ارسالکننده : علی در : 95/5/31 4:11 صبح
بررسی و بهره برداری از انرژی باد و نیروگاه های بادی تحت فایل ورد (word) دارای 50 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی و بهره برداری از انرژی باد و نیروگاه های بادی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه بررسی و بهره برداری از انرژی باد و نیروگاه های بادی تحت فایل ورد (word)
مقدمه
فصل اول کلیاتی درباره انرژی بادی
انرژی باد
تاریخچه استفاده ازانرژی باد
1-3- منشاء باد
1-4- توزیع جهانی باد
1-4-1- جریان چرخشی هادلی (Hadly)
1-4-2- جریان چرخشی راسبی (Rossby)
1-5- اندازه گیری پتانسیل انرژی باد
1-6- قدرت باد
1-7- روند تحولات تکنولوژی
1-8- مزایای بهره برداری از انرژی باد
1-9- آینده انرژی باد درایران
1-10- انرژی باد و محیط زیست
فصل دوم پتانسیل سنجی سطحی انرژی باد
2-1- پتانسیل سنجی چیست؟
2-2- باد سنج ها و انواع آنها
2-3- پتانسیل باد درایران
2-4- نقشه ها و اطلس های موجود باد
2-5- استحصال انرژی از باد توسط توربین های بادی
2-5-1- انرژی بادی و توربین های بادی
2-5-2- انواع توربین های بادی
2-5-3- این توربین ها چگونه کار می کند؟
2-6- انواع کاربرد توربین های بادی
2-6-1- کاربردهای غیرنیروگاهی
2-6-2- کابردهای نیروگاهی
2-7- توربین های بادی و ذخیره انرژی
• فصل سوم بررسی فلیکر توربین های بادی سرعت متغیر DFIG و بهبود آن با استفاده از مبدل طرف شبکه توربین
چکیده
3-1- مقدمه
3-2- مدل سازی توربین بادی
3-2-1- مدل باد
3-2-2- مدل توربین بادی
3-2-3- مدل ژنراتور القایی و کانورتر PWM
3-3- طرح سیستم کنترل
3-4- سیستم مورد مطالعه
3-5- طراحی فلیکرمتر
3-6- بررسی انتشار فلیکر
3-6-1- مشخصات باد
3-7- بهبود فلیکر با استفاده از کانورتر طرف شبکه
3-8- نتیجه گیری
• فصل چهارم عملکرد بدون وقفه توربین بادی دارای DFIG متصل به شبکه الکتریک با استفاده از سیستم انرژی خازنی
چکیده
4-1- مقدمه
4-2- مدل DFIG و کنترل کننده ها
4-3- مدل سیستم انرژی خازنی
4-4- نتایج شبیه سازی
4-5- نتیجه گیری
• فصل پنجم قابلیت اطمینان توربین های بادی کوچک متصل به شبکه
5-1- مقدمه
5-2- نقص های سیستم های بادی کوچک
5-3- آنالیز ریاضی
5-4- آنالیز اتلاف برای یک PMG مبتنی بر SWT
5-5- آنالیز قابلیت اطمینان برای یک PMG مبتنی بر SWT
5-6- محاسبات قابلیت اطمینان برای یک PMG مبتنی بر SWT
5-7- نتایج
ضمیمه 2
ضمیمه 1
منابع و مآخذ
مقدمه
به دلیل آلودگی محیط زیست و کمبود انرژی فسیلی تمایل به سمت تکنولوژی های برای تولید انرژی الکتریکی از منابع انرژی تجدیدپذیر افزایش یافته است. در میان انواع انرژی های تجدیدپذیر ، انرژی باد بخاطر مسایل اقتصادی و پاک بودن بیشتر مورد توجه قرار گرفته است، به گونه ای که انتطار می رود تا سال 2020 ، 20 درصد انرژی کل جهان از انرژی باد ، تامین گردد . دو نوع تکنولوژی برای تولید انرژی باد در بازارهای جهان موجود است که یکی ژنراتورهای بادی سرعت ثابت و دیگری ژنراتورهای بادی سرعت متغیر است .ژنراتورهای القایی بخاطر هزینه نگهداری کم و فاقد جاروبک بودن و ساختار ساده و مزایای دیگر گوی سبقت را ربوده است. در سال 2004 حدود 60 درصد فروش بازار جهانی مختص به فروش ژنراتورهای بادی سرعت متغیر بوده است در این میان ژنراتورهای القائی از دو سو تغذیه (DFIG) به عنوان ژنراتور بادی سرعت متغیر بیشتر مورد استفاده قرار گرفته شده است .
در مدل DFIG ، ژنراتور القایی از طریق پایانه های استاتور به شبکه الکتریکی وصل شده است و رتور آن توسط یک مبدل الکترونیک قدرت AC/DC/AC فرکانس متغیر (VFC) به شبکه وصل شده است . ظرفیت این مبدل برای کنترل کامل ژنراتور حدود 20 تا 30 درصد ظرفیت کل DFIG می باشد VFC شامل یک مبدل طرف رتور (RSC) و یک مبدل طرف شبکهGSC است که از طریق یک خازن لینک DC به صورت پشت به پشت به هم وصل شده اند. ایراد اصلی توربین های بادی سرعت متغیر به خصوص توربین هایی که دارای DFIG هستند، عملکرد آنها در هنگام بروز اتصال کوتاه در سیستم قدرت می باشد.
اتصال کوتاه در سیستم قدرت حتی اگر از محل توربین بادی دور باشد باعث ایجاد افت ولتاژ در نقطه اتصال توربین بادی به سیستم قدرت می گردد و در نتیجه، جریان در سیم پیچ های استاتور افزایش می یابد و به دلیل تزویج مغناطیسی میان سیم پیچ های رتور و استاتور این جریان در سیم پیچ های رتور و مبدل طرف رتور نیز ظاهر می شود و منجر به آسیب دیدن آنها می گردد. تا چند سال پیش به خاطر سهم کم انرژی باد در تامین انرژی الکتریکی، هنگامی که یک حالت غیر عادی در ولتاژ شبکه اتفاق می افتاد ، توربین ها را از شبکه خارج می کردند، اما با افزایش ظرفیت انرژی باد در سیستم قدرت در سال های اخیر، قطع ناگهانی توربین های بادی از سیستم قدرت منجر به خاموشی های عظیم و ناپایداری در سیستم قدرت می گردد. بر ای اینکه ژنراتور تور بین بادی هنگام بروز اتصال کوتاه در شبکه الکتریکی به عملکرد عادی خود ادامه دهد پیشنهاد شده است که RSC موقع رخ دادن خطا در شبکه، برای حفاظت در برابر اضافه جریان رتور قفل شده و مدار رتور از طریق یک مقاومت خارجی به نام Crow bar اتصال کوتاه گردد در این هنگام DFIG به ژنراتور القایی معمولی تبدیل شده و شروع به جذب توان راکتیو می کند و توربین بادی به عملکرد خود با تولید کم توان اکتیو ادامه می دهد در این تحقیق GSC همانند STATCOM توان راکتیو و ولتاژ را در نقطه اتصال به شبکه کنترل می کند. همچنین، برای جلوگیری از افزایش سرعت توربین، کنترل کننده زاویه گام پره 5 فعال شده و وقتی که خطا رفع شد و ولتاژ و فرکانس به حالت پایدار رسید ، RSC دوباره شروع به کار کرده و مقاومت خارجی از مدار رتور خارج می شود و DFIG به شرایط عملکرد عادی خود باز می گردد. اما در شبکه های قدرت ضعیف در هنگام خطا ، GSC به دلیل داشتن توان کم ، نمی تواند توان راکتیو لازم را تامین کند و در نتیجه احتمال فروپاشی ولتاژ وجود دارد. بنابراین بایستی بلافاصله تور بین بادی برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی از شبکه خارج شود و وقتی که شرایط به حالت نرمال رسید، دوباره به شبکه وصل شود.
مسئله پایداری ولتاژ چنین سیستم هایی می تواند با استفاده از ادوات FACTS موازی بهبود یابد کاربرد STATCOM مورد بحث قرار گرفته است اما کاربرد STATCOM های قدیمی تنها در تامین توان راکتیو محدود شده است. برای غلبه بر این مشکل از سیستم ترکیبی STATCOM با سیستم ذخیره انرژی باطری استفاده شده است که قابلیت کنترل توان اکتیو و راکتیو را دارد. اما BESS مبتنی بر فرآیندهای شیمیایی است، بنابراین دارای مشکلاتی از قبیل سرعت پاسخ کم و عمر کارکرد کوتاه می باشد. برای غلبه بر این مشکلات ما در این فصل از یک سیستم انرژی خازنی ECSاستفاده کرده ایم که از قطعات الکترونیک قدرت و خازن دولایه الکتریکی تشکیل شده است. این سیستم به دلیل نداشتن عناصری همچون نیکل، کادمیم و فسفر انرژی پاکتری نسبت به باطری ها محسوب می شود و تقریبا دارای سیکل کاری نامحدود وتلفات خیلی ناچیز می باشد و دارای قابلیت کنترل هر دو توان اکتیو و راکتیو را دارد ECS به صورت موازی با شینی که توربین بادی از طریق آن به شبکه متصل شده است، قرار می گیرد. بنابراین در هنگام بروز اتصال کوتاه در سیستم قدرت توان راکتیو مورد نیاز ژنراتور را تامین کرده و از ناپایداری ولتاژ در شینی که توربین بادی به آن وصل شده است جلوگیری می کند و وقتی که اتصال کوتاه رفع شد و ولتاژ و فرکانس در شبکه به حالت عادی بازگشت، RSC شروع به کار کرده و ژنراتور توربین بادی دوباره به صورت DFIG به عملکرد خود ادامه می دهد . درستی روش فوق با شبیه سازی یک سیستم قدرت نمونه در نرم افزار MATLAB / SIMULINK مورد تایید قرار گرفته شده است.
بخشی از منابع و مراجع پروژه بررسی و بهره برداری از انرژی باد و نیروگاه های بادی تحت فایل ورد (word)
1-Md. Arifujjaman *, M.T. Iqbal, J.E. Quaicoe "Reliability analysis of grid connected small wind turbine power electronics",Faculty of Engineering and Applied Science, Memorial University of Newfoundland, St. John’s, NL, Canada A1B3X5
2-علیرضا رشیدی مقدم ، ایمان رهبری ، احمد حقانی. " بررسی تغییرات دمای ژنراتور توربین بادی سایت نیروگاه بادی منجیل بر حسب توان خروجی " . بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی برق ، تهران ، آبان 88 .
3-حسنعلی آل حسینی ، مسعود داوری ، گئورگ قره پتیان ، حسین عسکریان ابیانه. " تاثیر انواع اتصال مزارع بادی به شبکه AC بر روی اضافه ولتاژهای ناشی از صاعقه". بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی برق ، تهران ، آبان 88 .
4-سید محمد صادق غیاثی ، محسن کلانتر . " روشی جدید جهت پیشبینی سرعت باد در نیروگاه های بادی " . بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی برق ، تهران ، آبان 88 .
5-هادی طاری مرادی . " مدل دینامیکی توربین های بادی بر مبنای استفاده از ژنراتورهای القایی با تغذیه ی دوبل" هجدهمین کنفرانس بین المللی برق ، تهران .
6-احسان میرزازادی . " مدلسازی ، شبیه سازی و کنترل نیروگاه بادی ایزوله از شبکه" نهمین کنفرانس دانشجویی برق ایران ، دانشگاه تهران .
7-بهمن خاکی . " بررسی آرایش های مختلف سیستم الکتریکی توربین های بادی سرعت متغیر" ، نهمین کنفرانس دانشجویی برق ایران ، دانشگاه تهران .
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/5/31 4:11 صبح
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت دولت الکترونیکی تحت فایل ورد (word) دارای 30 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت دولت الکترونیکی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت دولت الکترونیکی تحت فایل ورد (word)
توجه فرمایید.
1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت دولت الکترونیکی تحت فایل ورد (word)
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت دولت الکترونیکی تحت فایل ورد (word) :
اسلاید 1 :
دولت الکترونیکی Egovernment:راهکارهای پیاده سازی دولت الکترونیک(قسمت اول(
مقاله حاضرتحت عنوان” دولت الکترونیکی درعمل” تلاش مؤلفان حول موضوع مورد بحث پیرامون چالشهای موجود برسرراه تحقق پدیده جدید دولت الکترونیک و موانععمده پیشرفت مطلوب است. مقاله حاضر سعی شده تا به راهبرد و راهکارهای عملی برخی کشورهای پیشرو در حوزه دولت الکترونیکیبپردازد و موانع دستیابی به این مهم را مورد بررسی قرار دهد.
اسلاید 2 :
پیشگفتار
توسعه روزافزون فنآوری های اطلاعاتی وارتباطی و به ویژه ظهور پدیده اینترنت تاثیرشگرفی برزندگی مردم ونیز رفتار ومناسبات اجتماعی آنان گذارده است. امروزه دولتهادرتلاشاند تا با تکیه بر فنآوریهای جدید اطلاعاتی روش حکومتی خود را بهگونهای تغییردهند که “رسالت پاسخگویی” به مردم را درکمترین زمان، با بهترین کیفیت وکمترین هزینه بهانجام رسانند و اینترنت بهترین راه ممکن برای رسیدن بهاین مقصود است.
اسلاید 3 :
دولت الکترونیکی،دولتی هوشمند است
دولت الکترونیکی،دولتی هوشمند است که قادر است فنآوری های جدید اطلاعاتی و ارتباطی را در جهتتقویت خدمات دولتی به اختیار در آورد. دولت الکترونیکی به ارائه اطلاعات و خدماتپیوسته از طریق اینترنت یا سایر روشهای دیجیتال توسط دولتها اطلاق می گردد. انقلابالکترونیک این ظرفیت را دارد تا بخش دولتی را تغییر شکل دهد و رابطه میان دولت وشهروندان را از نو پایه ریزی نماید. دولت الکترونیک تحقق شعار “دولت پاسخگو” است کهضمن پاسخگویی، امکان دسترسی شهروندان به اطلاعات مورد نیاز آنها را به بهترین نحوفراهم می سازد. فعالیتها وابتکارهای دولتی در رابطه با پیادهسازی دولت الکترونیکی درسالهای اخیر در اکثر کشورها شتاب روزافزونی داشته است، لیکن چالشهای موجود برسرراه تحقق این پدیده جدید که در جای خود از اهمیت ویژهای برخوردار است، از موانععمده پیشرفت مطلوب کارمحسوب می شود.
اسلاید 4 :
دولت الکترونیکی چیست؟
دولت الکترونیکی، کاربرد فنآوری به ویژه برنامه های کاربردی شبکه-محور اینترنت توسطدولت هاست که جهت افزایش دسترسی و ارائه اطلاعات و خدمات دولتی به شهروندان،شرکای تجاری، کارمندان، سایر مؤسسهها و موجودیت های دولتی، اعمال می شود. دولتالکترونیکی به ارائه اطلاعات و خدمات دولتی پیوسته از طریق اینترنت یا سایر روش هایدیجیتال به مردم، اطلاق می گردد. انقلاب دولت الکترونیکی قابلیت آن را دارد تا بخش دولتیرا تغییر شکل دهد و رابطه میان دولت و شهروندان را از نو پایه ریزی نماید. در این صورتسازمان های دولتی، موظف خواهند بود تا روابطشان را با شهروندان، تجار، کارمندان دولتو سایر مؤسسههای دولتی و خصوصی تنظیم کنند.
اسلاید 5 :
چنین دولتی موقعیتی را فراهم می آورد تاارائه خدمت به شهروندان را بهبود بخشد. شهروندان باید قادر باشند تا خدمات و اطلاعاترا در هر زمان ممکن بر اساس استانداردهای جاری کسب کنند و به همراه تجار و دولت هایمحلی و مرکزی بتوانند گزارش های مورد نیاز را بدون لزوم استخدام حقوقدان و حسابدارتهیه کنند. کارمندان دولت باید بتوانند خدمات خود را به همان سادگی، با همان بازده واثربخشی همتایان خود در بخش تجاری ارائه دهند. در این راستا یک راهبرد اثربخش بهشکل قابل توجهی به بهبود بخش دولتی کمک می نماید، این راهبرد شامل این موارد است :
اسلاید 6 :
تسهیل ارائه خدمات به شهروندان
حذف لایه های زائد مدیریت های دولتی
üفراهم کردن امکان دسترسی آسان شهروندان، تجار، و کارمندان سایر سطوح دولتی بهاطلاعات و خدمات دولتی
üتسهیل فرآیندهای اجرایی مؤسسهها و کاهش هزینه ها از طریق یکپارچه سازی وحذف سامانههای مازاد . و کارآمد ساختن عملیات دولتی جهت تضمین پاسخگویی سریع به نیازهای شهروندان.
چرا دولت الکترونیک ؟
جامعه اطلاعاتی، بسیاری از سازمانها را وادار می کند تا ابتکارهای مربوط به دولتالکترونیکی را جهت نیل به اهداف و موقعیت های ذیل پذیرا باشند:
اسلاید 7 :
üارائه خدمات دولتی الکترونیکی و یکپارچه. سازمان های دولتی ورای ارائه خدمات پیوستهمی توانند خدماتی با ارزش افزوده و منسجم ارائه نمایند. آنها قادر خواهند بود تا به جایسرگردان کردن مردم میان چند اداره یا پایگاه اینترنتی مختلف جهت به دست آوردن تأییددولتی، به آن ها امکان دهند تا امور خود را تنها از یک نقطه دسترسی انجام دهند.
ü رفع طبقات دیجیتال. دولت ها می توانند امکان دسترسی به فنآوری جدید را برای مردمعوام و امکان آموزشهای رایانه ای را برای جوانان و سالمندان از طریق برنامه های متنوعفراهم نمایند.
ü امکان آموزش مادام العمر. اندیشه تمام نشدن آموزش با پایان یافتن دوران مدرسه،امروزه از طریق آموزش از راه دور تحقق یافته است. جامعهای با نیروی کار فرهیخته که ازمختصات دولت الکترونیکی است، نیازمند آن است که به طور پیوسته از آموزشهای پیشرفته وفردی برخوردار باشد.
اسلاید 8 :
üبازسازی روابط میان دولت ها با مردم. به جای تأمین خدمات یکسان برای همه، دولت هامی توانند به کمک فنآوری جدید با مردم به صورت افرادی مجزا عمل و به آنها خدمات شخصی ارائه نمایند. در این صورت شهروندان در روابط خود با دولت، احساس مسئولیت بیش تری می کنند و اعتماد و اطمینان خود را نسبت به بخش دولتی دوباره به دست میآورند.
üتوسعه اقتصادی. دولتها میتوانند با ارائه خدمات پیوسته به بازرگانان آن ها را درامورشان یاری دهند. اتصال به شبکه و استفاده از ابزار شبکه، آن ها را در اموری چون اخذمشاوره و انگیزه های مالی کمک می کند. به علاوه، آن ها قادر خواهند بود تا از مزایای بهروز بودن، ارتباط نزدیک تر با مشتریان، و رشد و توسعه محلی و جهانی بازارهای خودبهرهمند شوند.
üایجاد یک نوع حکومت مشارکتی. دولت الکترونیکی می تواند به یک مردمسالاری مستقیممنتهی گردد. هم اکنون نیز برخی دولت ها در سطح محلی، از مناظرهها و تریبون های آزادبحث و گفت وگو، و رای گیری های اینترنتی در جهت بهبود فرآیند های تصمیم سازیخویش حمایت می نمایند.
اسلاید 9 :
ضرورت ایجاد دولت الکترونیکی
به عنوان ضرورت توجه به اندیشه دولت الکترونیکی، عوامل متعددی را می توان نام برد کهمهمترین آن ها عبارتاند از:
الف) بحران اعتماد به دولت
در دهه های اخیر مردم احساس می کنند که از دولت ها فاصله گرفتهاند. این نکته به وضوحدر کاهش تعداد رأی دهندگان و در نظر سنجی های عمومی مشهود و گویای آن است کهاعتماد به دولت ها به پایین ترین حد خود رسیده است. این مسئله بهویژه برای جوانان حقیقتدارد، چرا که در دوره ای زندگی می کنند که در برخی کشورها رسوایی های سیاسی واقتصادی و نیز ضعف های عمومی موجب تکدر ذهن آنان نسبت به دولت و خدمات دولتیشده است. مردم امروزه از خدمات دولتی به عنوان فرایندی زمان بر، هزینه بر، و پر درد سریاد می کنند، در حالی که اندیشه دولت الکترونیکی می تواند این تصور را کاملا تغییر دهد.دولت الکترونیکی قابلیت آن را دارد که رابطه میان دولت و مردم را به طور کلی متحول کند وخدمات دولتی را کاملا بهبود بخشد.
اسلاید 10 :
ب) خواست مردم
در این مرحله سؤال اساسی آن است که «مردم از دولت الکترونیکی چه انتظاری دارند؟» آن چه مردم واقعا از دولت الکترونیکی انتظار دارند، ارتباط بهتر و ساده تر با نمایندگانیاست که به آن ها رای دادهاند. آنها می خواهند که دولت نسبت به خواستشان بیشترپاسخگو باشد و انجام امور و تعاملات میان آن ها را بهبود بخشد. مردم می خواهند که نقشموثرتری در فرایند دمکراتیک داشته باشند. در یک نظر خواهی که توسط یکی از مراکزتحقیقاتی امریکا انجام گرفته است، دو مورد از مهم ترین انتظارات مردم از دولت الکترونیکیعبارت بودند از: پاسخ گویی بیش تر دولت، و دسترسی بیش تر و بهتر به اطلاعات دولتی.آنها خواهان آن هستند که بتوانند به خدمات دولتی از هر جای ممکن، خانه، اداره و یا هرنقطه جغرافیایی دیگر، بدون هیچ گونه محدودیتی در زمینه نحوه دست یابی (از طریق رایانهشخصی، تلفن همراه، بی سیم، تلویزیون شبکهای)، دسترسی داشته باشند.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/5/31 4:11 صبح
مقاله در مورد توپ سیاست در زمین ورزش تحت فایل ورد (word) دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد توپ سیاست در زمین ورزش تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد توپ سیاست در زمین ورزش تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد توپ سیاست در زمین ورزش تحت فایل ورد (word) :
توپ سیاست در زمین ورزش
حمید مافی؛ورزش که روزگاری برای آمادگی بدن بود و تحلیل نرفتن قوه جسمانی و مبارزه جویی سربازان ، حال شکل دیگری یافته است، صنعتی پول ساز که ابزار دست سیاستمداران نیز هست.
اگر چه بنیانگذاران المپیک این مسابقات را برای آن بنیان نهادند تا چون حلقه های رنگارنگش مردمان را با نژادها، عقاید و ملیت های متفاوت کنار هم گردآورند، حال اما میدان مسابقه، میدان نبرد است. نبردی که ریشه در سیاست دارد و گاه بغض فقر فرو خورده ملتی با به ثمر رسیدن یک گل و یا به خاک مالیده شدن پشت یکی دیگر، می ترکد و شادی عمومی شکل می گیرد.
کم نیست در تاریخ ورزش دنیا، انتقام جویی های ورزشکاران به جای سیاستمداران. «دست خدایی» که به کمک مارادونا آمد تا تلافی تمام سال های تصرف جزایر فاکلند را بر سر انگلیس درآورد، استقامت جانانه الجزایری ها در برابر فرانسه، پیروزی انگلیسی ها برآلمان ها و ;. در دنیای فوتبال نمونه هایی از این کارکرد جایگزین ورزش است.
ورزش خصلتی دارد که همه را فارغ از هر گرایش سیاسی به خود جلب می کند . به راستی کدام اتفاق تاریخی و رویداد سیاسی می تواند نزدیک به 200 هزار نفر جمعیت را به ورزشگاه بکشاند و میلیارد ها نفر را در پای تلویزیون میخکوب نماید جز دنیای توپ گرد و مستطیل سبز.
«زیدان» قهرمان ملی فرانسه است و شیراک به استقبالش می آید، مارادونا قهرمان آرژانتین است و رهبران آمریکای لاتین از ایستادن در کنار او لذت می برند و چه بسیار که فیدل انقلابی با مارادونا رفاقتی دیرینه دارد.
«پله» در برزیل اسطوره ای است که سیاستمداران برای کسب قدرت همیشه برآنند که او را وزیر خود بخوانند و چیلاورت افسانه ای در پاراگوئه تا مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری پیش می آید و قهرمانانه نشان می دهد که دنیای سیاست با ورزش فاصله ای زیاد ندارد.
این فقط فوتبال نیست؛ چرا که کاسپاروف، شطرنج باز قهار روسی، قصد آن دارد تا بخت خود را در حوزه سیاست بیازماید و شانه به پوتین می زند و رقابت انتخاباتی راه می اندازد. کشتی گیران سرزمین مغول ها، چیزی کمتر از دیکتاتورهای سیاسی ندارند.
برای مردم درمانده و عقب افتاده افریقا، هر دونده ای حکم یک قهرمان ملی دارد و چه راحت این قهرمانان را با اهالی سیاست می شود بر سر یک میز دید.
راه را دور نکنیم، همین جا دردل خاورمیانه وهمسایگی ما، عراق تازه از بند صدام رها شده قهرمان آسیا می شود و می بینید طالبانی چگونه به استقبال تیمش می آید و مهاجم را نشان افتخار می بخشد و ملی پوشان در اعتراض به درگیری های فرقه ای راهپیمایی می کنند. در سوریه نیز شرایط همین است، اسد جوان را با اهل ورزش رابطه نزدیک است و عکس! اینها همه از دل خصلت ورزش به در می آید که نگاه توده را جذب می کند. 1990 کامرون خاطر بیاورید، شیرشاه! عکس های بعد از آن بازی و شادی مردم کامرون که گروهی دسته جمعی و از یک تلویزیون بازی را می دیدند، چقدر لذت بخش بود.
«دونگا» که حال در
مقام سر مربی تیم ملی برزیل نشسته به خبرنگاران می گوید؛ « ما برای این فوتبال بازی می کنیم تا خستگی را ازتن کارگران معدن در بیاوریم» و راست می گوید، فوتبال، رونالدینهو و هر برزیلی برای فقیران این کشور، حکم یک مسکن را دارد.
آفریقای جنوبی دوران ماندلا نیز همین بود. مرکز آپارتایدنژادی هنگامی که روزنه ای به آزادی دید و ماندلا را در مقام شخص اول حکومت، سراز پا نشناخت و قهرمان آفریقا شد و ماندلا با پیراهن شماره 9 این تیم به یادگار عکس گرفت و بازیکنان جام را به او هدیه کردند.
نیازی نیست، دنیا را دور بزنیم و از این مثال ها بسیار ببینیم. به همین سرزمین ایران نگاه کنید. چقدر زیاد است این اتفاقات قهرمانانه!
پیروزی بر استرالیا، جشن ملی بود و پس از هر بردی در فوتبال مردم شاد و دست زنان به خیابان می آمدند.
حتماً جام جهانی 98 فرانسه را به خاطر دارید و هنوز ضربه سرحمید استیلی و گریه اش بعد از «گل به آمریکا» تیتراژ برنامه های ورزشی است. ایران از امریکا انتقام گرفته بود. انتقام سال ها فشار!
کشتی عباس جدیدی و راگلاس آمریکایی را نمی دانم به خاطر دا رید یا نه! راگلاس، انگار همه توانش را برای این گذاشته بود تا پشت این پهلوان ایرانی را به خاک بماند؛ اما قصه عکس شد و جدیدی پیام تبریک ویژه گرفت!
امیررضا خادم که حالا لباس سیاست به تن کرده است، در المپیک برایش هیچ چیز لذت بخش تر از شکست حریف امریکایی نبود. رسول و علیرضا حیدری و دیگران نیز همین گونه بودند.
و جالب این که در پس هر یک از این رویدادها، مقامات کشوری و لشگری فراموش نکرده اند، پیام تبریک را بفرستند و شریک پیروزی شوند!
در این سونیز هستند، ورزشکارانی که سودای سیاست دارند. اگر سیاستمداران ورزش را برای جلب نگاه توده می خواهند، ورزشکاران نیز گاه اشتیاق بازی در میدان دیگری را در سر می پرورانند و لباس ورزش از تن بر می کنند و نقش دیپلمات و سیاستمدار می یابند.
اگر «رضا زاده» قهرمان فوق سنگین دنیا با همه عکس می گیرد و حمایتش را از همگان که قصد نامزدی دارند، اعلام می دارد و همه مفتخر به ایستادن در کنار این عجوبه اردبیلی
محمد مایلی کهن، سرآمد این ورزشکاران است که از دل زمین چمن به جایگاه سیاسی رسیده است. برخلاف سلفش علی پروین که سیاستمداران بسیار به او نزدیک می شوند، اما او راه خود را می رود.
همین حمید استیلی که به لطف نزدیکی اش به مردان سیاست تا نزدیک سرمربیگری محبوب ترین تیم ایران نیز پیش رفت و یا ناصر حجازی در ستادهای حزب اعتماد ملی و کنار کروبی به یادگار بسیار عکس گرفت.
علی کریمی و مهدی مهدوی کیا در انتخابات ریاست جمهوری در دوره قبل از خاتمی حمایت کردند، حمایتی که به ایشان گران تمام می شد و ناچار تکذیبیه ای منتشر کردند که اهل ورزش را با سیاست چکار !
اما شاید در تاریخ ورزش این سرزمین کمتر کسی نام قلیچ خانی را از یاد ببرد؛ فوتبالیستی که حالا در فرانسه روزنامه نگار است و سال ها تنه اش به تنه جنبش دانشجویی ایران خورده است. او حال اما برای آرمانی دیگر زنده است و بس
و چه زیاد مردان اهل سیاستی که از او می خواهند، عریان تر به میدان سیاست بیاید؛ اما; .
از این دست حکایت ها بسیار است. حکایت ورزشکارانی که به سیاست روی آورده اند، علیرضا دبیر و هادی ساعی، همین حالا در شورای شهر تهران نماینده مردم هستند و چه پرحادثه که ساعی لباس اصلاح طلبی بر تن کرد و صدا و سیما مسابقات قهرمانی آسیایی او را بایکوت کرد و همان افغانستانی که بر ساعی چیره شد، در سرزمین خود به یک قهرمان تبدیل شد و روزنامه های افغان برایش سنگ تمام گذاشتند.
اما چرا چنین است که حال دولت ها می خواهند در ورزش نقش اول را داشته باشند؟
چه اتفاق افتاده که مدیران باشگاه بانگاه دولتی ها می آیند و می روند؟ چه شده که روسای هیأت های ورزشی و فدراسیون ها به تناسب خط و ربط سیاسی شان سنجیده می شوند ورقابت می کنند؟ چه تلخ است این دخالت سیاست در ورزش برای فوتبال ایران که ما را تا مرز تعلیق نیز برد و صفایی فراهانی، عضو شورای مرکزی حزب مشارکت –تحملش برای دولت سخت بود و دشوار;
از قصه ورزش پیداست که قهرمانانش، قهرمان ملی اند و نظر سنجی های چند سال گذشته سازمان ملی جوانان حکایت از آن داشت که «ورزشکاران» الگوی اول نسل جوان جامعه هستند و بعد هنرمندان و ;
پس چرا اهل سیاست از این ماست کره نگیرند؟
هنگامی که بخش خصوصی ناتوان است و دولت همه چیز را در چنیره خویش دارد، پس می تواند برای ورزش هم تا جزیی ترین سطح تکلیف کند و معامله شورای شهر تهران را بر سر پرسپولیس امضا نماید.
حال نیز تمام تلاش دولت این است که «فدراسیون» فوتبال باقی بماند و صفایی فراهانی ها با ایشان به آنجا نرسد. ماجرا ختم به حوزه ملی نیست که در سطح محلی نیز چند صباحی هست که عباس نیکویه، صادق پورمهدی، حامد کبودوند آقاعلیخانی، عبادی، الفت ، عابدی و یا هیأتی را تحویل گرفته و یا می خواهند تحویل بگیرند.
اگر چه مدیر کل تربیت بدنی بر این باور است که هیچ یک اینها از سرسیاست ورزی نبوده و تنها برای کمک به ورزش آمده اند تا با خود منابع مالی و اسپانسر بیاورند؛ اما سوال این است که اگر واقعاً دغدغه اینان ورزش بود، نمی شد بیرون از گود کارشان را بکنند بی نام و نشان!
این گونه است که سیاستمداران، ورزش را نشانه می گیرند و نگاه توده را می خواهند. توده ای که هر قهرمان ورزشی برایش حکم یک روحیه ای دارد؛ اما افسوس که نمی داند شریک قهرمانان در لحظه پایانی انتظاری دیگر دارند.
سخن به درازانکشم که همه درد ورزش، سا
لن و سخت افزار نیست، اهل ورزش از آن دلشوره دارند که این روح جوانمردی غرق سیاست شود و آلوده به پلشتی ها! این که ورزشکاران حکم پیاده نظام سیاستمداران را داشته باشند وقهرمانی را برای آن به دست آورند که سیاستمداران فخر بیشتر بفروشند.
ورزش «نیاز به سرمایه مالی دارد و این سرمایه را بخش خصوصی می تواند بیاورد، اگر دولت این اجازه را بدهد، همین حالا سرمایه گذاران بسیار چشم انتظار صدور روادید برای حضور در عرصه ورزش هستند، چون خیامی و عبده پیکان و پرسپولیس. در این منطقه نیز به گمان من، باید مدیران دولتی را به کار دولتی گمارد و اگر تمایلی برای کمک به ورزش دارند، آن را به گونه ای دیگر هدایت کند، نه این که وی را با هزاران دلمشغولی سیاسی، مدیریتی و انتخاباتی به عرصه ورزش گسیل داد تا تنها نامش به یادگار باقی بماند.
نخبگان ورزش کم نیستند. پیشکسوتان گوشه عزلت برگزیده و آنان که با مدیران دولتی رابطه خوبی ندارند؛ اما صاحب ورزش همین ها هستند. حمید علیدوستی، مهاجم اسبق هما که در شمار نخستین لژیونرهای اروپایی فوتبال ایران می آید، روزی گفته بود: «بعد از انقلاب چون ما در اروپا بازی می کردیم به تیم ملی دعوت نشدیم، به ما می گفتند: وطن فروش!» حال فریدون زندی فوتبال و ارغوان رضایی تنیس ایرانی اند و آندره آنماسی سال ها با همین نام و با پرچم آمریکا اما تبار ایرانی قهرمان جهان شد. منصور بهرامی، جلالی وطن کرده و فروتن برای مربیگری دشواری های بسیار دارد. همین مهاجرانی که در امارات ارزشی گزاف دارد و یا قطبی که با وساطت پایش به ایران رسید، نمونه هایی از سرمایه های ملی هستند که ما نیز در حوزه بومی بسیار داریم؛ اماچه کنیم که انگار «مدیران» تابع سیاست های دولت هستند و دولت تصمیم دارد تا توپش را در زمین ورزش قل بدهد و از شانه های اینان بالا برود.
سیاست و ورزش
کیانمهر دشتی
نتایج فضاحت بار کاروان ایران در المپیک و تحقیر بیش از پیش ایران و ایرانی در روزگاری که نیاز به اعلام حضور در عرصه بین المللی بیش از هر زمان احساس می شود انگیزه این نوشته نبود. این نوشته پیش از فاجعه حضور ایران در المپیک به دست ما رسیده و می تواند شاهدی بر حال و روز ورزش درب و داغان ایران باشد که قطعا جلوه ای از فرهنگ زندگی جمعی ماست.(ویراستار)
***
سیاست یکی از پنج نهاد عمده اجتماعی در جوامع بشری است و ورزش را نیز می توان حوزه ای از اجتماع دانست که ریشه در هر پنج نهاد داشته و امروزه خود به نهادی مستقل تبدیل شده است.رابطه سیاست با ورزش در دوران کنونی پیچیده تر و چند لایه تر از هر زمان دیگری است.ورزش به دلیل پشتوانه های مردمی ،گردش عظیم اقتصادی و پتانسیل بالای تبلیغاتی دستاویز خوبی برای نمایشها و هدف یابی های سیاسی است. گاه حضور یک شخصیت سیاسی عمده در محفلی ورزشی می تواند همدلی پوپولیستی انبوهی از افراد را بر انگیزد و گاه مسابقه
ای ورزشی ظرفیت تبدیل عداوت تاریخی دو ملت به دوستی را دارد _ مسابقه های کریکت گاه و بیگاه هند و پاکستان را در نظر بگیرید _ گاه ورزش می تواند التیامی هر چند کوتاه مدت بر زخمهای یک ملت باشد.نظیر آنچه در عراق مصیبت زده پس از قهرمانی تیم ملی فوتبال این کشور در جام ملتهای آسیا رخ داد همان عراقی که در زمان دیکتاتوری صدام، فرزندش عدی پس از شکستهای تیمهای ورزشی ورزشکاران را شکنجه می کرد تا رگه ای از توتالیتاریسم پدر را در عرصه ورزش به رخ بکشد و;
ورزش امروزه یک رسانه است.رسانه ای که قابلیت انتقال پیامهای فرهنگی ،اجتماعی، سیاسی و حتی مذهبی را به سراسر کره زمین دارد. ورزش حتا می تواند در چهارچوب پدیده ای عظیم مانند المپیک موجب اعتلا و به گوش رسیدن نام و نشان کشورهایی گردد که معمولا پیدا کردنشان در نقشه کار دشواری است. واناواتو،سنت لوییس،گرانادا،جزایر سلیمان، فیجی;
و اما در جامعه درگیر سنت و مدرنیته ما که هنوز نهادهای اجتماعی مدرن به ساخت یابی اساسی و سامانمند خویش نرسیده اند ، اختلاط این دو مقوله، گاه تصویری خارق عادت و نافرم می یابد.گاه حتا بدون سوگیری ناشی از اندیشه های چپ ، می توان با نگاه پیروان مکتب فرانکفورت به این پدیده نگریست: در کنار صنعت فرهنگ و صنعت دانش می توان صنعت ورزش را نیز یکی دیگر از جنبه های جامعه مدرن دانست.یعنی جدا شدن ورزش از شکل طبیعی آن که کارکردش سلامتی تن است و دگردیسی به موجودیتی مستقل که به ابزاری در دست قدرت تبدیل گشته و خصلتی الینه کننده دارد.هیجان کاذبی می آفریند که به آگاهی کاذب انجامیده و موجب غفلت و سرخوشی موقت جوامع می گردد و ;لیکن در جامعه ما ورزش گاه وسیله ایست برای کسب مشروعیت و مقبولیت چهره های سیاسی و گاه خصلتی ابزاری می یابد تا سیاستمداران گفتمان خود را در قالب آن عرضه کنند.
دخالت گاه و بیگاه معاونین رییس جمهور و رییسان سازمان تربیت بدنی در دوره های مختلف از این جمله بوده است. این معاونین عموما با چیدمان مدیران همفکر خویش در عرصه مدیریتهای کلان ورزشی سعی در سلطه ای پنهان و آشکار بر این پدیده داشته اند. مثلا رؤسای فدراسیونهای ورزشی که در چرخه ای معیوب نخست توسط رییس سازمان به عنوان سرپرست انتخاب شده و در دموکراسی ای از نوع «سرنا نوازی از سر گشاد» ، با درصد بالای مجمعی که خود اعضایش را در قامت روسای هیاتها برگزیده اند به ریاست فدراسیون می رسند.
دیگر اینکه به دلیل مالکیت سازمان تربیت بدنی بر باشگاه های ورزشی مهم کشور همچون استقلال و پرسپولیس همواره چهره های سیاسی دارای مشرب فکری مشابه به عضویت هیات مدیره این تیمها در می آیند .مدیرانی مثل سعید لو ،تاجر نیا، کاشانی ،رضایی و;که هر کدامشان به دلیل مشغله های مدیریتی و سیاسی مهم دیگر کمتر فرصتی برای کار ریشه ای در ورزش یافته اند و به دلیل عدم ثباتی که در مدیریت خویش می بینند و نیز خاصیت نتیجه محور و کم طاقت عرصه های سیاست و ورزش کشورمان تمام کوشش خویش را در کسب همدلی توده وار طرفداران این تیمها بکار بسته و نهایت سعی شان کسب نتایج زود گذر بوده است. نتیجه این تفکر هم بستن قراردادهای کلان یکساله با ستاره هاست که دقیقا پدیده ایست اینجایی;واقعا از کدام یک از این
مدیران می توان به عنوان مدیری تاثیر گذار که اثری بلند مدت و ساختاری در عرصه ورزش بر جای گذاشته یاد کرد؟واقعا در دو دولت اخیر از زمان مدیریت مهرعلی زاده تا علی آبادی چه برنامه ریزی ساختاری و دست کم ،میان مدتی در این دو تیم پر طرفدار صورت گرفته است؟ حتی کمکهای بی سابقه سازمان تربیت بدنی به این دو تیم در سال پایانی خدمتگزاری دولت کنونی در کنار انتقال فله ای و بدون برنامه ریزی تیمهای تهرانی به شهرستانها در فرایندی منوط به چانه زنی ، شمایی کاملا سیاسی و رای جویانه دارد نه دلسوزانه و مدبرانه;
مساله حضور سیاسیون در ورزش یا استفاده پروپاگاندا گونه از ورزش پدیده ایست که سالهاست اتفاق می افتد و همان گونه که ذکر آن رفت می توان عمده دلیل آن را کسب مشروعیت دانست.اما اتفاقی که در سالهای اخیر شکل گرفته روندی معکوس فرایند فوق است.این بار چهره های ورزشی با استفاده از شهرت و مقبولیت مردمی به صحنه پر زرق و برق سیاست وارد شده و خود آنتی تزی در برابر سیاستمداران ورزشی گشته اند.
همه چیز از حضور رسول خادم در شورای شهر تهران شروع شد.پس از او برادرش امیر رضا خادم با حضور در پارلمان و کسب عنوان ریاست کمیسیون ورزش سعی در ایجاد تغییرات در عرصه ورزش داشت که اینبار جهان پهلوان دیگر توان بر زمین زدن پشت رقیبان را نداشت و عملاحضورش به حضوری کم اثر تبدیل گشت.همین دو برادر بودند که پیش از این و در اوج محبوبیت خویش و پیش از انتخابات دوم خرداد 76 بر خلاف جریان عمومی جامعه دست به حمایت علنی و مطبوعاتی از رقیب خاتمی زدند و ;
بالاخره اینکه در شورای اسلامی اخیر تهران دو ورزشکار ملی حضور دارند.علیرضا دبیر قهرمان کشتی المپیک و جهان که اینبار بلند پروازی خویش را به عرصه مدیریت آورده است و بی خبر از مناسبات سیاسی و بی داشتن دانش لازم برای مدیریت کلانشهری مانند تهران بنا دارد چهار سال متفاوت را در زندگی تجربه کند. دیگری هم هادی ساعی قهرمان تکواندو المپیک آتن است که همزمان به ورزش و سیاست اشتغال دارد و همچنان سفت و سخت معتقد است که هیچ تعارض و تداخلی در اجرای نقشهایش ایجاد نمی گردد و توان حضور همزمان بر روی شیاپچانگ و مبلمان چرمی شورا را دارد و وقتی در بازیهای آسیایی به حریف افغانستانی می بازد داوران را مقصر می داند نه دغدغه های مدیریتی نو پدیدش را.
نکته حائز اهمیت دیگر در مورد حضور ورزشکاران در عرصه سیاست به تحصیلاتشان مربوط است.در اختلاطی باز هم ایرانی ورزشکاران ملی مان را به دانشگاه می فرستیم و آنها به ادامه تحصیل پرداخته و مقاطع بعدی را هم با نامشان پیموده و تبدیل به افرادی مدیر گشته و با رفتن به سمت سیاست سیکلی مثلثی را شکل می دهند که دارای سه راس سیاست،ورزش و آموزش است.بعد همین ملی پوشان سیاستمدار تحصیل کرده، لباس تیم ملی دانشجویان را بر تن می کنند و دوئیتی سلسله وار را تداوم می بخشند.
نمونه خارجی این پدیده را در دموکراسی هنوز قوام نیافته روسیه می توان دید که آلینا کابااوا قهرمان اسبق ژیمناستیک زنان جهان و معشوقه آقای پوتین به رده های بالای حزب حاکم رسیده است؛با این تفاوت که خانم آلینا پس از کنار گذاشتن ورزش از رده های پایین حزب شروع کرده و مراحل مختلفی را پشت سر گذاشته و مستقیم از سکوی قهرمانی به وادی سیاست نیامده است.
مجتبی باقری – ارتباط “ورزش و سیاست” دو نهاد تأثیر گذار در جامعه را می توان از طریق پرسشهای زیر مشخص ساخت:
ـ سازمان اداری فعالیت ورزشی؛ چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
ـ ارزشهای سیاسی مطلوبی که برنامههای تربیتی و ورزشی برای استفادهکنندگان از این برنامهها به دست میدهد، در چه سطح و گسترهای باید باشد؟
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/5/31 4:11 صبح
مقاله در مورد یولاف تحت فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد یولاف تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد یولاف تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد یولاف تحت فایل ورد (word) :
یولاف
یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنه ی کشت گندم و جو به صورت گیاه زراعی درآمده است.
دلیل اصلی عملکرد بالای این گیاه در عرض های جغرافیایی بالا سازش آن با سرما است.تولید جهانی یولاف در سال 2005 حدود 4/21 میلیون تن بوده است.دارای گونه های تترا پلوییدو دیپلویید و هگزاپلوییدی می باشد.مهمترین کشورهای تولید کننده ی یولاف آمریکا.کانادا و لهستان می باشند.عمده ترین ارقام یولاف زراعی از گونه ی sativa می باشند.دانه یولاف به طور مستقیم مورد استفاده ی اسب.گوسفند و پرندگان قرار می گیرد.
ویژگی های گیاه شناسی یولاف:
گیاهی یکساله از قبیله یAvenae بوده و مانند سایر غلات بند بند و تو خالی است.ارتفاع ساقه از 150-60 cmمتغییر است.گل اذین آن خوشه وانشعابات ممکن است از یک سو یا از دو سو باشدو قدرت پنجه زنی آن کمتر از گندم و جو است.برخی از ارقام بدون ریشک هستند.ریشک در ارقام ریشک دار از رگبرگ میانی منشا میگیرد.یولاف گیاهی خود گشن است که درصد خودگشنی آن از10-0 درصد متغییر است.
زراعت یولاف:
یولاف مانند سایر غلات معتدله دارای ارقام بهاره و پاییزه است.کمینه ی دما برای جوانه زنی یولاف3-2 درجه است.یولاف به صورت مخلوط با جو برای تولید دانه به عنوان خوراک دام کاشته می شود. میوه ی یولاف گندمه است.میزان بذر مصرفی 90 کیلوگرم در هکتار است. تا حدود زیادی به شرایط نامساعد محیطی مقاوم است.یولاف را حساس ترین گیاه به خوابیدگی است.مناسب ترین زمان برداشت برای مصرف سیلویی در مرحله ی شیری شدن دانه ها و
برای سایر موارددر مرحله ی خمیری شدن دانه است
در یولاف انرژی پائین است و جسه بزرگی نسبت به دیگر خوراک دانه های غلات عمومی بعد از خرمن کوب کردن با پوسته قابل مصرف است . معمولا پوسته 24 تا 30 % وزن دانه یولاف را تشکیل می دهد . از آنجایی که دانه یولاف تولید شده در فصل خنک اند کرده که کیفیت آن پائین تر از آنهاست .
از آنجایی که در فصل خنک رشد می کنند کیفیت دانه های یولاف تولید شده پائین تر است . این تولید شده است ابتدایی ترین خوراک در قسمت شمالی از بزرگترین گیاهان است
. کیفیت ، اندازه گیری وزن آن به وسیله پیمانی است ( که هر پیمانه 36 لیتر است ) . اساسا گونه های آن افزایش یافته اند در طول درجه حرارت های که دانه ها پر شده اند و دوره ای که دانه ها رسیده اند . خوراک یولاف یکی از نمونه قدیمی که تغییریافته است ، با کیفیت بالا و وزن سنگین یولافها و آنها از قسمت ها شمالی به جنوبی انتقال یافته و به راحتی تولید می شوند .
خوراک استارتر :
یولافها یکی از دانه های مهم برای شروع غذایی گاوها است زیرا پوسته آنها بزرگ و حاوی فیبر است . اکثرا توصیه می شود گاوداران قبل شروع غذایی برای گوساله ها فقط از یولاف یا اکثرا از دانه ها استفاده کنند . اساسا تغییر بالا انرژی دانه ها در حیوانات آنها را با مصرف دانه ها سازگار می کند . اندازه بزرگ و انرژی پائین در یولاف ها و ترکیب آن با دیگر دانه ها و ارزش ویژه آن برای کمک کردن به یادگیری گوساله ها در خوردن ، گرفتن گاوهای شروع کننده از دانه ها مطمئن ( بی خطر ) است . یولافها ممکن است حاوی 50 % تا 70 % با دانه ها مخلوط شوند و گاوها هستند عادت داده شده با خوراک کامل . باید سطح یولافها کاهش یابد 20 تا 30 % از خوراکهای جیره .
تغذیه دامهای جوان با شیر مادر و غذای خشک مکمل پوسته کامل یولاف یکی از عمومی ترین و بیشترین تغذیه دامهای جوان با شیر مادر و غذای خشک مکمل استفاده شده آشکار در قسمتهای شمالی می باشد . عملکرد گاو ( // ) می گیرد .
پرورش تلیسه های جایگزین شونده
تلیسه های جایگزین شونده ( گوساله های ماده که برای گله نگهداری می شوند ) نباید به غذا خوری خود کاری که تنها شامل یولاف بوده دسترسی داشته باشند . آزمایش ها نشان داده که این برنامه سبب گردیده تا برخلاف وضعیت مطلوب ، گوساله های ماده جوان چاق شده و این رشد چربی در آنها بر روند شیر دهی گوساله تاثیر گذارده و دوره پروار بندی آنها در گله طولانی تر می سازد . ترکیب علوفه خرد شده با یولاف که بهتر از تغذیه با علوفه تنها بوده ، می تواند این مشکل را کاهش دهد .
پرورش گله پرواری
تکرار استفاده از یولاف در تغذیه و رشد حیوان مطلوب بوده ، اما هنگامی که به عنوان منبع اصلی انرژی جهت گله پرواری مورد کاربری قرار گرفته در مقایسه با ذرت ، جو معمولی ، سورگوم یا گندم دارای ارزش پائین تری است . هنگامی که از آن نیمی از رژیم غذایی پروارها استفاده شده ارزش آن تنها حدود 85% ذرت یا جو در هر تن است . نسبتهایی که شامل مقادیر بالایی از یولاف بوده یا حتی فاقد مواد خشبی است در مقایسه با ذرت یا جو دارای توان افزایش وزن قابل ملاحظه ای نمی باشد . این مخصوصا در 40 تا 60 روز آخر دوره پروار بندی مصداق دارد . یولاف دارای کیفیت ( 35 پوند در هر بوشل یا بیشتر ) می تواند در سطوحی بالاتر از یک – سوم نسبتهای مورد کاربری استفاده شده بدون اینکه عامل کاهش وزن یا پائین آمدن ارزش غذایی گردد . در بین غلاتی که دارای الیاف کمی بوده ، یولاف به عنوان یک مکمل همیشگی در رژیمهای غذایی متراکم محسوب می گردد ( مواد کنسانتره )
به هر حال هنوز هم یولاف یک غذای کنسانتره است . در صورت مصرف بالای آن از سوی حیوانات جوان تر ، این عامل می تواند به شکل مسمومیت اسیدی و آنتر و توکسمی سبب مرگ حیوان گردد . همانند سایر مواد کنسانتره لازم است که از مصرف زیاد آن به شکل اتفاقی پرهیز گردد . مصرف زیاد آن تا حد اشتها می تواند سبب اسهال ، نفخ و حتی مرگ گردد . در نشخوار کننده ها این روند مصرف همراه با مسمومیت اسیدی و آنتر توکسمی بوده که نشانه تاثیر آن می باشد . در مصرف بالای آن در رژیم های غلاتی بالا که یولاف منبع کنسانتره اصلی بوده ، همانند سایر غلات ، آسبه شدن کبد نیز گزارش شده است .
یولاف فرآیند سازی شده
وساله ها تقریبا تا ده ماهگی یولاف را به راحتی نشخوار می نمایند . قبل از این زمان استفاده از یولاف فرآیند سازی شده منفعتی نداشته یا بهره کمی دارد . یولاف آسیا شده هم برای گوساله های جوان ضرورتی نداشته ، مگر اینکه سایر مواد خوراکی هم با یولاف آسیا گردیده و خورده شوند . آسیا کردن باعث شده تا مواد به شکل کاملتری ترکیب گردند . تغذیه با یولاف غلتک شده یا آسیاب شده در نتیجه مربوط به پرورش گوساله یک ساله نسبت به تغذیه با یولاف معمولی تا 5 % بهره وری بهتری دارد . در برخی مطالعات مشخص شده که میزان مصرف روزانه یولاف فرآیند سازی نشده در مقایسه با یولاف آسیاب شده یا غلتک شده بالاتر می باشد . این نشان دهنده مصرف کمتر آن از طریق گله مسن تر می باشد . این احتمالا بدان سبب بوده که گوساله ها نسبت به گاوهای مسن تر ، یولاف را بیشتر نشخوار می نمایند .
یولافی که آسیاب و خرد شده در مقایسه با یولاف غیر فرایند سازی شده ، عملکرد بهتری در پروار بندی گله دارد . مطالعات نشان داده که این دانه ها را می توان تا 11 درصد بهبود بخشیده و در مقایسه با یولاف غیر آسیاب شده تا 13 درصد بهره وری آنرا بالا برد . احتمالا هزینه های مربوط به فرایند سازی و تبدیل آن این امتیاز را تحت تاثیر قرار خواهد داد .
برای پرواربندی ، یولاف دارای رطوبت بالا ( بالای 23 درصد رطوبت ) فرقی با یولاف خشک ندارد . به هر حال ، در ذخیره سازی یولاف دارای رطوبت بالا مشکلات عدیده ای وجود خواهد داشت .
درجات VSDA یولاف
این درجات عبارتند از :
Ibs / pushel plus 36 – – یولاف U . S شماره 1
Ibs / pushel plus 33 – – یولاف U . S شماره 2
Ibs / pushel plus 38 – – یولاف سنگین
Ibs / pushel plus 40 – – یولاف فوق سنگین
ترکیب دانه
یولاف معمولا شامل 11 تا 14 درصد پروتئین خام است . به هر حال برخی انواع تولیدی جدید تا 10 درصد یا کمتر پروتئین دارند. میزان فیبر خام یولاف معمولا 11 درصد یا بیشتر بوده که در پوست کنده آن تا 2 درصد می باشد . بررسی های که این میزان با توجه به محتوای غذایی متغیر است .
دانه یا علوفه یولاف در مقایسه با سایر غلات و علوفه ها دارای پتاسیم کمتری است . با توجه به زیاد بودن پوسته یولاف ، آن دارای میانگین محتوایی کلسیم بالاتری در مقایسه با غلات دیگر بوده ، اما سطح کلسیم آن به میزان 1 /. درصد و ناچیزی می باشد . میزان فسفر یولاف حدود 33 /. درصد است .
درصد همه مواد غذایی قابل هضم برای دانه یولاف تقریبا شامل موارد زیر است :
یولاف سبک کمتر از Ibs 30 – – 66 % تی دی ان
یولاف متوسط 30 تا 34 ( Ibs ) – – 69 % تی دی ان
یولاف سنگین Ibs 35 و بالاتر – – 72 % تی دی ان
وزن بوشل
آزمایش وزنی بر مبنای بوشل ( واحد اندازه گیری ) ارتباط نزدیکی با انرژی مواد و رابطه معکوس با میزان فیبر و الیاف را مشخص می سازد . برای هر پوند بوشل از این وزن مورد آزمایش که کمتر از 32 پوند بوده ، میزان ارزش انرژی 5/2 درصد کمتر محاسبه می گردد . برای میزان بالاتر از 32 پوند ، این میزان انرژی برای هر پوند تا 2 درصد بالاتر محاسبه می شود . مثلا اگر وزن در هر بوشل برابر 28 پوند باشد در اینصورت داریم :
کاهش میزان انرژی هر پوند % 10 = 5/2 × ( 28 – 32 )
% 90 = % 10 – 100
T D N % 1/62 = 90 /. × 69
به همین ترتیب اگر انتخاب بین 38 پوند و 32 پوند باشد داریم :
% 12 = % 2 × ( 32 – 38 )
% 112 = % 12 + % 100
T D N % 3/ 77 = 12/ 1 × % 69
هنگامی که این روش کامل نبوده ، آن نیاز به روشی کارآتر داشته تا بتو
ان میزان انرژی مربوطه را برای مقایسه مقادیر مختلف یولاف محاسبه نمود .
تفاوت های واریته ای
کیفیت و وزن بوشل مورد آزمایش برای گونه های مختلف یولاف با توجه به محل جغرافیایی ، دمای فصل رشد و میزان بارندگی متغیر است . در طول دوره رشد دانه و تکامل گیاه ، دمای بالا و یکسری بیماریهای خاص گیاهی همانند crownrust و برخی عوامل محیطی می تواند بر روی کیفیت دانه های یولاف تاثیر گذار باشد . اطلاعات کسب شده نشان داده که با توجه به تغییرات موجود ، اختلاف کمی در میزان انرژی یولاف جهت حیوانات نشخوار کننده ( گله و گوسفند ) وجود دارد . به هر حال اختلاف واریته ای مرتبط با اختلاف وزنی بوشل و اختلافات محتوای انرژی م
ی باشد .
برخی از گونه های جدید تر یولاف شامل 16 درصد پروتئین در دانه های خود می باشد . این محتوای بالاتر پروتئین در گونه های خاص باید در تناسب فرمول در نظر گرفته شود . چرا که به میزان 5 /. یا 1/3 بیشتر از میزان قراردادی است . این فاکتور با توجه به لزوم کاهش یا حذف مقدار ماده مکمل پروتئین خریداری شده ، حائز اهمیت است .
یولاف جهت مراتع
یولاف از غلات و دانه های کوچکی بوده که عموما به عنوان تغذیه علوفه ای جهت مناطقی ک
ه رشد آن مناسب بوده ، مورد استفاده قرار می گیرد . از آن می توان به عنوان محصول علوفه ای اضطراری در طول سال استفاده نموده و در مواقعی که کمبود مواد غذایی و علف خشک برای هر فصل وجود داشته ، آنرا می توان موردی کاربری قرار داد . یولاف را می توان به عنوان محصول رقابتی با سایر محصولات در جلگه های وسیع ( دشت ها ) کاشت . یولاف را هنگامی که به 6 تا 8 اینچ رسید ، می توان در چراگاه برای چرانیدن استفاده کرد . هر هکتار محصول یولاف می تواند در مناطق خشک تا 50 روز مورد چرای هر گاو قرار گرفته که این میزان در مناطق مرطوب 100 روز می باشد . لازم است که چرای مراتع قبل از آن صورت گرفته که گیاه ریشه ای شده یا حدود 60 روزه بودن آن صورت گیرد . یولاف را می توان در اوایل آگوست کاشته و در طول سپتامبر آنرا چرانید . واریته های متوسط تا تکمیلی آن می تواند آنرا به شکل دو واریته مختلف کاشت . این سبب شده تا دوران بالغ شدن گیاه چندین روز طول کشیده و جریب های بیشتری را با ارزش تغذیه ای بالاتر در اختیار داشت . تا وقتیکه گیاه به مرحله اتصالی ( ایجاد گره ) نرسیده ، دانه های آن تحت تاثیر چرا نخواهد بود .
یولاف جهت علوفه خشک
هنگامی که ساقه ها و برگ یولاف هنوز سبز بوده می توان آنها را درو نموده و برای علوفه خشک استفاده نمود . در این موقعیت با توجه به بالا بودن پروتئین آن یولاف دارای ارزش غذایی بالاتری می باشد ، در زمان بالغ شدن میزان انرژی قابل مملا حظه ای در آن ذخیره شده ، اما در صورت تاخیر در برداشت مقدار ریزش و افت آن بالا خواهد رفت .
یولافی که برای علوفه خشک استفاده شده با توجه به شرایط خشکسالی ، آسیب رگبار ( تگرگ ) و سایر عوامل رشدی که سبب توقف الگوهای رشد شده ، در مقایسه با گندم و جو تمایل و پتانسیل بیشتری برای جمع کردن نیترات در گیاه خشک آن دارد . تحت چنین شرایطی لازم است که برای اطمینان از ایمنی و عدم سمی شدن آن ، یکسری تشخیص های آزمایشگاهی برای علوفه خشک یولاف صورت گیرد .
سیلو کردن
گیاه یولاف دارای ساقه هایی تو خالی بوده که این عامل در هنگام سیلو کردن آن با توجه به نگه داشتن اکسیژن در خود ، سبب بروز مشکلاتی می گردد . در سیلوهای افقی این می توان سبب ایجاد مشکلاتی برای ذخیره گیاه گردد . اگر سیلوی عمودی یا لوله ای از جنس پلاستیک در دسترس باشد می توان از آن برای ذخیره یولاف استفاده نموده ، چرا که با توجه به بسته بندی و امحاء اکسیژن ، آن می توان به شکل بهتری در مقایسه با ذخیره افقی ، این گیاه را سیلو نمود .
مقدار مینیمم اکسیژن برای اینکه به محصول سیلو شده آسیب وارد ساخته 55 درصد و میزان رطوبت هم در شکل عمودی یا برج مانند سیلو ، 65 درصد می باشد . لازم است که ذخیره محصول به شکل بسته بندی محکم در سیلو انجام گرفته تا شرایط آنا ایروبیکی محصول حفظ گردد. بسته بندی آن برای جلوگیری از نفوذ هوا مهم است .
جز در موارد سیلوهای برجی ( استوانه ای ) یا فشرده ( مهر و موم شده ) ، لازم است که علوفه یولاف را به شکل ردیفی قرار داده تا اکسیژن از طریق ساقه های تو خالی وارد فضای بسته ها نشده و از این طریق سبب پائین آمدن کیفیت یولاف ذخیره شده گردد .
تحقیقات دانشگاه ایالتی south Dakota نشان می دهد که ذخیره یولاف و سیلو نمودن آن روشی مناسب برای نگهداری مواد تغذیه ای گلع می باشد . علوفه خشک شده یولاف دارای میزان کمتری ( 78/ 1 پوند در روز ) ارزش غذایی در مقایسه با علوفه سیلو شده ( 28/ 2 پوند در روز ) است .
از لحاظ درصد وزنی هر دو نوع علوفه دارای نسبتی یکسان می باشند که در نتایج مربوطه مورد لحاظ قرار گرفته است . این نتایج یک امتیاز 8 / 21 درصدی را برای ارزش غذایی علوفه سیلو شده در مقایسه با علوفه خشک اعمال می نماید . با در نظر گرفتن افت های گیاه در هنگام ذخیره و برداشت ، میزان بهره گیری گله از علوفه بسته بندی شده 24 درصد بیشتر از علوفه خشک در
میزان معادل و حوزه مساوی بوده است . یک آزمایش دیگر هم نشان داده که امتیاز علوفه سیلو شده در مقایسه با علفوفه خشک تا 48 درصد بالاتر بوده که تحت توجه حوزه و بهره وری گله
مورد لحاظ قرار گرفته است .
کاه
در خاورمیانه از کاه و کلش یولاف هم به شکل گسترده ای جهت تغذیه زمستانی گاوهای استفاده می گردد . آزمایشهای تحقیقی که در مرکز تحقیقی N D S U دیکنسون انجام گرفته نشان می دهد که ترکیب علوفه تبدیل شده به کاه به میزان 50 درصد در تغذیه گاوههای آبستن دارای عملکردی رضایتبخش است . یک تحقیقی مشابه در داکتوای شمالی نشان داده که بین گاوهایی که در زمستان نصف جیره غذایی آنها تفاله ذرت یا کاه حاصله از یولاف بوده ، عملکردی مشابه وجود داشته است .
کاه یولاف نسبت به کاه گندم یا جو کمی خوش هضم تر و خوش خوراکتر بوده ، اما در مقایسه با کاه ارزان این میزان خوش خوراکی و قابلیت هضم کمتری دارد .
تاثیرات تکمیلی سیلو کردن
قابلیت هضم پروتئین و انرژی زایی گیاه هنگامی که گیاه به مرحله تکمیلی و بلوغ دانه رسیده ، کاهش می یابد ، اما تا هنگامی که الیاف آن ترد بوده ، این قابلیت بالا می باشد . وقتی که گیاه خوشه و سنبده داده ، دانه های یولاف به مرحله تکامل رسیده و در این صورت در هنگام تبدیل شدن به علوفه خشک ، این خوشه ها ریخته و افت و ریزس گیاه بیشتر می گردد.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/5/31 4:11 صبح
پروژه طراحی وب سایت کتاب تحت فایل ورد (word) دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه طراحی وب سایت کتاب تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه طراحی وب سایت کتاب تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه طراحی وب سایت کتاب تحت فایل ورد (word) :
بانک اطلاعاتی موجود در برنامه با استفاده از Sql Server 2005 ایجاد شده است.
– جدا ول بکار رفته در بانک اطلاعاتی:
– جدول TbEbook این جدول برای ذخیره اطلاعات کتابها ایجاد شده است و دارای هفت فیلد مختلف می باشد.
– جدول TbUser این جدول برای ذخیره اطلاعات کاربران ایجاد شده است ودارای پنج فیلد مختلف می باشد.
فیلدهای بکار رفته در جدول TbEbook:
– Name: از این فیلد که از نوع متن می باشد برای ذخیره سازی نام کتابها استفاده
می کنیم
– Pages :این فیلد نیز از نوع متنی با سایز 4 می باشد که تعداد صفحات کتاب مورد نظر را در خود نگهداری می کند.
– NumClick:این فیلد از نوع عددی بوده و تعداد دانلود های کتابها را نمایش می دهد
– Describe : این فیلد از نوع متنی بوده و توضیحات مختصری را در مورد کتاب ارائه شده در خود نگه می دارد.
– Subject:این فیلد نیز از نوع متنی بوده و شامل کلمات کلیدی در مورد کتاب می باشد این کلمات به تشخیص مدیر سیستم در بانک ذخیره می شود همچنین کاربران نیز
می توانند این کار را انجام دهند.
– Writers:این فیلد از نوع متنی بوده ون ام نویسنده کتاب را در خود ذخیره می کند.
o LocalAdd:این فیلد از نوع متنی بوده و نام فایل را در خود نگهداری میکند نام فایل منظور نام فیزیکی فایل بر روی هارد می باشد چون مسیر قرار گرفتن فایلها ثابت و در شاخه Book قرار دارند.ما فقط نام کتاب را برای دانلود آن لازم داریم لذا در این فیلد نام کامل فایل به همراه پسوند آن قرار می گیرد تا در پروژه با اضافه شدن به آدرس ثابت بتوان به راحتی آن را دانلود نمود.
فیلدهای بکار رفته در جدول TbUser:
o Name: از این فیلد برای ذخیره کردن نام کاربر استفاده کردن و از نوع متنی می باشد.
o Family: نام خانوادگی کاربر می باشد.
o Usern: برای ذخیره نام کاربری و از نوع متنی می باشد.
o Passwo : در این فیلد متنی کلمه عبور انتخابی کاربر قرار می گیرد.
o Email : این فیلد برای ذخیره آدرس ایمیل کاربر استفاده می شود.
در وب سایت ایجاد شده 21 صفحه وجود دارد تا بتوانند کلیه کارهای لازم را انجام دهند.
o صفحه اصلی:
o این صفحه با عنوان Default.aspx موجود بوده و شامل لینک به سایر امکانات موجود در وب سایت می باشد.
o در این صفحه موارد زیر قرار دارند که هر کدام به صفحه ای دیگر متصل می شوند.
o عضویت در سایت :این بخش امکان عضویت کاربران را در سایت می دهد.با زدن این لینک شما به صفحه Enter.aspx وارد شده واطلاعات مربوطه را پر می نمایید.
o لیست کتابها : این بخش شامل لیست کاملی از کتابهای موجود در وب سایت می باشد که اطلاعات کاملی از کتابها نمایش داده شده و یک لینک دانلود نیز برای دانلود هر کتاب قرار دارد.با کلیک بر روی این لینک صفحه Books.aspx باز می شود
o ورود به سایت : در این بخش اعضا و مدیر سایت امکان ورود به سایت را داشته و بسته به اینکه مدیر سیستم باشد یا کاربر عادی سایت اطلاعات متفاوتی نمایش داده می شود.صفحه ای که با کلیک روی این قسمت ظاهر می شود صفحه Login.aspx می باشد
o پنج کتاب برتر : این بخش شامل پنج کتابی است که بیشترین دانلود را داشته اند صفحه مربوط به این بخش نیز Top.aspx می باشد.
o جستجو : در این بخش امکان جستجوی کتابها را بر اساس کلمات کلیدی کاربر انتخاب کرده ایم صفحه مر بوط به این بخش با نام Search.aspx ذخیره شده است.
اصلی فقط حالت طراحی را دارند و فقط از تگهای Html در آنها استفاده شده است.
در این بخش ما فقط به صفحاتی که دارای کدهای Asp.net یا VB.Net می باشند را توضیح می دهیم.
صفحه جستجو (Search.aspx):
ابتدا در قسمت بالای صفحات دو کتابخانه موجود در Vb.net را به صفحه اضافه می کنیم با این کار کدنویسی برنامه نیز خلاصه تر می شود.
Imports System.Data
Imports System.Data.OleDb
Partial Class _Default
Inherits System.Web.UI.Page
سپس موارد مورد نیاز برای انجام عمل جستجو را در خصوصیت PageLoad می نویسیم این بخش زمانی اجرا می شود که صفحه در حال لود شدن باشد.
Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
توضیح متغیرهای استفاده شده:
ابتدا یک متغییر از نوع oleDbconnection تعریف می کنیم.این نوع برای اتصال به بانک استفاده می شود.
Dim objcn As OleDbConnection
Dim da As OleDbDataAdapter
Dim ds As New DataSet
متغیرهای این بخش مورد اول برای گرفتن اطلاعات ورودی کاربر مورد بعد برای قرار دادن نوع ارتباط با بانک و در نهایت متغیر بعد برای قرار دادن دستور Sql در آن مورد استفاده قرار می گیرد.
Dim strgetsearch, strcn, StrSql As String
Dim newFind As DataTable
متغیر اول برای قرار دادن تعداد فیلدهای جدول می باشد و از متغیر بعدی برای حرکت بر روی رکوردهای جدول استفاده میشود.
Dim getCountrows, Ix As Integer
چهار دستور Response که در ادامه آمده است برای چاپ عنوان صفحه است که ابتدا جمله نتایج جستجو را نمایش داده سپس به خط بعد می رود در خط بعد یک خط با استفاده از تگ <hr> ایجاد کرده و در نهایت برای چاپ بقیه اطلاعات به خط بعدی می رود.
Response.Write(” <h1>نتایج جستجو</h1>”)
Response.Write(“<br />”)
Response.Write(“<hr style=color: blue; height: 4px; font-size: 100%; width: 681px; />”)
Response.Write(“<br />”)
در این بخش با استفاده از دستور Request.form اطلاعات ارسالی از سوی کاربر را که در یک Textbox در قسمت جستجوی صفحه اصلی وجود دارد را دریافت کرده و در یک متغییر ذخیره می کند.
strgetsearch = Request.Form(“Strsearch”)
در این بخش ابتدا چک می شود که کاربر موردی را برای جستجو وارد کرده است یا خیر در صورتی که این کار را انجام داده باشد دستورات بعدی برای انجام عمل جستجو انجام می شود.
If strgetsearch <> “” Then
در این بخش ما موارد مورد نیاز برای ارتباط به بانک را مشخص می کنیم.نام تولید کننده بانک اطلاعاتی نحوه دسترسی به اطلاعات نام SqlServer که بر روی سیستم نصب شده است و در نهایت مسیر قرار گرفتن بانک اطلاعاتی.
strcn = “Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Data Source=SEPEHRSQLEXPRESS;Initial File Name=D:Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL.1MSSQLDataook.mdf”
حال با استفاده از مورد فوق می توانیم کانکشن را ایجاد نماییم این کار را با استفاده از عملگر New انجام می دهیم.
objcn = New OleDbConnection(strcn)
پس از ایجاد کانکشن آن را با استفاده از متد Open باز می کنیم.
objcn.Open()
برای انجام عملیات جستجو لازم داریم تا به جداول مورد نیاز در داخل بانک دسترسی پیدا کنیم.برای این کار اولا نیاز به یک دستور Sql داریم تا شرایط نمایش جدول را در آن مشخص کنیم در دستور زیر ما تمام فیلدهای جدول را لازم داریم برای مواردی که فیلد Subject حاوی مواردی باشد شبیه به اطلاعاتی که کاربر وارد کرده برای این کار از عملگر Like استفاده کرده ایم.
StrSql = “select * from tbebook where subject like ‘%” & strgetsearch & “%"”
حال با استفاده از دستور Sql و شی که برای کانکشن ایجاد کردیم یک دیتا آداپتر را ایجاد می کنیم .
da = New OleDbDataAdapter(StrSql, objcn)
دیتا آداپتر ایجاد شده را برای جدول TbEbook اجرا می کنیم و جدول بدشت آمده را بر اساس دستور Sql فوق داخل یک دیتا ست قرار می دهیم.
da.Fill(ds, “tbebook”)
برای دسترسی به اطلاعات موجود در دیتا ست احتیاج به یک نوع متغیر از نوع Datatable داریم که در زیر آن را ایجاد کرده ایم.
newFind = New DataTable
در زیر اطلاعات کامل جدول موجود در دیتاست را به جدول فوق انتقال می دهیم.
newFind = ds.Tables(0)
در این بخش تعداد سطرهای جدول را بدست می آوریم تا در ادامه بررسی کنیم که اگر مخالف صفر بود یعنی موردی پیدا شده و اطلاعات را نمایش دهد اما اگر مساوی صفر بود یعنی اطلاعاتی پیدا نشده و پیغام مناسب مبنی بر عدم پیدا کردن اطلاعات نمایش داده شود.
getCountrows = newFind.Rows.Count
If getCountrows <> 0 Then
در این بخش ابتدا با استفاده از تگ <table> اقدام به ایجاد جدولی برای نمایش اطلاعات
می کنیم.
Response.Write(“<table border=1 style=vertical-align: middle; width: 142px; text-align: center>”)
در قسمت زیر اطلاعات بدست آمده از جدول را در ستونهای ایجاد شده توسط دستور Response قرار می گیرد نحوه دسترسی به عناصر جدول به این ترتیب است که با استفاده از متد Row از متغییر Newfind به سطر مورد نظر می رویم که در زیر این کار با استفاده از متغییر Ix حلقه For انجام می شود.سپس با استفاده از متد Item مربوط به Rows می توانیم به تک تک فیلدهای جدول دسترسی پیدا کنیم ترتیب شماره گزاری فیلدها نیز از عدد صفر آغاز می شود.
For Ix = 0 To getCountrows – 1
Response.Write(“<tr>”)
Response.Write(“<td>”)
برای نمایش نام کتاب
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(0))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
برای نمایش تعداد صفحات کتاب
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(1))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
برای نمایش تعداد دانلودهای کتاب
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(2))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
برای نمایش توضیحاتی مختصر در مورد کتاب
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(3))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
برای نمایش نام نویسنده کتاب
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(5))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
برای نمایش لینک دانلود در این بخش اطلاعات فیلد آخر جدول که حاوی نام آن بود خوانده شده و به قسمت Href تگ <a> که برای ایجاد لینک از آن استفاده می کنیم نسبت داده شده است آدرس سایت هم که ثابت است در قسمت اول قرار گرفته و بدین ترتیب با کلیک کردن کاربر بر روی لینک دانلود به فایل مورد نظر منتقل شده و امکلن دانلود آن را داریم.
Response.Write(“<a href=http:\localhostreeebookook” & newFind.Rows(Ix).Item(6) & “>دانلود </a>”)
Response.Write(“</td>”)
Next Ix
Response.Write(“</table>”)
Else
این بخش زمانی اجرا می شود که اطلاعات مورد نظر در جدول وجود نداشته باشد در اینصورت پیغام زیر نمایش داده شده و به کاربر اعلام می کند.
Response.Write(“کتاب مورد نظر شما مو جود نمی باشد”)
End If
پس از انجام عملیات مربوط به جستجو شی ایجاد شده برای اتصال به بانک را می بندیم.این کار با استفاده از متد Open شی Objcn انجام می شود.
objcn.Close()
Else
این بخش در صورتی انجام می شود که کاربر اطلاعاتی را برای جستجو وارد نرده باشد.
Response.Write(“لطفا یک مورد را برای جستجو وارد نمایید”)
End If
End Sub
End Class
صفحه مربوط به نمایش پنج کتاب برتر (Top.aspx):
این صفحه بر اساس تعداد دانلودها پنج کتابی را که بیشترین دانلود را داشته اند را نمایش
می دهد.برای این کار نیز ابتدا با استفاده از یک دستور Sql جدول را بر اساس فیلد numClick که حاوی تعداد دانلودها می باشد بطور نزولی مرتب کرده و پنج مورد اول را نمایش می دهیم.
قسمت اول کدها شبیه به مورد قبلی بوده یعنی ابتدا کتابخانه های مورد نیاز را اضافه کرده و کد برنامه را در قسمت لود صفحه وارد کرده ایم.
Imports System.Data
Imports System.Data.OleDb
Partial Class _Default
Inherits System.Web.UI.Page
Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
Dim objcn As OleDbConnection
Dim da As OleDbDataAdapter
Dim ds As New DataSet
Dim strcn, StrSql As String
Dim newFind As DataTable
Dim getCountrows, Ix As Integer
Response.Write(” <h1>نتایج جستجو</h1>”)
Response.Write(“<br />”)
Response.Write(“<hr style=color: blue; height: 4px; font-size: 100%; width: 681px; />”)
Response.Write(“<br />”)
strcn = “Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Data Source=SEPEHRSQLEXPRESS;Initial File Name=D:Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL.1MSSQLDataook.mdf”
objcn = New OleDbConnection(strcn)
objcn.Open()
در این دستور Sql با استفاده از خصوصیت Order By دستورات Sql جدول را بر اساس فیلد NumClick و بصورت Desc یا نزولی مرتب کرده ایم با این کار کتابی که بیشترین دانلود را داشته در سطر اول جدول قرار می گیرد و به همین ترتیب به پایین رفته بطوری که اخرین فیلد دارای کمترن تعداد انلود می باشد. ضمن اینکه اگر به جای استفاده از Desc از Asc استفاده کنید جدول بصورت صعودی مرتب می شود.
StrSql = “select * from tbebook order by numClick Desc”
da = New OleDbDataAdapter(StrSql, objcn)
da.Fill(ds, “tbebook”)
newFind = New DataTable
newFind = ds.Tables(0)
getCountrows = newFind.Rows.Count
If getCountrows <> 0 Then
Response.Write(“<table border=1 style=vertical-align: middle; width: 142px; text-align: center>”)
چون می خواهیم برنامه فقط پنج مورد اول را نمایش دهد با استفاده از یک حلقه for آن را پنج بار تکرار می کنیم.و فقط پنج مورد اول را نمایش می دهیم.
For Ix = 0 To 4
Response.Write(“<tr>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(0))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(1))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(2))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(3))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(5))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(“<a href=http:\localhostreeebookook” & newFind.Rows(Ix).Item(6) & “>دانلود </a>”)
Response.Write(“</td>”)
Next Ix
Response.Write(“</table>”)
Else
Response.Write(“کتاب مورد نظر شما مو جود نمی باشد”)
End If
objcn.Close()
End Sub
End Class
صفحه نمایش کل کتابها (Books.aspx):
این بخش که برای نمایش اطلاعات جامعی درباره کتابها استفاده می شود لیست کاملی از کتابهای موجود در بانک اطلاعاتی را با امکان دانلود انها به کاربران می دهد.
Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
Dim objcn As OleDbConnection
Dim da As OleDbDataAdapter
Dim ds As New DataSet
Dim strcn, StrSql As String
Dim newFind As DataTable
Dim getCountrows, Ix As Integer
Response.Write(” <h1>لیست کامل کتابهای مو جود</h1>”)
Response.Write(“<br />”)
Response.Write(“<hr style=color: blue; height: 4px; font-size: 100%; width: 681px; />”)
Response.Write(“<br />”)
strcn = “Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Data Source=SEPEHRSQLEXPRESS;Initial File Name=D:Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL.1MSSQLDataook.mdf”
objcn = New OleDbConnection(strcn)
objcn.Open()
چون می خواهیم تمام موارد را نمایش دهیم دستور Sql را برای تمام فیلدها و بدون شرط
می نویسیم.
StrSql = “select * from tbebook”
da = New OleDbDataAdapter(StrSql, objcn)
da.Fill(ds, “tbebook”)
newFind = New DataTable
newFind = ds.Tables(0)
getCountrows = newFind.Rows.Count
If getCountrows <> 0 Then
Response.Write(“<table border=1 style=vertical-align: middle; width: 142px; text-align: center>”)
For Ix = 0 To getCountrows – 1
Response.Write(“<tr>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(0))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(1))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(2))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(3))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(newFind.Rows(Ix).Item(5))
Response.Write(“</td>”)
Response.Write(“<td>”)
Response.Write(“<a href=http:\localhostreeebookook” & newFind.Rows(Ix).Item(6) & “><asp:label id=” & Str(Ix) & ” text=دانلود =server onmouseclick=addclick()>دانلود </asp:label> </a>”)
Response.Write(“</td>”)
Next Ix
Response.Write(“</table>”)
Else
Response.Write(“کتاب مورد نظر شما مو جود نمی باشد”)
End If
objcn.Close()
End Sub
کلمات کلیدی :