سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانشمند از روزه دار شب زنده دار مجاهد در راه خدا، پاداش بزرگتری دارد . [امام علی علیه السلام]

دانلود دستورالعمل مربوط به تأسیسات کارگاه از نظر بهداشت محیط کار

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:5 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود دستورالعمل مربوط به تأسیسات کارگاه از نظر بهداشت محیط کار با word دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود دستورالعمل مربوط به تأسیسات کارگاه از نظر بهداشت محیط کار با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود دستورالعمل مربوط به تأسیسات کارگاه از نظر بهداشت محیط کار با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود دستورالعمل مربوط به تأسیسات کارگاه از نظر بهداشت محیط کار با word :

ماده 1: کارگاه محلی است که کارگر به درخواست کارفرما یا نماینده او در آنجا کار می کند.

تبصره 1: کلیه واحدهای یک نفره (خویش فرما) نیز مشمول این آئنی نامه خواهند بود.

تبصره 2: مجموعه کارگاه هایی که در مجاورت یکدیگر و تحت پوشش یک مدیریت واحد قرار دارند مجتمع کارگاهی نامیده می شوند و در این صورت آنچه به عنوان تأسیسات بهداشتی کارگاهی و تأسیسات بهداشت عمومی کارگاه در این آئین نامه آمده است می توانند مناسب با استانداردهای ارائه شده به طور مشترک در محل های واحدی ایجاد گردند.

تبصره 3: ار نظر اجرای  این دستور العمل احتیارجات بهداشتی کارگاه بر دو دسته تأسیسات بهداشتی کارگاهی و تسهیلات بهداشتی کارگاه ها به شرح ذیل تعریف می گردند:

الف: تأسیسات بهداشتی کارگاه: شامل ساختمان و تأسیسات کارگاهی است که در ارتباط با تأمین شرایط بهداشتی محیط کار مطرح می باشند از قبیل: ساختمان کارگاه، سیستم روشنایی، تهویه، آب، فاضلاب و زباله.

ب: تسهیلات بهداشتی کارگاه شامل کلیه تسهیلات جنبی کارگاه است که برای حفظ سلامت شاغلین و افراد وابسته به آنان در کارگاه موجود و یا دایر می گردد، از قبیل آشپزخانه، محل غذاخوری، انبار مواد غذایی، سردخانه، حمام، رختگن، تسهیلات شستشوی البسه کارگران، دستشویی، آبخوری، توالت، اتاق استراحت زنان، مهدکودک و شیرخوارگاه، نمازخانه و تسهیلات مربوط به ارائه خدمات بهداشتی درمانی در کارگاه، تسهیلات مربوط به ایاب و ذهاب کارگران می باشد.

ماده 2: به استناد بند 2 ماده 1 قانون وظایف و تشکیلات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مواد 85، 156 و تبصره 1 ماده 96 قانون کار رعایت شرایط و ضوابط مندرج در این دستورالعمل در کلیه کارگاه های کشور و برای کلیه کارفرمایان، کارگران و کارآموزان الزامی است. و کارشناسان بهداشت حرفه ای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ناظر به اجرای صحیح آن می باشند.

تبصره: اظهارنظر در مواردی از قبیل مطلوب، نامطلوب، مناسب، نامناسب، کافی، ناکافی و ; به عهده کارشناس بهداشت حرفه ای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

 

فصل اول: تأسیسات بهداشتی کارگاه

ماده 3: ساختمان کارگاه باید متناسب با وضع آب و هوای محل ساخته شده باشد.

ماده 4: ارتفاع کارگاه نباید از سه متر کمتر باشد برای هر کارگر در کارگاه باید حداقل سه متر مربع سطح منظور گردد و سطح اشغال شده به وسیله ماشین آلات یا ابزار و اثاثیه مربوط به کار و فاصله آنها از هم و مسیر عبور و مرور وسایل نقلیه جزو سطح مزبور محسوب نمی شود.

ماده 5: دیوارها و سقف کارگاه طوری ساخته شود که از نفوذ عوامل زیان آور از قبیل گرما، رطوبت، سرما، صدا و غیره به داخل کارگاه و یالعکس جلوگیری کند.

ماده 6: کف کارگاه باید هموار، بدون حفره و شکاف بوده و لغزنده نباشد و در صورت لزوم قابل شستشو باشد و دارای شیب مناسب به طرف کفشوی باشد.

ماده 7: دیوارها باید صاف، بدون ترک خوردگی و به رنگ روشن و متناسب باشد.

ماده 8: در کارگاه هایی با مواد شیمیایی و یا مواد غذایی سر و کار دارند و یا طبیعت کار طوری است که باعث آلودگی و روغنی شدن دیوارها می شود، دیوارها باید صاف و قابل شستشو باشند.

ماده 9: در کارگاه باید به تناسب وسعت محل، نوع کار و شرایط اقلیمی به اندازه کافی درب و پنجره برای ورود نور و هوا موجود باشد.

ماده 10: شیشه درب و پنجره باید بدون شکستگی بوده و همیشه تمیز باشند.

ماده 11: درب و پنجره ها باید مجهز به توری بوده و دربها دارای فنر یا درب بند پنوماتیک باشند.

ماده 12: انباشتن کالا در جلو پنجره ممنوع می باشد.

ماده 13: مساحت پنجره باید متناسب با مساحت کف کارگاه و نوع کار باشد.

ماده 14: در کارگاه بایستی روشنایی کافی (طبیعی یا مصنوعی) متناسب با نوع کار و محل تأمین شود.

ماده 15: منابع روشنایی مصنوعی باید همواره سالم و تمیز باشند.

ماده 16: هوای کارگاه های بدون آلودگی باید متناسب با فصل و جمعیت شاغل تهویه گردد.

ماده 17: در کارگاه هایی که آلودگی ناشی از کار وجود دارد می بایست تهویه به گونه ای صورت گیرد که تراکم آن مطابق با حد تماس شغلی باشد.

ماده 18: وسایل سرمایشی و گرمایشی کارگاه باید دما و رطوبت محیط کار را مطابق با حد مواجهه مجاز تأمین نمایند.

ماده 19: کلیه کارگاه ها به تناسب کار و تولید خود باید دارای انبار مناسب باشند.

 

فصل دوم: تسهیلات بهداشتی کارگاه

مبحث اول: آشپزخانه

ماده 20: در کارگاه هایی که زمان صرف غذا بر ساعات کار منطبق باشد باید دارای آشپزخانه با شرایط و ضوابط ذیل باشند:

تبصره: کارگاه هایی که دارای آشپزخانه نیستند و یا غذا در محل دیگری تهیه و طبخ می گردد موظفند جهت گرم کردن و آماده سازی و توزیع غذا امکانات لازم مطابق با شرایط و ضوابط بهداشتی در این دستورالعمل را فراهم نمایند.

  • موقعیت آشپزخانه باید طوری باشد که از مکان های آلوده دور بوده و مجار سالن غذاخوری باشد و وسایل و شرایط پخت باید به گونه ای باشد که برای قسمت های مجاور آن مزاحمتی ایجاد ننماید.
  • فضای آشپزخانه باید متناسب با تعداد کارگران آشپزخانه و حجم کار باشد تا کار تهیه و طبخ غذا به راحتی انجام گیرد.
  • سقف آشپزخانه باید به رنگ روشن و بدون ترک خوردگی باشد.
  • دیوارهای آشپزخانه تا زیر سقف کاشی، بدون ترک خوردگی باشد.
  • کف آشپزخانه بدون ترک خوردگی، صاف، هموار، قابل شستشو و از نوع موزائیک، سنگ و امثالهم بوده و لغزنده نباشد و دارای شیب مناسب به طرف کفشوی باشد.
  • آشپزخانه باید دارای تهویه مناسب باشد و بر روی اجاقها و منابع آلوده کننده هوا، هود مناسب نصب شود.
  • آشپزخانه باید دارای وسایل سرمایشی و گرمایشی مناسب، متناسب با فصل باشد.
  • آشپزخانه باید دارای امکانات جنبی نظیر: انبار مواد غذایی، سرویس های بهداشتی اختصاصی (حمام، توالت، دستشویی، رختکن) مطابق با موازین بهداشتی باشد.
  • آشپزخانه کارگاه هایی که نیاز به نگهداری مواد غذایی فاسد شدنی دارند باید دارای یخچال، فریزر و یا سردخانه متناسب با حجم کاری و منطبق با شرایط و ضوابط بهداشتی باشند.

10- محل شستشو و نگهداری ظروف باید در مجاورت محل پخت غذا و در عین حال مجزا و مستقل از آنها باشد به طوری که ظروف از یک درب یا دریچه به این محل وارد و ظروف تمیز از مسیرهای جداگانه وارد آشپزخانه و محل غذاخوری شود.

11- ظرفشویی باید دارای شیر آب گرم و سرد مشترک و شستشو یا مواد پاک کننده و آب کشی با آب گرم و سرد انجام گیرد.

12- ظروف باید بدون ترک خوردگی، بدون لب پریدگی بوده از جنس زنگ نزن باشد، کلیه لیوان و استکان های مورد استفاده ترجیحاً از جنس شیشه ای یا استیل زنگ نزن باشند.

13- استفاده از ظروفی که از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی غیر مجاز شناخته شود ممنوع است.

14- استفاده از ظروف چوبی، ترک خورده و ظروف یا آلیاژ سربی در آشپزخانه ممنوع می باشد.

15- استفاده از قندان، نمکدان و مشابه آنها بدون سرپوش ممنوعاست.

16- ابزار و وسایلی که برای پوست کندن، مخلوط کردن، خرد کردن مواد غذایی به کار برده می شوند نباید درز و شکاف داشته باشد تا مواد در آنها جمع نشوند و فاسد نگردند و همچنین باید این وسایل به آسانی قابل جدا شدن از هم باشند تا بعد از انجام کار شستشو و خشک شوند و فقط هنگام استفاده، مجدداً سوار شوند.

17- پیشخوان، جاظرفی، کمدها، قفسه ها، گنجه ها باید قابل شستشو بوده و کف آنها حداقل 20 سانتیمتر از سطح زمین فاصله داشته باشد و از دسترس بندپایان و جوندگان به دور باشند.

18- نصب حشره کش برقی در آشپزخانه و محل غذاخوری الزامی است.

19- سطوح و میزهای کار باید صاف و به راحتی قابل شستشو باشد. میزی که برای آماده سازی غذا مورد استفاده قرار می گیرد باید روکش مناسب، قابل شستشو و ضد عفونی و زنگ نزن باشد.

20- کف آشپزخانه باید پس از هر پخت و پز با محلول های ضد عفونی کننده شستشو گردد.

21- آشپزخانه باید دارای روشنایی کافی باشد و شیشه پنجره ها و درب های آن مرتباً تمیز نگهداری شوند.

22- کلیه پنجره ها و دربها باید مجهز به توری ضد زنگ بوده و درب های آشپزخانه مجهز به فنر یا درب بند پنوماتیک باشند.

23- کیفیت آب مصرفی در آشپزخانه باید مورد تأیید مقامات بهداشتی باشد.

24- آشپزخانه باید دارای سیستم جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب باشد.

25- آشپزخانه باید دارای زباله دان به تعداد و حجم مناسب باشد و دارای درب، قابل شستشو و از جنس زنگ نزن باشند به طوری که زباله ها به طریق بهداشتی جمع آوری و دفع گردند.

26- کارگران آشپزخانه باید قبل از شروع به کار استحمام نمایند.

27- هر کارگر آشپزخانه باید برای البسه و وسایل نظافت و استحمام خود در بیرون از محوطه پخت و پز قفسه داشته باشد.

28- کارگران باید در هنگام کار ملبس به روپوش سفید، کلاه سفید و پیشبند باشند.

29- لباس کار و وسایل نظافت و استحمام باید به تعداد و مقدار کافی در اختیار کارگر آشپزخانه قرار گیرد.

30- لباس کارگرانی که با مواد غذایی سر و کار دارند به طور اختصاصی و مجاز از لباس سایر کارگران و خارج از محوطه آشپزخانه و محل غذاخوری باید شستشو گردد.

31- کارگران موظفند بعد از توالت و قبل از شروع به کار دست های خود را با آب و صابون بشویند.

32- کلیه کارگرانی که با تهیه، پخت و توزیع مواد غذایی سر و کار دارند باید دارای کارت بهداشتی مطابق با ضوابط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و در محل کار نگهداری شود.

33- کارگران آشپزخانه باید رعایت بهداشت فردی را نموده، ناخن ها و موهای آنان کوتاه و تمیز باشد.

34- در موقع طبخ غذا دستگاه سوخت و نوع مواد سوختنی به گونه ای باشد که احتراق به طور کامل صورت گیرد و باعث آلودگی هوا نگردد.

35- جعبه کمک های اولیه با حداقل داروهای مورد لزوم (چسبع تنسوپلاست، قیچی، گاز استریل بسته بندی شده، یک ماده شد عفونی کننده) تهیه و در محل مناسب نگهداری شود.

36- در صورت استفاده از قالبهای یخ، باید قبل از مصرف با آب تمیز شستشو داد.

ماده 21: کارفرما موظف است جهت آموزش موازین بهداشتی به کارگرانی که با مواد غذایی سر و کار دارند، هماهنگی ها و امکانات لازم را فراهم نمایند.

ماده 22: هر گونه پخت و پز، آماده سازی و توزیع غذا در غیر از محل تعیین شده ممنوع می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله بررسی ژئوشیمیایی عناصر سنگین در مغزه های رسوبات در

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:5 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی ژئوشیمیایی عناصر سنگین در مغزه های رسوبات دریایی سواحل خلیج فارس و تاثیرات بیولوژیک آنها با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی ژئوشیمیایی عناصر سنگین در مغزه های رسوبات دریایی سواحل خلیج فارس و تاثیرات بیولوژیک آنها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ژئوشیمیایی عناصر سنگین در مغزه های رسوبات دریایی سواحل خلیج فارس و تاثیرات بیولوژیک آنها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی ژئوشیمیایی عناصر سنگین در مغزه های رسوبات دریایی سواحل خلیج فارس و تاثیرات بیولوژیک آنها با word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: همایش بین المللی خلیج فارس

تعداد صفحات: 14

نویسنده(ها):

مریم اشقلی فراهانی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، گروه محیط زیست، عضو هیئت علمی
مینا مکی آل آقا – دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، گروه محیط زیست، عضو هیئت علمی
جواد ملکوتی خواه – پژوهشگر گروه پژوهشی نانو فناوری سبز، مرکز پژوهشی فناوریهای نوین در م
منصور بیات – گروه قارچ شناسی پزشکی و دامپزشکی ، دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی،دانشگ

چکیده:

آلایندههایی چون فلزات سنگین می توانند بر روی رسوبات دریایی جذب شده و در درازمدت اکولوژی این اکوسیستمها را با آسیب های جدی مواجه سازند . لذا تعیین مقدار این آلاینده ها در زمانهای گوناگون جهت حفظ بهداشت، سلامت و پاکسازی محیطهای دریایی از اهمیت ویژهای برخوردار است در تحقیق حاضر یک نمونه مغزه از رسوبات سواحل بوشهر خلیج فارس جهت تعیین مقدار فلزات سنگین Pb ،Cu Fe، Mn ،Ni ، Znو نیز O.M,Ca میزان ماده آلی) مورد مطالعه قرار گرفته است. برای این منظور و با توجه به اینکه هر چه رسوبات دانه ریزتر باشند، پتانسیل جذب آلودگی بیشتری دارند، ابتدا ذرات کوچکتر از 63 میکرون با استفاده از الک مش 230 جدا شدند . رسوبات تو سط اون در دمای 70درجه به مدت 24 ساعت خشک شدند، سپس مقدار مشخصی از آنها وزن شده و توسط اسیدهای4 HClO و HCl ،HNO3 مورد تجزیه شیمیایی قرار گرفت جهت اندازه گیری فلزات سنگین نیز از دستگاه جذب اتمی استفاده گرد ید و نتایج زیر با توجه به آنالیزهای آماری و دیاگرام آنالیز خوشه ای بدست آمد . میانگین غلظت عناصرCa و Ni,Pb در نمونه بیشتر از رسوبات جهانی و پوسته زمین است . میانگین غلظت عناصرAl و Fe ، Mn و Zn ،Cu کمتر از رسوبات جهانی و پوسته زمین است . بالا بودن غلظتCa در رسوبات می تواند مربوط به ساختار زمینشناسی منطقه و همچنین بالا بودن میزان باروری در این منطقه باشد . غلظت بالای کلسیم در منطقه می تواند به عنوان یک عامل ر قیقکننده عمل نموده و باعث کاهش غلظت برخی از عناصر فوق گردد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله Bubble train flow direct numerical simulation in c

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:5 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله Bubble train flow direct numerical simulation in circular capillary با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله Bubble train flow direct numerical simulation in circular capillary با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله Bubble train flow direct numerical simulation in circular capillary با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله Bubble train flow direct numerical simulation in circular capillary با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: پانزدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
Amin Hassanvand – Polymer engineering department, Faculty of engineering, Lorestan university, khorramabad, lorestan,Iran
S. H. Hashemabadi – Computational Fluid Dynamics Research Laboratory, School of Chemical Engineering, Iran University of Science and Technology, Narmak, Tehran, 16846, Iran

چکیده:

In this paper, hydrodynamics of the Bubble Train Flows (BTF) in circular capillaries has been investigated by Direct Numerical Simulation (DNS).The volume of fluid based (VOF) interface tracking method and streamwise direction periodic boundary conditions has been applied. In thisapproach the gas volume fraction in unit cell must be set at the beginning of the simulation, this volume fraction remains constant during the simulation and the two phase flow hydrodynamics is affected by this value. The results show that at high gas volume fraction the initial shape of gas bubble may leads to wrong results. For such a condition when the initial bubble shape consists of rectangle and two caps, the desired flow regime is obtained. Our numerical simulations show that for low gas volume fraction (less than 0.5) the rectangular initial bubble shape also leads to good results. The results depict that there exists an appropriate agreement between DNS and experimental correlation results.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله ارزیابی کارایی و بهره وری تکنیکهای موازی سازی درپر

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:5 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی کارایی و بهره وری تکنیکهای موازی سازی درپردازنده ها و بررسی چالشهای موجود با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی کارایی و بهره وری تکنیکهای موازی سازی درپردازنده ها و بررسی چالشهای موجود با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی کارایی و بهره وری تکنیکهای موازی سازی درپردازنده ها و بررسی چالشهای موجود با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی کارایی و بهره وری تکنیکهای موازی سازی درپردازنده ها و بررسی چالشهای موجود با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی محاسبات نرم و فن آوری اطلاعات

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

حسین کریمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
امید رشنودی – گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اهواز

چکیده:

ازانجایی که سیستمهای کامپیوتری درابتدای امر بصورت سریکار می کردند با هدف بالا بردن کارایی و بهره وری دراین سیستم ها پردازنده ها به سمت موازی سازی سوق داده شدند ما مطالعه خود را روی ارزیابی کارایی موازی سازی درسطح پردازنده های تک هسته ای و چندهسته ای و همچنینموازی سازی درسطح کامپیوتر متمرکز م یکنیم سپس تکنیکهای موازیس ازی را مطرح نموده و چالشهایی که ممکن است این تکنیکها را تحت تاثیر قرار دهد بررسی و درنهایت راهکارهایی برای حل این چالشها مطرح می نماییم .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله بررسی عوامل موثر بر میزان رضایت کشاورزان در تشکل ه

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:5 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی عوامل موثر بر میزان رضایت کشاورزان در تشکل های مکانیزاسیون (تعاونی ها) (مطالعه موری : استان تهران) با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی عوامل موثر بر میزان رضایت کشاورزان در تشکل های مکانیزاسیون (تعاونی ها) (مطالعه موری : استان تهران) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی عوامل موثر بر میزان رضایت کشاورزان در تشکل های مکانیزاسیون (تعاونی ها) (مطالعه موری : استان تهران) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی عوامل موثر بر میزان رضایت کشاورزان در تشکل های مکانیزاسیون (تعاونی ها) (مطالعه موری : استان تهران) با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون

تعداد صفحات: 12

نویسنده(ها):

محمد قهدریجانی – دانشجوی دکتری مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
علی حداد – دانش آموخته کارشناسی ارشد مکانیزاسیون دانشگاه تهران
اسداله اکرم – استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه تهران
حجت احمدی – استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه تهران

چکیده:

کشاورزی امروزه به شدت وابسته به ماشین است . با توجه به محدودیت منابع ، لزوم تحقیقات بیشتر جهت تعیین میزان مصرف و توان و استفاده بهینه از منابع موجود را ضروری می نماید . تشکل ها و تعاونی های مکانیزاسیون گامی موثر در جهت افزایش بهره وری از منابع تولید به ویژه ماشین ها و ادوات کشاورزی می باشند . در این تحقیق ، دو جامعه آماری شامل مدیران عامل تشکل ها و کشاورزان تحت پوشش آنها مورد توجه قرار گرفته اند . در جامعه مدیران عامل تشکل ها ، به لحاظ محدود بودن تعداد آنها (35 نفر) ، همه مدیران عامل به صورت سرشماری در نظر گرفته شدند . در دومین جامعه 332کشاورز تحت پوشش تشکل ها ، به روش کاملا تصادفی و با توزیع پرسش نامه بین آنها اقدام به گردآوری اطلاعات گردید. نتایج این تحقیق نشان داد که بیشترین میزان رضایت مندی کشاورزان در ارتباط با دریافت خدمات ماشینی ، به شرکت های خدمات مکانیزاسیون با میانگین 70/35 % اختصاص یافته است ، و شرکت های تعاونی خدمات کشاورزی و تعاونی تولید روستایی ، به ترتیب با میانگین 45% و 35/35 % در رده های بعدی قرار گرفتند . عواملی هم چون (قیمت) و (نحوه پرداخت دستمزد به شرکت ) ، (آشنایی و مهارت رانندگان) و (میزان نظارت مدیران بر کار رانندگان) در سطح 5% بر میزان (رضایت کشاورز) از تشکل های مکانیزاسیون معنی دار گردید . در پایان با توجه به میزان موفقیت شرکت های خدمات مکانیزاسیون (از نظر میزان رضایت کشاورز) ، سعی در گسترش و حمایت از این تشکل ها گردد . و از آنجائی که متولی امر مکانیزاسیون در استان ، اداره توسعه مکانیزاسیون در سطح استان ، توسط این نهاد صادر گردد ، تا با مدیریت یکپارچه ، بهره وری بیشتر از توان موجود ، محقق گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

<   <<   36   37   38   39   40   >>   >