سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرچه شمردنى است به سر رسد و هر چه چشم داشتنى است در رسد . [نهج البلاغه]

مقاله انرژی خورشیدی تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/29 5:4 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله انرژی خورشیدی تحت فایل ورد (word) دارای 73 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انرژی خورشیدی تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انرژی خورشیدی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انرژی خورشیدی تحت فایل ورد (word) :

انرژی خورشیدی

مقدمه:
در شرایط کنونی، تلاش در جهت خودکفایی و رفع وابستگی های تکنولوژی کشورمان، یکی از مبرمترین وظایف آحاد ملت ایران است و هرکس بنابه موقعیت خویش بایستی در این راستا گام بردارد. یکی از صنایع کشور که پیشرفت دیگر صنایع در گرو پیشرفت و توسعه آن است، صنعت برق می باشد. نیروگاههای موجود تولید برق از تکنولوژی بسیار بالایی برخوردارند، به طوری که در حال حاضر طراحی و ساخت آنها در انحصار چند کشور خاص می باشد. با توجه به اینکه رسیدن به این تکنولوژی در آینده نزدیک برای مان مقدور نیست، این سؤال پیش می آید که برای تأمین انرژی بدون نیاز به تکنولوژی وارداتی چه باید کرد؟ برج نیرو پاسخ مناسبی است به این سؤال چرا که از یک سو بحران انرژی را حل کرده و از سوی دیگر با داشتن تکنولوژی ساده و در عین حال مناسب برای شرایط اقلیمی کشورمان می تواند ما را در تأمین انرژی موردنیاز یاری نماید.

در ابتدا پیش گفتاری در مورد بحران انرژی در جهان آورده شده و در ادامه آن مقایسه ای اجمالی بین انواع انرژیهای موجود و لزوم استفاده از انرژی خورشید مورد بررسی قرار گرفته است.

در فصل اول پس از آشنایی مقدماتی با برج نیرو، مختصری در مورد کیفیت ساختمانی اجزاء برج و عملکرد آنها بیان شده و نهایتاً امکانات بهره برداری اضافی و افزایش راندمان در برجهای نیرو مطرح شده است.

فصل دوم به تئوری تشعشع خورشید اختصاص داده شده. در این قسمت با توجه به نیازی که مشاهده گردید ابتدا مکانیزم پدیده تشعشع و قوانین مربوط به آن به طور خیلی مختصر گفته شده است. در ادامه مطلب، تشعشع خورشید و عواملی که برروی شدت تشعشع آن اثر می گذارند و نهایتاً پوشش ها بررسی شده اند.

فصل سوم شامل محاسبات دودکش است. در این فصل فشار رانش دودکش، دمای هوای خروجی از دودکش، تلفات دودکش و بالاخره راندمان دودکش مطرح شده است.
در فصل چهارم به بررسی تئوریک توربین پرداخته شده است. ابتدا با داشتن افت فشار در دوطرف پروانه قدرت ماکزیمم توربین محاسبه شده و سپس با داشتن قدرت ماکزیمم، فاکتور بتز، برای این نوع توربین خاص بدست آمده است. نهایتاً توان واقعی و نیروی وارد بر پره ها، مورد بررسی قرار گرفته اند.

فصل پنجم شامل اطلاعات مختصری در مورد کلکتور است. در این فصل به بررسی بالانس انرژی در کلکتور، پرداخته شده است. همچنین مقایسه ای بین بالانس انرژی برجهای نیرو و سایر نیروگاههای خورشیدی انجام شده است.

فصل ششم به ارزیابی اقتصادی برجهای نیرو اختصاص داده شده. در این قسمت ابتدا، هزینه مخصوص اجزاء مختلف (دودکش، توربین، کلکتور) و سپس هزینه مخصوص کل پروژه برای دو نوع پوشش شیشه ای و پلاستیکی مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه برخی از مزیتهای برج نیرو نسبت به سایر نیروگاهها، بیان شده است.
در فصل آخر مشخصات و نتایج حاصل از اولین برج نیروی آزمایشی که در مانزانارس اسپانیا احداث گردیده آورده شده است.

پیش گفتار:
چرا انرژی خورشیدی؟
مصرف انرژی در جهان به طور سرسام آوری رو به ازدیاد است. بالارفتن سطح زندگی مردم که با جانشین شدن انرژی مکانیکی بجای انرژیهای انسانی و حیوانی همراه بوده است از یکسو و ازدیاد جمعیت از سوی دیگر باعث بالارفتن میزان مصرف انرژی شده اند. بشر مترقی امروز برای تولید آب آشامیدنی، برای تولید مواد غذایی و برای کلیه کارهای روزمره خود نیازمند استفاده از انرژی می باشد. بطوریکه بدون انرژی زندگی او کلاً مختل می گردد.

طبق برآوردهایی که دانشمندان نموده اند، از ابتدای خلقت تا سال 1852 میلادی، بشر معادل 12×1015 کیلووات ساعت و در فاصله 1852 تا 1952 نیز معادل 12×1015 کیلووات ساعت انرژی مصرف نموده است. پیش بینی می شود که در فاصله 1952 تا 2052 مصرف انرژی بشر به 30×1015 تا 120×1015 کیلووات ساعت برسد.

امروزه بین تقاضای انرژی و انرژیهای در دسترس و قابل مهار هماهنگی وجود ندارد و دنیای امروز با این بحران بزرگ روبروست. آنچه مسلم است منابع شناخته شده انرژی مورد استفاده بشر (نظیر ذغال سنگ، نفت، گاز و غیره) در صورتیکه صددرصد نیزقابل مهار و استخراج باشند نمی توانند پاسخگوی نیازهای آتی بشر باشند و دیری نخواهد پائید که این منابع نیز به اتمام خواهند رسید. در ضمن نگهداری و حفظ بعضی از منابع جهت کاربردهای فوق العاده ویژه نظیر تغذیه و داروسازی ضرورت دارد از سوی دیگر استفاده از اینگونه انرژیها با مشکلاتی توأم می باشد. مثلاً در مورد سوختهای هسته ای، امکان تبدیل آنها محدود بوده و همچنین استفاده از آنها تکنولوژی پیشرفته ای لازم دارد. بعلاوه از بین بردن فضولات آن نیز مشکلاتی ایجاد می کند.

در مورد سوختهای فسیلی نیز استفاده مداوم از هریک از آنها در درازمدت ضمن داشتن مخاطره های محیط زیست هزینه های اقتصادی فزاینده ای را به دنبال دارد.
منابع شناخته شده انرژی عبارتند از:
– سوختهای فسیلی (شیمیایی) نظیر زغال سنگ، نفت، گاز طبیعی
– چوب، فضولات گیاهی، حیوانی و انسانی (بیوماس)
– مواد غذایی (انرژی مصرفی انسان و حیوان)
– جریان آبهای سطحی مانند رودخانه ها و آبشارها

– باد
– امواج دریا
– جزر و مد
– حرارت زیر پوسته زمین (ژئوترمال)
– حرارت آب سطح دریاها
– واکنشهای هسته ای
– انرژی خورشید.

در این قسمت منابع مختلف انرژی بطور مختصر با یکدیگر مقایسه می شوند.
1- سوختهای فسیلی: سوختهای فسیلی مرسومترین منبع انرژی مورداستفاده بشر است. بشر برای اینکه از منابع سوختهای فسیلی استفاده کند مجبور است که آنها را سوزانده بصورت انرژی گرمایی درآورد تا هم برای مصارف گرمایی و هم برای تبدیل به سایر انرژیها مثل الکتریکی و مکانیکی مناسب باشد. مشهورترین اثر نامطلوب استفاده از سوختهای فسیلی، آلودگی محیط زیست می باشد، بخصوص سوختن زغال سنگ باعث تولید گازهای اکسید گوگرد، اکسید ازت، دی اکسید کربن و نیز ریزش بارانهای اسیدی می‌گردد. در ضمن گازکربنیک

بصورت مانعی در مقابل تشعشع حرارتی زمین به آسمان عمل می کند و در درازمدت موجب افزایش دمای کره زمین می گردد که خود اثرات نامطلوبی برروی محیط زیست می گذارد. مشخصه دیگر سوختهای فسیلی محدود بودن منابع آن است و بشر فقط تا چند سال دیگر قادر خواهد بود که احتیاجات خود را از این منابع تأمین نماید. بدین ترتیب منابعی را که طبیعت در مدت چهار میلیون سال بوجود آورده، بشر در مدتی کمتر از چهارصد سال بکلی مصرف خواهد نمود.

البته کشور ما خوشبختانه بخاطر بهره از منابع عظیم نفت و گاز نسبت به بسیاری از کشورهای جهان، وضعیت خوبی دارد، ولی ناچار به جستجوی راههای مطمئن تر و پایدار تر برای تولید انرژی مصرفی در سالهای آتی هستیم. بخصوص که در وضعیت فعلی، مقدار زیادی از نفت استخراجی کشور در بازارهای جهانی به فروش می رسد.
2- چوب، فضولات گیاهی، حیوانی و انسانی: این مواد که قابل تبدیل به انرژی هستند کلاً به نام بیوماس نامیده می شوند. روش تبدیل این مواد به انرژی به دو صورت زیر می‌باشد:
مواد گیاهی، حیوانی یا انسانی فوق الذکر را یا از طریق سوزاندن مستقیماً به حرارت تبدیل می کنند و یا اینکه تحت شرایط خاصی آنها را تخمیر کرده و با تولید بیوگاز، قسمتی از انرژی موردنیاز را تأمین می کنند.

اشکال روش فوق تکنولوژی نسبتاً پییچده آن است که استفاده از آن را در محیطهای روستایی با توجه به نیروی انسانی متخصص، محدود می کند.
مسأله قابل توجه این است که این گونه انرژیها نیز محدود بوده و نمی تواند به عنوان یک منبع انرژی مطمئن برای بشر محسوب گردند.
3- دیگر انرژیها: مانند انرژی جریان آبهای سطحی، رودخانه ها و آبشارها، انرژی باد، انرژی جزر و مد دریاها (که بدلیل جاذبه ماه ایجاد می شود) انرژی ژئوترمال ( که استفاده از آن محدود به نواحی است که به این انرژی دسترسی دارند). این انرژیها تا حدودی می‌توانند نیازهای انرژی جهان را برطرف کنند، لکن هیچیک از این انرژیها تکیه گاه مطمئنی برای انرژی بشر محسوب نمی گردد.

تنها انرژیهایی که می توانند به عنوان تأمین کننده نیازهای انرژی بشر در آینده موردبحث قرار گیرند، انرژی خورشید و انرژی واکنشهای هسته ای آن هم از نوع فیوژن می باشد.
در این مقاله با اینکه بر آن هستیم که کاربرد انرژی خورشیدی را مطرح کنیم، اما با توجه به اینکه پیش بینی می شود واکنشهای هسته ای فیوژن اهمیت زیادی در تأمین انرژی آتی بشر دارد، لازم می دانیم که تاحدودی نیز در این باره بحث گردد.

واکنشهای هسته ای: واکنشهای هسته ای که بشر می تواند از آنها کسب انرژی نماید عموماً بر دو نوع زیر می باشند.
الف- واکنش هسته ای فیژن:

واکنش هسته ای فیژن عبارتست از شکست هسته اتمهای سنگین و بهره برداری از انرژی حاصل از شکست هسته (فیژن). این کار در واقع در سال 1939 توسط گروهی به سرپرستی فرمی، آغاز شد. مسأله مبتنی بر فرمول معروف اینشتین یعنی E=mc2 بود. بدین ترتیب که وقتی هسته یک اتم سنگین مثل اورانیوم 235 ، بمباران نوترونی شود، اورانیوم به اتمهای سبکتری شکسته می شود بطوریکه مجموع جرم آنها (اتمهای سبک ایجاد شده و نوترونهای آزاد شده) از مجموع جرم اورانیوم و نوترون بمباران کننده کمتر خواهد بود. برطبق فرمول اینشتین این کاهش جرم بصورت انرژی آزاد می گردد. چنانچه این تبدیل جرم به انرژی بصورت زنجیره ای انجام گیرد، انرژی فوق العاده ای ایجاد می شود که قابل استفاده خواهد بود.

البته تمام انرژی آزاد شده توسط فیژن قابل استفاده و بهره برداری نیست و قسمتی از آن به صورت تشعشع در می آید، ولی بیشتر آن که قابل بهره برداری است، بصورت انرژی جنبشی توسط نوترونهای ساطع شده و ذرات حاصل از فیژن حمل می شود.

در عمل می توان توسط دستگاهی به نام رآکتور این انرژی را به سیالی مانند آب داده و از انرژی بخار آن بهره برداری کرد. طبق آمار سال 1982 جمعاً 277 نیروگاه هسته ای در 24 کشور جهان با ظرفیت تولیدی 160,000 مگاوات قدرت الکتریکی وجود داشته که تقریباً 15% از مصرف برق جهان را در این سال تأمین نموده است. با اینکه با کشف امکان استفاده از واکنش هسته ای فیژن برای تولید انرژی در سطح بسیار گسترده، به یک منبع جدید از انرژی متمرکز دست یافته شده، ولی این منبع نیز بخاطر محدودبودن منابع اورانیوم، نمی تواند نگرانی بشر را برای سالهای پربحران آینده که همچنان سیر صعودی افزایش مصرف ادامه خواهد داشت، رفع کند.

ب- واکنش هسته ای فیوژن:
واکنش هسته ای فیوژن عبارتست از در هم رفتن هسته ای اتمهای سبک. این روش تولید انرژی همان طریقی است که در طبیعت انرژی تولید می شود. بدین معنا که در خورشید و سایر ستارگان، اتمهای هیدروژن درهم رفته و تبدیل به اتمهای هلیوم می شوند. در نتیجه این عمل مقدار زیادی انرژی تولید می گردد. این روش تولید انرژی در کره زمین نیز در ساخت بمبهای هیدروژنی بکار گرفته شده است. بدین ترتیب که در اطراف مخزنی از اتم دوتریم که ایزوتوپی از هیدروژن است یک بمب منفجر می کنند و در نتیجه در هم رفتن هسته انجام می شود که انرژی فوق العاده تولید می نماید. اما تولید کنترل شده انرژی به روش درهم رفتن هسته ای، مسأله مهندسی دشواری است که در دهه های اخیر مورد مطالعه قرار گرفته است. دوتریم را می توان از آب دریا بدست آورد. با توجه به اینکه در 6500 اتم هیدروژن در آب یک اتم دوتریم وجود دارد، محاسبه نشان می دهد که در هر لیتر آب دریا معادل 200 لیتر بنزین، انرژی حرارتی وجود دارد.

برای تولید انرژی درهم رفتن هسته ای لازم است که یک سری فعل و انفعالات هسته ای رخ دهد. این فعل و انفعالات همان فعل و انفعالات انجام شده در خورشید و دیگر ستارگان است که در خورشید در درجه حرارت 15 میلیون درجه کلوین انجام می شود و اگر بخواهیم این فعل و انفعالات در روی زمین انجام گیرد، نیاز به درجه حرارتی در حدود 20 میلیون درجه کلوین می باشد.

دیده می شود که این اعمال در خورشید در درجه حرارت پایین تری انجام می شود و این به علت فشار زیاد و در دسترس بودن مقدار زیادی اتم هیدروژن است.
می دانیم که ماده در طبیعت به صورت جامد، مایع و گاز وجود دارد . اما در درجات خیلی بالا ماده به وضع جدیدی در می آید که به آن پلاسما می گویند و حالت چهارم ماده است. در این حالت انرژی بقدری بالا است که الکترونها هسته های خود را ترک می کنند و ماده به صورت گاز یونیزه شده ای در می آید که مخلوطی از هسته های مثبت و الکترونهای منفی می باشد. البته پلاسما دارای بار الکتریکی نبوده و خنثی می باشد و خواص آن کاملاً با گاز طبیعی فرق دارد.

انرژی تولیدشده در اثر درهم رفتن هسته ای یک گرم دوتریم 2352×108 کیلوژول می باشد و یک گالن آب دریا در حدود گرم دوتریم دارد که معادل 294×107 کیلوژول انرژی تولید می کند مقدار کل دوتریم موجود در آب اقیانوسها، 45×1019 گرم است که ارزش حرارتی آن 3×1024 کیلووات ساعت می باشد و این مقدارا نرژی می تواند میلیاردها سال انرژی لازم بشر را تأمین کند. البته بایستی توجه داشت که دست یافتن به این تکنولوژی بسیار مشکل است، زیرا ایجاد حالت پلاسما برای ماده نیاز به درجه حرارت بسیار بالایی دارد که در این درجه حرارت تمام فلزات بصورت مذاب می باشند و به همین دلیل دست یافتن به این تکنولوژی در آینده نزدیک مقدور نمی باشد. هرچند که اگر بشر به چنین تکنولوژی دست یابد، در واقع انرژی آینده خویش را تأمین کرده است.

انرژی خورشید:
منشأ بسیاری از انرژیهای یادشده انرژی خورشید می باشد. به عنوان مثال: خورشید باعث تبخیر آب و در نتیجه سبب افزایش انرژی پتانسیل آن می شود که این خود منبع نیروی برق آبی است و یا تولید باد که به علت گرمایش سطح زمین در اثر تابش خورشید بوجود می آید و خود باد باعث بوجود آمدن امواج دریا می شود.

همچنین انرژی که گیاهان سبز تولید می کنند و انرژی فسیلی که ناشی از انباشته شدن آنها می باشد، نیز منشأ خورشیدی دارد و خلاصه با کمی تأمل دیده می شود که تقریباً منشأ اکثر انرژیها، انرژی خورشید می باشد. امروز بیش از 999 درصد از مجموع انرژیهایی که به زمین منتقل می گردد از خورشید منشأ می گیرد که مقدار آن 18×105 تراوات است (Tera=1012) انرژی حاصل از تابش خورشید که در هر روز به زمین می رسد 100,000 برابر مقدار انرژی تولیدشده توسط کلیه نیروگاههای جهان است.

بنابراین با توجه به تابش خورشید که به میزان 18×105 تراوات بوده کمبود بالقوه انرژی در جهان وجود ندارد و انرژی خورشید با مقداری معادل 20,000 برابر مصرف کنونی بشر، بنظر می رسد که منبع مناسبی برای تأمین احتیاجات او باشد، بخصوص اینکه استفاده از آن هیچ گونه آلودگی محیطی و حتی آلودگی حرارتی بوجود نمی آورد.

کاربرد انرژی خورشیدی به عنوان یک منبع انرژی برای مصارف بزرگ از امیدهای آینده است. اشکال بزرگ در کاربرد انرژی خورشیدی، متمرکز نبودن، تناوبی بودن و ثابت نبودن مقدار تشعشع می باشد که اگر بتوانیم وسیله ای جهت متمرکز کردن آن بسازیم، بطوریکه نوسانات آن تأثیر زیادی برروی آن نگذارد به یک منبع انرژی بسیار بزرگ دست یافته ایم که تا قرنها می تواند تأمین کننده نیاز انرژی بشر باشد. با توجه به وضع انرژی در جهان و رشد جمعیت و مصرف در جهان، اگر بطور هوشمندانه رفتار کنیم خواهیم دید که خورشید تنها منبع انرژی

است که انرژی آن بوفور و بصورت رایگان و در همه ادوار در اختیار می باشد. بعلاوه اینکه در تبدیل انرژی خورشید مسائلی نظیر آلوده کردن محیط زیست وجود ندارد. همان طور که قبلاً ذکر شد انرژی خورشید که در زمین می تواند مورد استفاده قرار گیرد، حدود بیست هزار برابر کل انرژی موردمصرف فعلی بشر می باشد. اگر راندمان تبدیل انرژی خورشید به انرژی موردنیاز بشر را تنها 1% در نظر بگیریم، 05% سطح کره زمین برای تقاضای کل انرژی بشر کافی خواهد بود.

برطبق گزارش ERDA (اداره کل تحقیقات و توسعه انرژی)، کل انرژی موردنیاز ایالات متحده در سال 2020 از انرژی خورشیدی تأمین خواهدشد.
با توجه به آلودگی محیط زیست از یکسو و رشد مصرف انرژی و کمبود انرژیهای موجود از سوی دیگر، برخی از دانشمندان تنهاراه حل این بحران را استفاده از انرژی خورشیدی می دانند.خورشیدی که زندگی ما ازبدوخلقت‌جهان همیشه بدان‌بستگی‌داشته و خواهدداشت.

با توجه به موقعیت جغرافیایی کشورمان، خواهیم دید که ایران با تقریباً 3600 ساعت تابش خورشید در سال، یکی از غنی ترین ممالک در زمینه انرژی خورشیدی می باشد و می تواند ما را در بکارگیری این انرژی مخصوصاً در تولید برق یاری نماید.

یکی از طرحهای مفید در زمینه تولید برق از انرژی خورشید، طرح برج نیرو می باشد که با استفاده از این طرح می توان حتی نیروگاهی با تولید 1000 مگاوات احداث کرد. مخصوصاً در کشورما که از نعمت آفتاب فراوان بهره مند است و در عین حال هنوز از صنایع و تکنولوژی عالی برخوردار نیست، می توانیم با استفاده از تکنولوژی برجهای نیرو که ساده‌ترین روش تبدیل انرژی خورشید به انرژی الکتریکی است به منبع مطمئن و مداومی در جهت تأمین انرژی کشورمان دست یابیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

مقاله دپارتمان های رادیولوژی تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/29 5:4 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله دپارتمان های رادیولوژی تحت فایل ورد (word) دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دپارتمان های رادیولوژی تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دپارتمان های رادیولوژی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دپارتمان های رادیولوژی تحت فایل ورد (word) :

دپارتمان های رادیولوژی

دپارتمان یا بخش رادیولوژی دارای 3 زیرقسمت اصلی می باشد :(1) زیرقسمت تشخیص ، که ممکن است شامل التراسونیک ، فلوروسکوپی و غیره باشد ؛ (2) زیر قسمت تشعشعات ؛ (3) زیر قسمت طب هسته ای . این زیر قسمتها بر حسب الگوی مدیریت خود و یا رابطه فیزیکی / فونکسیونلی ، با دیگر بخش ها ، ممکن است به طور پیوسته و یا جدا از یکدیگر ساخته شوند .

رادیولوژی تشخیص
در این قسمت تصاویری از داخل بدن بیمار بر روی فیلم (رادیوگرافی) و یا بر روی لامپ اشعه کاتدیک (فلوروسکوپی – CRT) تهیه می شود .
هم برای بیماران سرپایی و هم برای بستری ها و همچنین برای هر دو معینات روتین و اضطراری باید مناسب باشد . بنابراین ، دپارتمان موردنظر در ارتباط ODP ، واحدهای طبابتی ، مراقبت شدید و جراحی خواهد بود .

مدت جدا کردن بیماران قابل بستری ، معمولاً در روی چرخدستی ، ویلچر یا استریچر ، از بیماران سرپایی در لباس خیابان و غالباً خونین ، باید حتی الامکان تطویل شود ، به ویژه در قسمتهای ورودی ، پذیرش و اتاق انتظار : در صورت بزرگ بودن دپارتمان این کار باید در قسمتهای رادیوگرافی و خروجی نیز انجام می شود .
اتاق کار با اشعه X را در محلی انتخاب کنید که مسیر حرکت بیمار با مسیر حرکت تکنسین رادیولوژی تداخل نکند تا اینکه در اتاق کار با اشعه X به هم برسند . دسترسی راحت به میز اشعه X توسط چرخدستی / استریچر ضروری است . دپارتمان را طوری طراحی کنید که زمان حرکت تکنسین ، خصوصاً موقع رفتناز اتاف خود به اتاق فیلم برداری ، حداقل باشد .
تعیین محل شکستگی ها و موقعیت مانتر توسط اشعه ساده ، کمتر از 10دقیقه طول می کشد ؛ اعمال بسیار پیچیده و متناوب شامل بلع باریم یا تزریقات رادیواپک ممکن است تا 3

ساعت به طول بیانجامد . در این مدت بیمار ممکن است در درون یا نزدیک دپارتمان منتظر بماند . در طراحی قسمت رادیولوژی تشخیصی رعایت موارد زیر ضروری است : طرح اتاق مجزا برای آلتراسونوگرامی و ترموگرافی با وجود نیمکت مجهز به شیر آب آشامیدنی ، طرح ظرفشویی با صافی جهت جلوگیری از عبور بطریها به لوله تخلیه و کمد انباری در بالای ظرفشویی که منحصراً برای تهیه باریم بکار می‌رود ، ساخت WC برای بیمارانی که با باریم تنقیه شده اند و هر دوی اینها باید در مجاورت 2 اتاق مربوط به کار با اشعه X قرار داشته باشند ؛ تامین اتاق یا محلی برای بررسی و نظارت بر دقت فیلم ها (معمولاً ظرف 15 دققه بعد از عکس برداری کامل می شود) . پروسسورهای اتوماتیک لوله کشی شده نیاز به زهکشی ویژه ای دارند ؛ محوطه انتظار بر اساس برای هر بیمار بعلاوه جهت خویشاوند یا همراه بیمار طراحی می شود ؛ فضای جداگانه برای چرخدستی دو بیمار با 2 توالت مناسب برای 2 بیمار ویلچردار در نظر گرفته می شود .

هر کدام از اتاقهای اشعه X باید توسط گچ باریم دار و یا ورق های سربی از بقیه قسمتهای ساختمان جدا شود ، هر دو ماده مذکور بسیار سنگین است . تمامی شیشه ها باید از جنس شیشه سرب دار باشد . تجهیزات اشعه X سنگین بوده و احتیاج به سقفی به ارتفاع تا دارد . تیرهای سازه ای متحرک و اضافی آویزان از سقف مورد نیاز است . کف و سقف طبقات ساختمان را برای تحمل بارهای اضافی طراحی کنید . عرض دربهای ورود به اتاق اشعه X باید (هر دو لنگه) و دارای دولنگه باشد ، عرض یکی از لنگه ها 900 و دیگری باشد .
علاوه بر محل های فوق الذکر ، نواحی دیگری برای سورت کردن فیلمها ، خواندن فیلمها بواسطه رادیولوژیست ها و بایگانی ضروری است . همچنین محلهایی برای نوشتن گزارشات ، انبار وسایل و تجهیزات ، اتاق مدیریت و اتاق کنفرانس لازم است .

اشعه X برای سلول های زنده مضر است : حفاظ بندی یا شیلد کردن همه اتاق های کار با اشعه X ضرورت دارد . این اتاقها باید توسط متخصصین تشعشعات ، طراحی و نظارت شود . در UK باید مطابق کدهای عملی مربوط به اداره حفاظت افراد در معرض اشعه یونیزه کننده ، طراحی گردد .

سالن های عمل جراحی
سالن های جراحی و زایمان به طور افزاینده به عنوان مراکزی به حساب می آیند که جهت انجام اعمال بسیار پیچیده بر روی بیماران خدمات می دهند . به طوری که انجام این اعمال در مطب‌های پزشکان و درمانگاهها بسیار مشکل است . برخلاف سویت های سنتی که دارای اتاق های مختلف برای خدمات مختلف بودند (مانند گوش و حلق و بینی و بخش ارتوپدی) ، اکنون سویت ها از اتاقهای چندمنظوره تشکیل می یابند . عملیات کوتاهع (3-1 ساعت) غالباً از اعمال با مدت متوسط (4-2 ساعت) و اعمال درازمدت (8-6 ساعت) جدا است . سویت زایمان در گذشته کاملاً جدا از سویت جراحی بود ، اما امروزه یا به صورت یکپارچه هستند و یا در کنار یکدیگر قرار دارند .

عناصر طراحی
مسیر حرکت بیمار را باید در نظر گرفت : بیمار ممکن است در ورودی ، اتاق کنترل ، اتاق قبل از بیهوشی ، اتاق عمل و اتاق بهبود توقف نماید . کارکنان را در نظر بگیرید : که به دو گونه کنترل کننده و تمیزکننده هستند . تجهیزات ، به ویژه وسایل و کالاهایی را که باید در فاصله میان دو کاربرد استریلیزه شوند ، در نظر بگیرید : آیا کار موردنظر باید به طور موضعی (در داخل سویت) انجام بگیرد یا به طور مرکزی (برای درمانگاه) اجازه بدهید که حجم آنها شما را راهنمایی کند . به مسئله اشتراک توجه کنید : اتاق هائی که برای اعمال مشابهی اختصاص دارند می توانند از وسایل و امکانات مشترکی استفاده کنند . آزمایش ها را در نظر بگیرید : آزمایشات سریع آزمایشگاهی و تست اشعه X را در نظر بگیرید :
این آزمایشات چگونه باید انجام بگیرند ؟

فضاهای مورد نیاز
فضای لازم برای تخت بیمار بستری تغییرات زیادی دارد : بستگی به این دارد که آیا عمل جراحی بر روی بیمار قادر به حرکت انجام می گیرد یا اینکه آیا درمانگاه موردنظر دارای برنامه آموزشی است یا نه . و به چند عامل دیگر نیز وابسته است . به طور کلی برای هر سالن جراحی در نظر بگیرید .
فضای لازم برای سیکولاسیون ، پرستاری و کارکنان پزشکی و عناصر غیرفونکسیونلی ساختمان مانند تجهیزات تهویه مطبوع معمولاً قسمت اعظم ساختمان ، (شاید 80% بیشتر از فضای اتاق برای هر فرد) را به خود اختصاص می دهد . اتاق صندوق های لباس ، دوش ها و اتاق های استراحت برای کارکنان باید بر حسب تعداد کارکنان موردلزوم طراحی شود .
سیرکولاسیون (گردش)

طراحی مسیر سیرکولاسیون برای سویت های زایمان و جراحی مجهز به تکنولوژی بالا ، بسیار سخت است . 2 نوع اصلی از این مسیرهای سیرکولاسیون عبارت از مسیر یک کریدوری ، مسیر دو کریدوری یا ، مسیر مسابقه ، است . مسیر یک کریدوری تنها دارای یک کریدور بوده که به تمامی اتاقهای جراحی یا زایمان منتهی می گردد ، این اتاقها شامل اتاقهای کارکنان و بیماران و تجهیزات می شود . جلوی هر اتاقی محلی برای تمیز کردن وجود دارد و وسایلی برای استریلیزه کردن اتاق در درون هر یک آنها و یا میان 2 اتاق تامین است . در شکل «مسیر مسابقه» اتاقها به صورت دایره‌ای قرار داده شده اند و یک کریدور یا اتاق در بیرون جهت کارکنان و تجهیزات وجود دارد . اتاق کمدهای لباس کریدورها را به هم وصل می کند ؛ کارکنان و تجهیزات همراه با بیمار محل را ترک می کنند . کارکنان می توانند از طریق اتاق صندوق های لباس و محوطه دوش ها برگردند . کریدور برای چرخدستی حمل بیمار دو گونه است : با عرض 45 متر و باعرض 5/1 متر .

تمیزی
عامل تمیزبودن در سویت (Suite) جراحی یا زایمان نیز اهمیت زیادی دارد . همه اجسام ، سطوح ، اتصالات و غیره باید به آسانی قابل پاکسازی بوده و در مقابل شستشوی مکرر بادوام باشد : برای جلوگیری از عفونت ، اتصالات باید آب بندی شده باشد . هرگاه احتمال متصل شدن بیماران به ماشین های بیهوشی وجود داشته باشد لازم است از مواد ضدالکتریسیته ساکن استفاده به عمل آید. نکات لازمه را با داده های فنی تطبیق دهید .

ادارات
همانند مراکز صنعتی و خدماتی دیگر ، در درمانگاه ها نیز فضای لازم برای سیستم اداری روز به روز افزایش پیدا می کند . فضای اداری شامل دو قسمت می شود : یکی برای پردازش اطلاعات و دیگری برای استفاده از این اطلاعات . قسمت پردازش شامل دپارتمانهایی مانند ثبت سوابق (بایگانی) ، پردازش داده ها و حسابداری می شود ؛ و قسمت استفاده کنندگان شامل دپارتمانهایی مانند مدیریت درمانگاه ، پرسنل پزشکی و کنترل مالی می گردد . هر دو از ورودی مشترکی استفاده می کنند .

فضای لازم برای هر قسمت متفاوت است . عوامل موثر در فضای قسمت پردازش اطلاعات عبارتند از : حجم و نوع اطلاعات و تجهیزاتی که در حال حاضر و یا در آینده مورد استفاده قرار می گیرد : با پیشرفت روش پردازش اطلاعات ، اطلاعات ورودی تغییر پیدا می کند . در مورد فضای قسمت استفاده کنندگان (استفاده از اطلاعات) تعداد افراد ، عامل تعیین کننده است . برای تعیین فضاهای ادارات دیگر ، مانند ادارات بازرگانی به ص 8-235 رجوع کنید .

تعداد افراد مهمتری عامل در طراحی می باشد : کارمندان اداری عموماً تمام روز را در سرپست های خود می گذرانند ، بنابراین تامین محیط خوشایند بسیار مهم است . طرز رویارویی بیماران و پرسنل پزشکی اهمیت فوق العاده ای دارد . خصوصیت در انجام مصاحبه ها ، به ویژه در مورد امور پزشکی یا مالی ، باید در نظر گرفته شود .
در شکل (1) مشخصات فضاهای تخصیص یافته به فضاهای اداری یا دفاتر درمانگاه ها ارائه شده است .

ذخیره جیره و دفع مواد دور ریختنی
تقریباً تمامی کالاها ، گاهاً به جز مواد دارویی و غالباً مواد غذایی ، به طور متمرکز دریافت و دفع می‌شوند . متوسط وزن کالاهای مورد استفاده در یک روز (در UK) برای یک درمانگاه 600 تخت خوابه است ، مواد دفعی حاصله شده می باشد . ملاحظات مربوط به انبارهای عمومی مرکزی (CGS) باید مورد توجه قرار گیرد .
فونکسیون یا وظیفه :دریافت مواد مورد ذخیره ، توزیع کالاها ، جیره ها و تجهیزات قابل حرکت دادن ، کنترل دفتری .
نکات اصلی در برنامه ریزی : آیا از وسایل یکبار مصرف و یا قابل استفاده مجدد استفاده خواهد ؟ سیستم های مورد استفاده برای کنترل ، انتقال و حمل مواد ، امکان انبار کردن مواد و غیره در یک محل دور .

فضای کلیدی : محوطه سرویس برای وسایل نقلیه ، داشتن مسیرهای جداگانه جهت ورود و خروج به نقاط مختلف برای انجام خدمت خدمات گوناگون . محل بارگیری ، انبار : محوطه های ویژه و حفاظتی برای مواد مورد ذخیره .
نکات اصلی در طراحی :‌ جداسازی کالایهای ورودی از مواد خروجی (جیره ها ، تجهیزات ، مواد فاسد شدنی ، خاکروبه ، آشغال ، کالاهای خیس ) ؛ دریافت و کنترل مواد غذایی به طور جداگانه ، ذخیره و کنترل کالاها به طور جداگانه در داخل درمانگاه (انبار مرکزی برای ذخیره جیره های (CSS) دارویی و مهندسی) ؛ نیازهای ویژه برای ذخیره گازهای طبی و مایعات فرار .
اقلام مورد نیاز به انواع شکننده ، محتاج به کنترل نور ، رطوبت و گرد و غبار و محتاج به چیدن‌های ویژه ، تقسیم بندی می شوند . مواد خطرناک (مانند مواد رادیواکتیو ، داروهای خطرناک ، گازهای اشتعال پذیر ،‌مواد فرار) باید مطابق با قوانین و مقررات ذخیره شوند . جدول راهنمای UK در این زمینه در شکل (4) نشان داده شده است .
محوطه انباری واقع در نقاز استفاده از مواد یا وسایل باید دارای مساحت اضافی باشد تا در روزهای تعطیل عمومی ، که پرسنل حمل مواد غایب هستند ، جای کافی وجود داشته باشد . تعطیلات معمولاً در UK سالانه 4 یا 5 بار و زمان هر تعطیلی 72 ساعت است . روشهای انتقال متفاوت است، ممکن است توسط چرخدستی و یا سیستم های انتقال خودکار انجام بگیرد . در UK استفاده از سیستم های خودکار توصیه می شود ، این سیستم ها نیاز به مهندسین تربیت شده برای نگهداری تجهیرات خودکار دارد و هزینه آن بیشتر از هزینه سیستم های دستی است : این نوع سیستم نسبت به عیوب مکانیکی و فنی آسیب پذیر است .

 

سیستم سترون سازی مرکزی
چه اتفاقی می افتد : دریافت متمرکز وسایل ، پاک سازی ، بسته بندی ، سترون سازی ، ذخیره و توزیع وسایل قابل استفاده مجدد (محل ذخیره وسایل سترون شده در روش بریتانیا (CSSD)) . از روش ویژه ای برای استریل کردن مواد مورد استفاده در بخشهای مراقبت از بیماران ، به خصوص در بخشها جراحی ، مامایی ، ‌اورژانس استفاده به عمل می آید . برای روابط فونکسیونل به شکل (3) رجوع کنید .

نکات اصلی در برنامه ریزی : نزدیک بودن رابطه با سایر فونکسیون های کنترل مواد : CGS ، رخت شویی برای استفاده کنندگان ویژه ؛ مانند جراحی و مایی . ویایل انتقال برای وسایل استریل (استفاده عمومی یا اختصاصی از سیستم ها) .
فضاهای کلیدی : سترون سازی ، تدارکات مربوط به فرآیند استریل ، انبار کردن و صدور مواد و وسایل .
نکات اصلی در طراحی : جداسازی دقیق نواحی کار کثیف از تمیز ،‌استفاده از بانک استریال کننده برای انجام این جداسازی ؛ موقعیت فونکسیون سترون سازی نسبت به وسایل جراحی .

خانه داری
چه کارهایی انجام می گیرد : تمامی قسمت های درمانگاه به طور منظم و کامل پاکسازی می‌شود و توجه زیادی نسبت به کنترل عفونت در محوطه های مراقبت از بیماران و نسبت به جریان انتقال مواد مربوطه مبذول می گردد . این مواد شامل مواد دور ریختنی می شود . خانه داری شامل کنترل ملحفه ها و البسه نیز می گردد . برای توضیه روابط میان عوامل فوق به شکل (1) رجوع کنید .

نکات اصلی در برنامه ریزی : میزان اثر تمیزی استاندارد و مطلوب را بر روی سنگین کار ، میزان تهویه هوا / تصفیه هوا ، میزان راحتی پاکسازی و نگهداری سطوح داخل ساختمان درمانگاه را تعیین کنید . انتقال زباله به صورت دستی باشد یا مکانیکی (مانند سیستم پنوماتیکی لوله ای)؟ روش و وسایل دفع زباله چگونه باشد (رجوع شود به قسمت سرویس های رخت شویی)؟

فضاهای کلیدی : عبارتند از : انباری لوازم خانه داری (کمد مستخدمین و دربان وانباری تجهیزات)، مجل تربیت کارکنان / مدیریت .
نکات اصلی در طراحی : شامل اندازه و نحوه توزیع یا قرارگیری کمدها ، متمرکز کردن انباری مواد و تجهیزات می باشد .

سرویس رختشویی / ملحفه ها
کارهایی که انجام می گیرد عبارتند از : ملحفه های کثبف از نقاط مورد استفاده جمع آوری شده و به یک محل سورت یا طبقه بندی متمرکز منتقل می شود . این ملحفه ها مراحل شستن ، خشک کردن ، تعمیر و اطوکشی را گذرانده و سپس ذخیره می شوند . ملحفه های تمیز مطابق جدول زمانی و کمیتی در قسمت استفاده کنندگان توزیهع می شود . در صورت استفاده از خدمات بیرون درمانگاه ، قبل از فرستادن ملحفه ها به مراکز شستشو ، آن ها را شمرده و وزن می کنند تا در موقع دریافت ملحفه تعداد آن ها قابل کنترل باشد . در عمل توزیع ملحفه های تمیز و جمع‌آوری ملحفه های کثیف هیچ تغییری داده نمی شود .
مرکز بهداشت عمومی

بهداشت عمومی و فعالیت پزشکان عمومی (GP) ، امروزه و اساساً توسط مرکز بهداشت (HC) تامین می گردد . در USA واحدهای بیماران سرپایی موسوم به «فری استندینگ free standing» به چندین گروه تقسیم می شود ، این واحدها علاوه بر مطب پزشکان ، عموماً با دو هدف پیشگیری از بیماری و انجام مراقبت های بهداشتی فعالیت می کنند ، و سطح قیمت آنها پایین تر از درمانگاهها است . هر یک از این واحدها کار خود را تحت برنامه ای شروع کرده و نیازهای جامعه را در محوطه سرویس و یا دراجتماع یا محل تامین می کند . انواع گوناگونی واحدها شامل سازمان حفظ سلامتی (HMO) افراد افراد (که 40 سال پیش بر اساس برنامه بیمه متناوب کارگران صنعتی بیان گذار شد) ، مراکز مراقبت اولیه در نواحی روستایی جهت انجام معاینات اورژانسی و درمان (شامل تخت خوابهای پیش درمانگاهی ) و مراکز بهدات عمومی و تامین اجتماعی می شود که توسط دولت محلی پایه گذاری شده است . هر یک از این واحدها ممکن است شامل تمامی خدم/ات موجود در مرکز بهداشت UK و حتی بالاتر از آن باشد . واحدهای بزرگتر غالباً با درمانگاه ها در ارتباط هستند .
فعالیت های اولیه مرکز بهداشت (HC) شامل مشاوره ، معاینه و حداقل درمان متکی به سوابق پزشکی پذیرش ، تامین محوطه های انتظار و انباری می باشد .
تسهیلات اساسی باید شامل تامین پارکینگ برای اتومبیل و کالسکه ، WC برای بیماران و کارکنان ، محل های تعویض لباس ، اتاق استراحت مجهز به آشپزخانه ای برای کارکنان باشد .
فعالیت های ثانوی مرکز بهداشتی (HC) بزرگ ممکن است شامل سرویس های درمان و تشخیص بیماری ماند فیزیوتراپی ، درمان پا ، دندان پزشکی ، تشخیص رادیویی و داروسازی یا داروخانه باشد و همچنین ممکن است شامل کلینیک های بهداشتی برای آموزش و ارزیابی ،‌دفتری برای بازرسان بهداشت ، پرستاران خانگی ، مددکاران اجتماعی و غیره باشد .
اندازه موفقیت آمیز برای منابع مشاوره HC آن است که برای بیش از 6 پزشک عمومی ساخته شود، و قرار دادن HC در نزدیکی جمعیت مورد خدمت اهمیت حیاتی دارد . درنواحی روستایی ممکن است کوچکتر بوده و از تجهیزات کمتری برخوردار باشد . مرکزی که بر اساس GP 1 ساخته می‌شود تقریباً 2500 بیمار را پوشش می دهد و مرکز ساخته شده بر اساس GP 6 جمعیتی معادل 15000 نفر را سرویس می دهد ، و مرکز حاوی GP 12 جمعیتی معادل 30000 نفر را سرویس خواهد داد . ملاقات کنندگان می توانند بر 3500 نفر و پرستاران بر 2500 نفر بالغ گردند .

محل این مراکز باید در نزدیکی جاده ها یا خیابانهای با رفت و آمد عمومی باشد ؛ مسیر دسترسی به مرکز از جاده ها و پارکینگ های اتومبیل باید برای افراد ویلچر دار و استفاده کنندگان از کالسکه طراحی شود . ورودیها باید در مقابل آب باران و بادهای متداول در محل حفاظت شده باشد و همچنین دارای توقف گاه سرپوشیده و در معرض دید برای کالسکه باشد . یک محل حفاظت شده برای ریختن آشغال تامین شود : برای نحوه جمع آوری آشغال با مقامات محل و مقامات بهداشتی مشورت کنید . مراکز بزرگتر ممکن است به ورودیهای جداگانه ای جهت کارکنان و عوامل سرویس نیاز داشته باشند ؛ ورودی بیماران ممکن است به یک کاناپه بلند جهت ورود آمبولانس نیاز داشته باشد . زمین های HC باید جذاب و قشنگ باشد و در عین حال منظره آنها ساده باشد تا نگهداری آن آسانتر باشد .

بسیاری از اتاقهای HC همان نقشی را ایفا می کنند که اتاقهای نظیر آنها در OPD به عهده دارند ؛ از همان طرح کلی تنها با اندکی تطبیق می توان استفاده کرد .تفاوتهای اساسی این است که : HC با این تعداد جمعیت زیاد سر و کار ندارد همچنین با آنچنان موارد درمانی و جراحی حادی سر و کار ندارد که نیاز به تجهیزات درمانی و تشخیصی پیچیده داشته باشد .
اتاقهایی که براحتی قابل سازگار با HC ( مرکز بهداشت) هستند در ص 7-166 نشان داده شده اند؛ عوامل و فضاهای بسیار مهم عبارتند از : WC برای افراد ویلچردار ، محل آشغال ، اتاق آزمایش ادرار و مدفوع ، ابعاد آمبولانس ، دربهای خودکار ، پارکینگ اتومبیل برای افراد ناتوان .

اتاق انتظار
یک اتاق انتظار عمومی تامین کنید . برای هر گروه اتاقهای مشاوره (پزشکی) محل های کوچک جهت انتظار (پیش انتظار) لازم است . برای هر سویت اتاق انتظاری به مساحت در نظر بگیرید . صندلی ها باید به صورت راحت و غیراداری یا غیررسمی باشد .

سوابق پزشکی
اوراق سوابق پزشکی در دو اندازه هستند : استاندارد ، در اندازه جدید به ابعاد . سوابق پزشکی در قفسه ها . کابینت های بایگانی یا واحدهای بایگانی‌گردان نگهداری می شود .‌ با احتساب مسیر دسترسی ، در این روش ها برای هر 1000 ورقه ثبت سوابق پزشکی مساحتی معادل لازم است . استفاده از قفسه ها برای نگهداری سوابق ارزان تمام می شود ، امام امنیتی ندارد . کابینت برای این کار گران است اما امنیت و قابلیت سازگاری خوبی دارد . کابینت گردان امنیتی نداشته و گران نیز می باشد . افزایش تعداد سوابق در آینده را در نظر بگیرید .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

تحقیق مرورى بر عملکرد مظفرالدین شاه قاجار تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/29 5:4 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق مرورى بر عملکرد مظفرالدین شاه قاجار تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق مرورى بر عملکرد مظفرالدین شاه قاجار تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق مرورى بر عملکرد مظفرالدین شاه قاجار تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق مرورى بر عملکرد مظفرالدین شاه قاجار تحت فایل ورد (word) :



این قرارداد در هفت فصل عیناً مانند قرارداد گمرکى ایران و روس با همان شرایط منتها به نفع دولت انگلیس تهیه و تنظیم گردید. این قرارداد به جاى فصل نهم عهدنامه پاریس مورخ چهارم مارس بود! و براى ایران همان معایب و مضار قرارداد گمرکى ایران و روس را داشت.
نکته درخور توجه اینکه آنچه را که دولت روس در سال / ه.ق به موجب معاهده ترکمانچاى به ایران تحمیل کرد دولت انگلیس در سال / ه.ق براساس عهدنامه پاریس به دست آورد. اگر روس ها قفقاز را از ایران مجزا کردند انگلیس ها افغانستان را از ایران منتزع نمودند و همه امتیازات تجارتى که دولت انگلیس با بستن عهدنامه پاریس از آن برخوردار شد همان ها بود که روس ها طبق عهدنامه ترکمانچاى نصیبشان شده بود! و قراردادهاى گمرکى منعقده دولتین روس و انگلیس با ایران آنچنان ظالمانه و منطبق با منافع این دو دولت استعمارى بود که جانشین پاره اى از مواد عهدنامه هاى منحوس ترکمانچاى و پاریس قرار گرفت!
اگرچه انگلیسى ها توانستند همزمان با اجراى تعرفه گمرکى ایران و روس عین آن را براى خود به دست آورند و از این نظر از روس ها عقب نمانند ولى برترى نفوذ روس ها در ایران نسبت به انگلیسى ها محرز و مسلم بود و این بستگى به چند عامل مهم داشت که یکى از این عوامل وجود نیروى بریگاد قزاق تحت نظر روس ها بود که عنصر ایرانى هیچ نقشى در آن نداشت و براى اجراى مقاصد روس ها در ایران وسیله بسیار موثر به شمار مى رفت.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

طرح (کارآفرینی) شرکت تولیدی کاشی تکسرام تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/29 5:4 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  طرح (کارآفرینی) شرکت تولیدی کاشی تکسرام تحت فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح (کارآفرینی) شرکت تولیدی کاشی تکسرام تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح (کارآفرینی) شرکت تولیدی کاشی تکسرام تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح (کارآفرینی) شرکت تولیدی کاشی تکسرام تحت فایل ورد (word) :

هدف پروژه :
هدف از ایجاد این شرکت سود آوری و تامین نیاز جامعه شهر و کمک به اشتغال زایی در سطح روستا می باشد این شرکت دارای سه زمینه فعالیت یعنی تزئین چینی , بلور و کاشی می باشد ظرفیت تبدیل پودر به کاشی آماده به مصرف برای این شرکت حدود دو میلیون مترمربع در سال می باشد که وسایل تولید (به شرح جدول شماره 1 پیوست شده) که این ظرفیت باید در 3 شیفت کاری تولید شود این شرکت جمعا 170 نفر را مشغول بکار دارد که از این جمعیت 15 نفر را به عنوان کارشناس و 25 نفر را به عنوان تکنسین و 10 نفر را در قسمت اداری و مالی و دارای 100 نفر کار گر ساده می باشد . شایان ذکر است که تولیدات این شرکت مستقیماً توسط خود این شرکت به بازار شهر منتقل شده و به فروش می رسد این تولید به مصرف بیشتر برای محصول کاشی کف و دیواری گرانیتی صدق می کند که متقاضی زیاد دارد و تزئین کاشی بیشتر توسط سفارشاتی که از مصالح فروشی ها و یا گاهاً از افراد شخصی که برای تزئین منازل خود استفاده می کنند صورت می گیرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

گزارش کار اموزی در سازمان بنیاد مسکن سنندج تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/29 5:4 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  گزارش کار اموزی در سازمان بنیاد مسکن سنندج تحت فایل ورد (word) دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کار اموزی در سازمان بنیاد مسکن سنندج تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کار اموزی در سازمان بنیاد مسکن سنندج تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کار اموزی در سازمان بنیاد مسکن سنندج تحت فایل ورد (word) :

گزارش کار اموزی در سازمان بنیاد مسکن سنندج تحت فایل ورد (word)

 

فصل اول : بنیاد مسکن انقلات اسلامی

در پی فرمان حضرت امام در 21 فروردین 1358 و افتتاح حساب 100 و توجه عموم به این امر مهم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در بیست وپنجم اردیبهشت ماه فعالیت خود را آغاز کرد. اساسنامه بنیاد در تاریخ هفدهم آذرماه سال 1366 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیدو طبق آن وظایفی بر عهده این نهاد گذارده شده که عبارت است از :
1- مطالعه و بررسی در زمینه تشخیص و تعیین نیازمندیهای مسکن محرومان اعم از روستایی و شهری و فراهم آوردن موجبات اجرای آن با مشارکت ، همکاری و خودیاری مردم و دستگاههای مختلف.

2- تهیه طرح مجتمع های زیستی و واحدهای مسکونی ارزان قیمت و اجرای آنها به طور مستقیم یا با مشارکت مردم با همکاری و هماهنگی دستگاههای ذیربط در روستا و شهر.
3- تهیه زمین مورد نیاز طرحها و پروژه های بنیاد و آماده سازی آنها.
4- کمک در جهت تا”مین مصالح ساختمانی کشور از طریق تهیه و تولید و توزیع.
5- نظارت بر پرداخت و مصرف وامهای قرض الحسنه مسکن روستایی وارزان قیمت شهری که از محل منابع مالی سیستم بانکی کشور تا”مین می شود.
6- تهیه طرحهای هادی و اصلاح معابر در روستا‌ها با هماهنگی دستگاهای ذیربط و اجرای آن با مشارکت مردم ازمحل اعتبارات مصوب واگذاری دولت.
7- تهیه و ارائه طرحهای لازم برای بازسازی و نوسازی مناطق مسکونی روستایی آسیب دیده در اثر جنگ، سیل، زلزله و سایر سوانح طبیعی و اجرای آنها با مشارکت مردم و هماهنگی با سازمانها وارگانهای ذیربط . از جدیدترین ما”موریت های محوله به این نهاد اجرای برنامه ساماندهی روستاهای پراکنده و اجرای طرح سنددار کردن زمینهای روستایی است.
عالی ترین مرجع تصمیم گیری در بنیاد مسکن ، شورای مرکزی است که ترکیب آن به صراحت در فرمان حضرت امام (ره) قید شده است و عبارتند از : نماینده مقام معظم رهبری، نماینده دولت (وزیر مسکن وشهرسازی) وسه نفر از مهندسان و کارشناسان ساختمان و شهرسازی به انتخاب دو نفر اول. رئیس بنیاد هم از میان شورای مرکزی انتخاب می‌شود.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حال حاضر به غیر از مراکز استان دارای 120 شعبه دیگر در سراسر کشور و پنج سازمان وابسته ،سازمان بنیاد بتن ایران، شرکت سازمان توسعه مسکن، سازمان بانک ماشین آلات، مرکز پژوهش و مطالعات سوانح طبیعی و شرکت ایجاد محیط می‌باشد.

تاریخچه بنیاد مسکن
در پی فرمان تاریخی امام در 21 فروردین ماه 1358 و افتتاح حساب 100 و توجه عموم به این امر مهم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در بیست و پنجم اردیبهشت ماه فعالیت خود را آغاز کرد. اساسنامه بنیاد در تاریخ هفدهم آذرماه 1366 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
متن فرمان امام(ره) درمورد افتتاح حساب 100
اینک به مرحله حساسی از دوران انقلاب اسلامی خود رسیده ایم، دوران سازندگی، دورانی که باید از ثمرات انقلابمان مردم محروم و ستمدیده ایران بهره مند شوند. دورانی که باید شکوه نظام عدل اسلامی را لمس کنید، دورانی که باید همه دست به دست هم بدهیم تا ریشه فقر و استضعاف را برکنید. شما مردم شریف ایران در جریان مبارزه با استعمار و استثمار پیروزی بزرگی

بدست آورده اید و توانستید با اتکا به خدای متعال و وحدت کلمه و مشارکت قشرها بر طاغوت زمان غلبه کنید و پشت ابرقدرتها را بلرزانید، اکنون نیز با خودیاری و همکاری برای مبارزه علیه فقر و محرومیت بسیج شوید و با تایید الهی به نجات مردم مستضعف کمر همت ببندید.
در رژیم منفورپهلوی مسئله مسکن یکی ازمصیبت بارترین مشکلات اجتماعی مردم ما بود. بسیاری

از مردم در اسارت تهیه یک قطعه زمین و داشتن یک لانه بودند و چه بسا تمام عمرشان را زیر بار بانکها و سودجویان و غارتگران بسر می بردند تا بتوانند پناهگاهی را برای خود و فرزندانشان دست و پا کنند. قشر عظیمی از مستضعفان جامعه بکلی از داشتن خانه محروم بودند و در زوایای بیغوله ها و اطاقکهای تنگ و تاریک و خرابه ها بسر می بردند و چه بسا قسمت مهمی از در آمد

ناچیزشان بایستی برای اجاره آن بپردازند و این میراث شوم برای ملت ما باقی مانده و اکنون جامعه ما با این چنین مصیبتی دست به گریبان است. نظام اسلامی چنین ظلم و تبعیضی را تحمل نخواهد کرد این از حداقل حقوق هر فرد است که باید مسکن داشته باشد، مشکل زمین باید حل شود و همه بندگان محروم خدا باید از موهبت الهی استفاده کنند. همه محرومان باید خانه داشته باشن

د، هیچکس در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد. بر دولت اسلامی است که برای این مسئله مهم چاره ای بیندیشید و بر همه مردم است که در این مورد همکاری کنند.
اساسنامه بنیاد مسکن
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که در این اساسنامه اختصارآ بنیاد نامیده می شود نهاد انقلاب اسلامی است که بر اساس فرمان 21 فروردین 1358 رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی مدظله به منظور تأمین مسکن محرومان به ویژه روستاییان در چهارچوب سیاستها و برنامه های دولت تشکیل گردیده است.
– مطالعه و بررسی در زمینه تشخیص و تعیین نیازمندیهای مسکن محرومان اعم از روستایی و شهری و فراهم آوردن موجبات اجرای آن با مشارکت ، همکاری ، و خودیاری مردم و دستگاههای مختلف .
– تهیه طرح مجتمع های زیستی و واحدهای مسکونی ارزان قیمت و اجرای آنها بطور مستقیم یا با مشارکت مردم با همکاری و هماهنگی دستگاههای ذیربط در روستا و شهر .
تبصره- دولت موظف است در اجرای پروژه ها و طرحهای مسکونی خود به غیر از خانه های سازمانی شهری اولویت را به بنیاد بدهد .
– تهیه زمین مورد نیاز طرحها و پروژه های بنیاد و آماده سازی آنها .
دولت و بنیاد مستضعفان مکلفند زمینهای مناسب خود را جهت اجرای طرحهای مسکونی مصوب شورای مرکزی بنیاد به استثنای هزینه های خرید و آماده سازی ( قیمت تمام شده برای دولت ) بطور رایگان و قطعی به بنیاد واگذار نماید .
اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند زمین های ملکی خود را به بنیاد هبه نمایند و قانون زمین

شهری مانع این امر نخواهد بود .هیئت های هفت نفره واگذاری زمین و سازمان جنگلها و مراتع مکلفند زمین های دولتی مناسب را جهت واگذاری و اجرای طرحهای مسکن روستایی پس از اعلام نیاز بنیاد به شرط نداشتن کاربری کشاورزی در اختیار بنیاد قراردهند .- دولت موظف است نسبت به

تأمین آب ، برق ، راه ، مدرسه ، درمانگاه و دیگر نیازمندیهای عمومی این طرحها از طریق وزارتخانه ها و سازمانهای ذیربط اقدام لازم به عمل آورد .کمک در جهت تأمین مصالح ساختمانی کشور از طریق تولید ، تهیه ، توزیع .

– وزارتخانه های صنایع و معادن و فلزات موظفند در مورد صدور موافقتهای اصولی و اجازه بهره برداری از معادن با اولویت برای بنیاد اقدام نموده و بنیاد از شمول محدودیتها ی ماده 38 قانون معادن مصوب 1/3/1362 مستثنی است .
دولت موظف است سهمیه لازم از مصالح ساختمانی و ماشین آلات مورد نیاز را دراختیار بنیاد قرار دهد. بنیاد مستضعفان مکلف است کارگاهها و کارخانجات تولید شن و ماسه ، مصنوعات بتنی و سیمانی ، آجر ، گچ و آهک خود را در حد نیاز به بنیاد واگذار نماید .نظارت بر پرداخت و مصرف وامهای قرض الحسنه مسکن روستایی و ارزان قیمت شهری که از محل منابع مالی و سیستم بانکی کشور تأمین می شود . دولت موظف است در احرای این ماده اعتبارات لازم را به صورت قرض الحسنه تأمین نماید .
تهیه طرحهای هادی و اصلاح معابر در روستاها ، با هماهنگی دستگاههای ذیربط و اجرای آن با مشارکت مردم از محل اعتبارات مصوب واگذاری دولت . تهیه و ارائه طرحهای لازم برای بازسازی و نوسازی مناطق مسکونی روستایی آسیب دیده در اثر جنگ ، سیل ، زلزله و سایر سوانح طبیعی و اجرای آنها با مشارکت مردم و هماهنگی با سازمانها و ارگانهای ذیربط .– دولت موظف است اجرای طرحهای موضوع این ماده را همراه با اعتبارات مربوطه با رعایت اولویت به بنیاد واگذار نماید.

ارکان بنیاد مسکن عبارتند از :
الف – شورای مرکزی
ب – سرپرست
ج – بازرسان
شورای مرکزی به عنوان عالیترین مرجع تصمیم گیری بنیاد دارای پنج نفر عضو به ترتیب ذیل می باشد.
الف- یک نفر روحانی ( نماینده مقام معظم رهبری در صورت تعیین) .
ب – نماینده دولت ( وزیر مسکن و شهرسازی ) .
ج – سه نفر از مهندسین و کارشناسان ساختمان و شهرسازی به اتنخاب دونفر فوق الذکر
اعضاء شورا از بین خود یک نفر را به عنوان ریاست شورا انتخاب می نمایند .
روحانی عضو شورای مرکزی علاوه بر وظایف عضویت در شورا مسئولیت انطباق فعالیتهای بنیاد با موازین شرعی را خواهد داشت .روحانی عضو شورا موظف است در مواردی که اجرای هر قسمت از مواد این قانون که نیاز به اذن ولی فقیه دارد موضوع را از محضر معظم اله استعلام نماید .وزیر مسکن و شهرسازی به عنوان نماینده دولت علاوه بر وظایف عضویت در شورا پاسخگوی مجلس در حدود اختیارات خواهد بود .
یکی از اعضاء شورای مرکزی انتخاب و یا حکم ریاست آن منصوب خواهد شد و انتخاب مجدد وی بلامانع است .شورای مرکزی می تواند سرپرست بنیاد را با حداقل 3 رأی عزل نماید .دو نفر بازرس از بین کارشناسان ذیصلاح توسط شورای مرکزی برای مدت یکسال انتخاب خواهند شد و انتخاب مجدد آن بلامانع است .
بودجه ، امکانات و منابع مالی بنیاد مسکن

بودجه ، امکانات و منابع مالی بنیاد مسکن عبارتند از:
1 حساب 100 امام .
2 کمکهای نقدی و غیر نقدی از قبیل زمین ، مستغلات ساختمانی و غیره که از طرف مردم ، دولت و سایر نهادها و دستگاهها به بنیاد واگذار می شود.
3 کمکهای بلاعوض بنیاد مستضعفان صرفا برای تأمین مسکن فقرا و محرومان صرف می گردد و بنیاد مسکن گزارش فعالیتهای انجام شده از محل اعتبارات فوق را بصورت سالانه به بنیاد مستضعفان ارسال می نماید .وزارت اموراقتصادی و دارایی مکلف است کمکهای موضوع بند های 1 و 2و 3 این ماده را به عنوان هزینه های قابل قبول موءدیان محسوب نماید .

4 کمکهای دولت که در بودجه سالیانه کل کشور منظور می گردد.
5 درآمد حاصل از فروش مصالح تولیدی کارگاهها و کارخانجات متعلق به بنیاد و توزیع مصالح ساختمانی و ارائه خدمات فنی .
ماده 16- بنیاد از پرداخت مالیات بردرآمد و عواید حاصل از مشارکت و مالیات سهم سود در شرکتهای وابسته معاف می باشد .
ماده 17- بنیاد دارای شخصیت حقوقی بوده و نمایندگی قانونی بنیاد با سرپرست بنیاد است و می تواند برای طرح دعاوی و شکایات یا برای هر اقدام قانونی دیگر نماینده و یا وکیل تعیین و به مراجع قضایی ، اداری ، انتظامی و ثبتی معرفی نماید .
تبصره – بنیاد از پرداخت هزینه های دادرسی در تمام مراجع قضایی اداری معاف می باشد:
ماده 18- بنیاد در جهت انجام وظایف خود میتواند در استانها ، شهرستانها ، بخشهای کشور دارای شعب و نمایندگی باشد.

ماده 19- آیین نامه های اجرایی این قانون توسط شورای مرکز تهیه و به تصویب وزیر مسکن و شهرسازی خواهد رسید.
ماده 20- از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون کلیه قوانین مغایر با آن ملغی می گردد.
اساسنامه فوق مشتمل بر بیست ماده و پانزده تبصره در جلسه علنی روز سه شنبه هفدهم آذرماه یکهزاروسیصد و شصت وشش مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 9/10/1366 با تأیید شورای نگهبان رسیده است .

فصل دوم

کارهای انجام داده و یاد گرفته شده در محیط کارآموزی
آشنایی با چگونگی پرداخت و مصرف وامهای قرض الحسنه مسکن روستایی وارزان قیمت شهری که از محل منابع مالی سیستم بانکی کشور تا”مین می شود .
آشنایی با چگونگی تهیه و ارائه طرحهای لازم برای بازسازی و نوسازی مناطق مسکونی روستایی آسیب دیده در اثر جنگ، سیل، زلزله و سایر سوانح طبیعی و اجرای آنها با مشارکت مردم و هماهنگی با سازمانها وارگانهای ذیربط . از جدیدترین ما”موریت های محوله به این نهاد اجرای برنامه ساماندهی روستاهای پراکنده و اجرای طرح سنددار کردن زمینهای روستایی است.
انتقال هزینه مطالعاتی طرح به حساب دارایی در جریان تکمیل .
ثبت ضمانت انجام تعهدات سازمان بنیاد مسکن .
ارزیابی تهیه طرح مجتمع های زیستی و واحدهای مسکونی ارزان قیمت و اجرای آنها به طور مستقیم یا با مشارکت مردم با همکاری و هماهنگی دستگاههای ذیربط در روستا و شهر.

بررسی طرحهای هادی و اصلاح معابر در روستا‌ها با هماهنگی دستگاهای ذیربط و اجرای آن با مشارکت مردم ازمحل اعتبارات مصوب واگذاری دولت.
مرتب کردن لیستهای حسابداری شماره گذاری شده .
با یگانی و شناسایی صدور انواع ضمانتنامه شرکت در مناقصه از طرف بانکها موکول به دریافت

وثیقه از طرف سازمان بنیاد مسکن .
بررسی گزینه های مختلف برای اجرای طرح و تعیین نکات مثبت و منفی .
تجزیه و تحلیل نتایج حاصل از بکارگیری روشهای حسابداری .
آشنایی با چگونگی تنظیم و پرداخت صورت حقوق و دستمزد .
برآورد مغایرت بیمه ها .
بایگانی پاکتهای مرتب شده و در جدول مقایسه پیشنهادها کمیسیون مناقصه با رعایت مفاد آیین نامه تعیین برنده مناقصه و سایر مقررات و دستور عمل ها، پس از ارزیابی پیشنهادهای رسیده از بین پیشنهادهایی که تمامی شرایط مناقصه را دارا باشد و از لحاظ قیمت خارج از اعتدال نباشد، مناسبترین پیشنهاد را از نظر مالی و سایر شرایط انتخاب و به عنوان برنده مناقصه معرفی می کند. پس از اعلام نتیجه چنانچه برنده مناقصه حاضر به بستن قرارداد نشود سپرده یا ضمانتنامه وی به نفع کارفرما ضبط خواهد شد و از شخصی که پیشنهادش در مرتبه دوم است برای بستن قرارداد دعوت می شود .
تطبیق دادن میزان دستمزد و هزینه ها با توجه به اسناد .
مرتب کردن فرمها .
ثبت وجوه دریافتی بابت تصفیه تنخواه گردان .
ایجاد کردن بخشی از مخارج اجرای طرح از محل تنخواه گردانی که پیمانکار به هر کارگاه تخصیص می دهد پرداخت می شود .
تهیه صورت حسابی که به محض آنکه تحویل موقت کارها انجام گرفت دستگاه نظارت با همکاری پیمانکار به اندازه گیری و تهیه صورت وضعیت قطعی کارهای انجام شده خواهد پرداخت .
ثبت تجدید تنخواه گردان .
هرگاه بر اساس صورتحساب قطعی، پیمانکار بستانکار یا بدهکار باشد در مدت یک ماه از تاریخ امضای صورتحساب قطعی این بدهی یا طلب باید تصفیه شود .
چگونگی پرداخت بابت ثبت قرارداددر دفتر اسناد رسمی .
آشنایی با چگونگی مطالعه و بررسی در زمینه تشخیص و تعیین نیازمندیهای مسکن محرومان اعم از روستایی و شهری و فراهم آوردن موجبات اجرای آن با مشارکت ، همکاری و خودیاری مردم و دستگاههای مختلف.

صورت وضعیت پیمانکاری شامل کسورات

صورت وضعیت نقشه برداری شامل کسورات

چهار نوع چک وجود دارد که شامل چکهای :

 

هزینه های جاری : شامل خریدهای جزئیاداره و ملزومات اداره می باشد که توسط تنخواه گردان در اختیارش می گذارند خریداری و تشکیل سند می گردد .
بسمه تعالی
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان ( شهرستان سنندج )
(( سند حسابداری ))

کد حساب شماره صفحه دفترمعین شرح حساب مبلغ جزء بدهکار بستانکار
— 187 دارایی در جریان ساخت 275208297
— 59 کدطرح064ت40907 پرشده 275208297
— 171 کسور ارسالی 56416278
— 173 مالیات صورت وضعیت 13105157
— 174 بیمه صورت وضعیت 17298807
— 176 سپرده صورت وضعیت 26210314
— — بانک تملک داراییهای ثابت
— 155 جاری 900029 چک 508119 مالیات 13105157
— 155 جاری 900029 چک 508119 بیمه 17298807
— 155 جاری 900029 چک 508119سپرده 26210314
— 155 جاری 900029 چک 508119 شرکت بوژان سازه کردستان 218594019
— 178 کسور وصولی
— 180 مالیات صورت وضعیت 13105157
— 183 بیمه صورت وضعیت 17298807
— 184 سپرده صورت وضعیت 26210314
جمع : سیصد و سی و یک میلیون و هشصدو بیست و دو هزارو پانصد و هفتاد و پنج 331822575 331822575
تنظیم کننده : مسئول پشتیبانی و عامل ذیحساب بنیاد مسکن سنندج : مدیربنیاد مسکن شعبه سنندج :
مهرو امضاء مهرو امضاء مهرو امضاء

نتیجه گیری :

عالی ترین مرجع تصمیم گیری در بنیاد مسکن ، شورای مرکزی است که ترکیب آن به صراحت در فرمان حضرت امام (ره) قید شده است و عبارتند از : نماینده مقام معظم رهبری، نماینده دولت (وزیر مسکن وشهرسازی) وسه نفر از مهندسان و کارشناسان ساختمان و شهرسازی به انتخاب دو نفر اول. رئیس بنیاد هم از میان شورای مرکزی انتخاب می‌شود.

بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حال حاضر به غیر از مراکز استان دارای 120 شعبه دیگر در سراسر کشور و پنج سازمان وابسته ،سازمان بنیاد بتن ایران، شرکت سازمان توسعه مسکن، سازمان بانک ماشین آلات، مرکز پژوهش و مطالعات سوانح طبیعی و شرکت ایجاد محیط می‌باشد.

منابع و ماخذ :

 

1 حسابداری دولتی عبدالحمید سمیعی انتشارات مرکز آموزش مدیریت دولتی .
2 شناسائی درآمد، نویسنده تیموری، نشریه شماره 142 ،انتشارات سازمان حسابرسی .
3 بروشور آموزشی جهاد کشاورزی تایستان 87
4 مجله های اقتصادی وآموزشی بنیاد مسکن .
5 راهنمائیهای سرپرست کارآموزی .
6 سایت اینترنتی http://www.hoaz.blogsky.com

تقدیر و تشکر
در پایان پروژه از زحمات استاد راهنمای خود جناب آقای ویسی وکارکنان محترم سازمان بنیاد مسکن شهرستان سنندج که همکاریهای لازم را به عمل آورده‌اند کمال تشکر و قدردانی را دارم و لازم به تشکر از همه کسانی که من را در این راه همراهی کردند می باشد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

<   <<   36   37   38   39   40   >>   >