
در 100 cc الکل 2 الی 3 قطره اندی کاتور می ریزیم رنگ از رنگ زرد به قرمز پوست پیازی تبدیل می‎شود سه قطره سود NaoH 0.1 مولار ریختیم رنگش دوباره زرد شد که این کار به معنی خنثی شدن است سپس با ریختن 06 گرم پودر مفنامیک اسید داخل الکل بعد از مگنت استفاده کردیم که پودر کاملا در الکل حل شود و 20 دقیقه برای حل شدن به آن زمان می دهیم.

فنل زرد: Hand book of chewistry and Physics (CRC)
رنگ از زرد به قرمز پوست پیازی

فرمول مفنامیک اسید 105% تا 95 C15H15NO2¬
دلیل استفاده از اندی کاتور: تغییر رنگ در یک PH خاص تغییر رنگ از حالتی به حالتی دیگر
چه از سود استفاده می کنیم که چون واکنش اسید و باز برای خنثی کردن همدیگر
عمل تتراسیون:

در بورت NOH-1 0.1 مولار در ارلن الکل + پودر+ فنل دو:
209= V مصرفی ازبورت
فرمول گسترده: عدد جرمی 24129

انواع اسم های تحاری: ponstan و ponstel
حلالیت کم در آب در الکل حلالیت زیادی دارد.
در هیدروکسیدهای قلیایی حلال است نوشته شده از کتاب MERCK INDEX

بدست آوردن عدد 2413 یا 24129

Disnlotion انحلال:
زمان انحلال:
در محلول با حجم معین زمان مشخص غلظت خاصی را در دور مشخص (همزن) کپسول شروع به حل شدن می‎کند و غلظت را اندازه می گیریم بر حسب درصد
زمان باز شدن Disantegration آب روی صفحه 39 ، 750cc آب مقطر می ریزیم.
آزمایش بعد:

می خواهیم زمان باز شدن کپسول مفنامیک اسید را در بدن انسان اندازه گیری کنیم.
دستگاه Disantegration دما را به اندازه دمای بدن انسان 38 تنظیم می کنیم تا هنگام باز شدن کپسول ها در آب و عبور آنها از توری بعد از 30 دقیقه از صافی عبور کرده و باز شد
آزمایش قبلی را با بچ 10 انجام می دهیم.
محاسبات:

دستگاه Disantegration:
کپسول های مفنامیک اسید با بچ 10
برای باز شدن کپسول time= 15 min

روش تعیین مقدار لیتیم کربنات در قرص لیتیم کربنات
تعداد 20 عدد قرص را وزن کرده و کاملا پودر کنید از این پودر مقداری معادل با 1 gr لیتیم کربنات دقیقا توزین کنید (1367 gr) و در 100 میلی لیتر آب مقطر ریخته و به این مقدار 50 میلی لیتر محلول هیدرولیک Hcl اسید 1 مولار US افزوده و به مدت 1 دقیقه min بجوشانید و سپس سردکرده و قمدار اضافی اسید را در مقابل معرف متیل اورانژ با محلول سدیم هیدروکساید 1 مولار (V.S) تیتر کنید هر میلی لیتر از محلول هیدروکلریک اسید Hcl 1 مولار معادل 3695 میلی گرم از Li2 Co3 می‎باشد.
مقدار میلی گرم Li2 Co3 در هر قرص از فرمول زیر محاسبه می‎شود.

که در آن Wa وزن متوسط قرص ها برحسب میلی گرم (410) WS مقدار بر داشتی برحسب میلی گرم (1365)
V حجم مصرفی سدیم هیدروکساید 1 مولار بر حسب ml
به طور ساده

وزن 20 عدد قرص+ کاغذ: 81475
وزن کاغذ: 52365-
39555= 79110

دلیل جوشاندن: خارج شدن Co2 موجود در محلول
اول محلول را می گذاریم تا به جوش بیاید بعد از جوش آمدن به مدت 1 دقیقه بجوشد تا Co2 محلول از آن خارج شود. طرز تهیه سدیم هیدروکساید 1 مولار NaoH در ظرفیت 1 نرمالیته با مولاریته برابر هستند.
1نرمال= 1مولار
M:Na=40
40 گرم سود وزن کردیم در lit 1 آب حل کردیم و روی هم زن قرار دادیم تا حل شود. این واکنش گرمازاست اگر آب را به مقدار 1 Lit کم کم به سود بیفزاییم باعث می‎شود که از گرمای خود سود استفاده شود تا در آب بهتر حل شود.
در بورت اسید Hcl
در ارلن سود N 0.1 نرمال و تیتراسیون را شروع می کنیم بهترین معرف برای تیتراسیون اسید و باز فنل فتالئین است که 22 اسید Hcl مصرف شد رنگ سود سفید شد

از این راه نرمالیته سود رابدست آوردیم.
آزمایش مجدد
روش تعیین مقدارلیتیم کربنات در قرص لیتیم کربنات
10 عدد قرص لیتیم کربنات را پودر کردیم و 136 gr وزن نمودیم سپس در100 ml آب و 50 cc محلول هیدروکلردریک 105Hcl نرمال حل نمودیم و آنرا به مدت 1 min جوشاندیم سپس در ظرف آب یخ قرار دادیم و تا خنک شود بعد با محلول سود NaoH کردیم ضمنا معرف ما متیل اوران= می‎باشد با مصرف 253 cc محلول ما از رنگ صورتی به زرد تبدیل شد.

تمامی اعداد بر واحد mg میلی گرم می‎باشد.
برای تبدیل از gr به mg در عدد 1000 ضرب می کنیم:

Dissolutio قرص لیتیم کربنات
محیط: 900 میلی لیتر آب مقطر
دور در دقیقه: 100 rpm
زمان: 30 دقیقه
طرز تهیه محلول استاندارد:

تعداد 30 میلی گرم از لیتیم کربنات استاندارد را دقیقا توزین کرده و به بالن ژوژه 100 میلی لیتری منتقل کرده سپس مقدار 20 میلی لیتر آب مقطر و مقدار 05 میلی لیتر هیدروکلرییک اسید غلیظ به آن افزوده خوب به خم بزنید تا کاملا حل شود و با آب مقطر به حجم برسانید و مخلوط نمایید.
مقدار 20 میلی لیتر از این محلول را به بالن ژوژه یک لیتری (1000 میلی لیتر) منتقل کنید. به آن تعداد 800 میلی لیتر آب مقطر و مقدار 20 میلی لیتری از محلول surfactant مناسب افزوده با آب مقطر به حجم برسانید و مخلوط کنید.
طرز تهیه محلول آزمایشی:

محلول تحت آزمایش قرص لیتیم کربنات را به بالن ژوژه یک لیتری منتقل کنید و با آب مقطر به حجم برسانید وخوب مخلوط کنید. مقدار 20 میلی لیتر از محلول صاف شده را به بالان ژوژه یک لیتری دیگری منتقل کرده و به آن مقدار 500 میلی لیتر آب مقطر و یک قطره محلول هیدروکلریک اسید غلیظ و مقدار 20 میلی لیتر از محلول sufractant مناسب افزوده و با آب مقطر به حجم برسانید و مخلوط نمایید.
روش کار:
از دستگاه flam photometero مناسب استفاده می کنیم. صفر و ضد دستگاه را تنظیم می کنیم سپس میزان نشر محلول استاندارد و محلول نمونه را در طول موج uvi nm اندازه گیری کنید.

مقدار میلی گرم Li2 Co3 در هر قرص از فرمول زیر محاسبه کنید
100 C (A/S)
که در آن A و S به ترتیب اعداد خوانده شده از دستگاه برای محلول های نمونه و استاندارد می باشند و C غلظت نهایی استاندارد بر حسب میکروگرم بر میلی لیتر می‎باشد. تلورانس نباید از 80% Li2Co3 تعداد مقدار نوشته شده بر روی اتیکت در مدت 30 دقیقه کمتر باشد. .
اقتباس از: U.S.P.XXIV,P.982(2000)

این قرص برای اختلاف روانی و … مورد استفاده می‎باشد.
تکرار ازمایش برای بار سوم:
روش تعیین مقدار لیتیم کربنات در قرص لیتیم کربنات:
از پودر قرص های لیتیم کربنات به مقدار 1362 gr وزن می کنیم وزن کاغذ صافی 01477 می‎باشد پودر قرص را در 100 ml آب مقطر و 50 cc اسید کلریک Hcl تیتر ازول Titeisol حل می کنیم سپس به مدت 1 دقیقه می جوشانیم و در ظرف سرد قرار می دهیم تا سرد شود بعد با سود NaoH 1 نرمال تیتر می کنیم معرف ما متیل اورانژ می‎باشد. تغییر رنگ از صورتی به زرد تبدیل شد. V=23.2cc حجم مصرفی

روش اندازه گیری اکسی متولون در قرص:

معرف لازم:
1- محلول اتانولی سدیم هیدروکساید (Ethanolic sodium hydroxide 0.01m)(0.0m) (420 میلی گرم از سدیم هیدروکساید را در اتانول 96% حل و با آن به حجم 100 میلی لیتر برسانید)
وسیله های مورد لزوم:
1- هاون چینی 2- ترازوی حساس 3- بالن ژوژه 250 میلی لیتری و 50 میلی لیتری 4-پلی پت ژوژه 5 میلی لیتری 5- دستگاه اسپکتروسکپی uv/vis باسلهای مناسب
روش کار:
تعداد 20 عدد قرص اکسی متولون را در هاون کاملا پودر کرده و از این پودر مقداری معادل با 25 میلی گرم اکسی متولون را برداشته (2395 میلی گرم) و به بالن ژوژه 250 میلی لیتری منتقل کنید و در محلول اتانولی سدیم هیدروکساید (001m) حل و به حجم برسانیدو در صورت لزوم صاف نمایید. 15 میلی لیتر اول از محلول صاف شده را دور بریزید و از بقیه مقدار 5 میلی لیتر را به بالن ژوژه 50 میلی لیتری منتقل و با محلول اتانولی هیدروکساید (001m) رقیق و به حجم برسانید. خوب مخلوط کرده و جذب محلول حاصل را در طول موج 315 nm و با دستگاه اسپکتروسکپی مناسب در سل یک سانتی متری در مقابل بانک محلول اتانولی سدیم هیدروکساید (001m) اندازه گیری کنید.

میلی گرم اکسی متولون در هر قرص از فرمول زیر محاسبه می‎شود.

که در آن:

s= مقدار برداشتی از نمونه برحسب میلی گرم (2395mg)
w= وزن متوسط قرص ها بر حسب میلی گرم می‎باشد. (479mg)
547= 1% A برای اکسید متولون در طول موج 315nm می‎باشد.
Ref: BP.(1998). P:1848

Limits: (45 to 55 mg/tab)
Dissolution برای قرص اکسی متالون
دستگاه و مواد لازم: Apparatus I: 100 rpm
مواد:
1- محلول پربوریک اسید و پتاسیم کلراید (02 مول):
مقدار 1237 گرم از بوریک اسید (H3Bo3) خشک شده در رده ای 120 تا 110 درجه سانتی گراد به مدت یکساعت و مقدار 1491 گرم از پتاسیم کلراید (KCL) را در آب مقطر حل کنید و با آب مقطر به حجم 1000 میلی لیتر برسانید.

2- محلول NaoH (0.2 مول):
این محلول را از محلول سدیم هیدروکساید نرمال که روش تهیه و استاندارد کردن آن را در صفحه ضمیمه توضیح داده شده است تهیه و دوباره استاندارد کنید.
(روش تهیه: 40cc از سدیم هیدروکساید نرمال برداشته با آب مقطر بدون Co2 به حجم 200 برسانید حال سدیم هیدروکساید 02 نرمال خواهیم داشت)
3- محلول بافر برات الکالین Ph=8.5 (0.05 m):

مقدار 500 میلی لیتر از محلول بوریک اسید و پتاسیم کلراید (02 مول) را به بالن ژوژه دو لیتری منتقل کرده و مقدار 102 میلی لیتر محلول سدیم هیدروکساید (02 مول) به آن بیفزایید و با آب مقطر به حجم برسانید. (Ph این محلول باید 85 باشد)
زمان لازم: 45 دقیقه
حجم محلول: 900 میلی لیتر
روش کار:
درصد مقدار C12H32O3 (اکسی متولون) حل شده را به طریقه جذب u.v در طول موج ماکزیمم 313 nm از محلول تحت آزمایش چنانچه لازم باشد با محلول رقیق کنید و با جذب محلول استاندارد با همان غلظت در همان محیط مقایسه کنید. این درصد نباید از75% مقدار ذکر شده بر روی چسب در مدت 45 دقیقه کمتر باشد.
Ref: u.sp/xxIV/P: 1242 (2000)
مصرف این قرص برای بیماری های خاص مثل سرطان و … و باعث ایجاد نیروهای کاذب در بدن می‎شود بعضی از ورزشکاران از این قرص استفاده می کنند.
روش تهیه Phenol Red Ts:
100 mg فنل سولفات در 100 ml الکل حل کنید اگر کدر بود صاف کنید.
روش تهیه کریستال ویئولت:
0500mgr کریستال ویئولت دقیقا وزن می کنیم با اسید به حجم 50 می رسانیم.
دستورالعمل کار با دستگاه اسپکتروفتومتر
روش کار:

مطمئن شوید که دکمه power دستگاه در موقعیت off قرار دارد مطمئن شوید که بمحل قرارگیری سل ها خالی می‎باشد. اسپکتر و فتومتر را به برق وصل کنید.
سوئیچ power دستگاه را در وضعیت on قرار دهید را روی محلول موج مورد نظر تنظیم کنید.
سل را توسط محلول بلانک بشوئید.
سل ها را از محلول بلانک پر کرده و در محل قرار گیری سل ها قرار دهید.
کلید Auto Zero را فشار دهید تا صفحه نمایشگر عدد صفر را نشان دهد. سل مخصوص نمونه را از دستگاه خارج کنید محلول بلانک را خالی کنید.
سل را با محلول نمونه شستشو دهید.
سل را از محلول نمونه پر کنید.
اطراف سل را با دستمال نرم و خشک تمیز کنید.

سل را در محل قرارگیری سل قرار دهید.
درب محفظه سل را ببندید.
عدد صفحه نمایشگر را یادداشت کنید.
سل ها را از محل قرار گیری خارج کنید.
محلول داخل سل ها را خاموش کنید.
سوئیچ power را در موقعیت off قرار دهید.
اتصال برق دستگاه را قطع کنید.
دستگاه Dissolotion زمان حلالیت
از دستگاه 01 n H¬2SO4 که معادل با اسید معده انسان است استفاده می کنند و دمای آن را از قرار می دهند.
که معادل با دمای بدن انسان است و با ترمومتر دما را اندازه می گیریم فرقی نمی کند در دمای آسیا یا اسید

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

<   <<   41   42   43   44   45   >>   >